Samsung Galaxy A54 5G: Ποιοτικές και φυσικές φωτογραφίες μέρα και νύχτα

galaxy a54 5g, Samsung Galaxy A54 5G: Ποιοτικές και φυσικές φωτογραφίες μέρα και νύχτα

Κυκλοφόρησε σήμερα στην Ελλάδα το Samsung Galaxy A54 5G με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση 8GB/128GB και 549 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB. Η κύρια κάμερα είναι μια νέα μονάδα 50MP αυτή τη φορά και η κάμερα βάθους 5MP έχει φύγει, ενώ η ultrawide των 12MP και η «macro» των 5MP διατηρούνται.

Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ποιος αισθητήρας έχει χρησιμοποιηθεί για τη νέα κύρια κάμερα ορισμένες εφαρμογές υλικού αναφέρουν το μέγεθος pixel του 1,0 μm, που σημαίνει ότι είναι μία από τις μονάδες 1/1,56″ – το GN5 της Samsung ή το IMX766 της Sony. Όποια και να είναι, κάνει 4 σε 1 binning και τραβά εικόνες 12,5 MP από προεπιλογή. Ο φακός έχει ισοδύναμη εστιακή απόσταση 23 mm και f/1,8 άνοιγμα.

Η μονάδα ultrawide αναφέρει μέγεθος pixel 1,12 μm, ενώ υπάρχει μία αποκλειστικά για κοντινά πλάνα. Πρόκειται για μια μονάδα 5MP με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 25 mm και διάφραγμα f/2,4. Η εστίασή του είναι επίσης σταθερή, αλλά γύρω στα 4 cm. Για τις selfies υπάρχει μια μπροστινή κάμερα 32 MP.

Η εφαρμογή της κάμερας είναι όπως και στα άλλα Galaxy. Υπάρχει η λειτουργία Pro για την κύρια κάμερα και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την έκθεση (ISO, ταχύτητα κλείστρου, αντιστάθμιση), να ορίσετε την ισορροπία λευκού ή να εστιάσετε χειροκίνητα.

Το Galaxy S54 5G τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παίρνουμε ευχάριστα ζωντανά χρώματα και ακριβή ισορροπία λευκού, υψηλή αντίθεση, αλλά και μεγάλο δυναμικό εύρος. Οι φωτογραφίες έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια και φυσικότητα.

Η κύρια κάμερα του Galaxy A54 έχει ένα είδος αυτόματου Night Mode. Σε πολύ σκοτεινά περιβάλλοντα εμφανίζεται ένα εικονίδιο μισοφέγγαρου, υποδεικνύοντας ότι έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία. Η ποιότητα της φωτογραφίας δε φαίνεται να έχει να ζηλέψει κάτι από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με ενεργοποιημένο το Night Mode χωρίς να υπάρχει το εικονίδιο μισοφέγγαρου.

Η Samsung υπόσχεται 4 γενιές αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και 5 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας για το Galaxy A54 5G.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.