Smartphones

Galaxy A53 και A33: Δείτε τα promo βίντεο

Τα νέα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G παρουσιάστηκαν χθες από τη Samsung και ήδη υπάρχουν πολλά promo βίντεο στην επίσημη σελίδα της μάρκας στο Youtube, όπου επισημαίνονται τα βασικά χαρακτηριστικά τους.

Το επίσημο κλιπ για τα Galaxy A επισημαίνει τις κάμερες, τις οθόνες, τις μπαταρίες και την αντοχή στο νερό και στα δύο νέα τηλέφωνα.

Το δεύτερο βίντεο αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές αλλά και για τις δυνατότητες της κάμεράς τους. Έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη νέα δυνατότητα Object Eraser σε δράση καθώς και τη Νυχτερινή λειτουργία και την επεξεργασία πολλαπλών καρέ.

Το επόμενο βίντεο δείχνει την αντίσταση IP67 του A53 5G στο πιτσίλισμα, τη διαρροή και τη σκόνη, κάτι που υπάρχει και στο A33 5G.

Ακόμα, υπάρχει ένα βίντεο unboxing για το A53 5G που δείχνει τα περιεχόμενα του πακέτου – έναν οδηγό γρήγορης εκκίνησης, καλώδιο δεδομένων USB-C και έναν ακροδέκτη εξαγωγής SIM. Η Samsung αναφέρθηκε, δε, στις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου και τις τέσσερις επιλογές χρωμάτων του.

Τέλος, είναι ένα ανακεφαλαιωτικό βίντεο της εκδήλωσης Galaxy A με highlights όλων των βασικών χαρακτηριστικών για τα νέα τηλέφωνα.

 

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.