Galaxy A54 και A34: Η ανακοίνωση μπορεί να γίνει στις 15 Μαρτίου

galaxy a54, Galaxy A54 και A34: Η ανακοίνωση μπορεί να γίνει στις 15 Μαρτίου

Αν και οι φήμες γι’ αυτά κυκλοφορούν πολλούς μήνες, τα Galaxy A54 και Α34 δεν έχουν γίνει επίσημα από τη Samsung. Aυτό ίσως αλλάξει σύντομα, αφού οι πληροφορίες θέλουν τώρα την εταιρεία να τα παρουσιάζει στις 15 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο leaker @OnLeaks, μια “αρκετά αξιόπιστη πηγή” λέει ότι οι δύο συσκευές θα παρουσιαστούν στις 15 του μηνός. Ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο εάν η Samsung θα πραγματοποιήσει εκδήλωση ή θα κυκλοφορήσει απλώς ένα δελτίου Τύπου για τις συσκευές. Από τη στιγμή, ωστόσο, που η σειρά Α5x είναι αυτή με τις υψηλότερες πωλήσεις της εταιρείας, μια εκδήλωση θα ήταν πιο αρμόζουσα.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές, το Galaxy A54 θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,4 ιντσών 120 Hz, Exynos 1380 SoC, έως 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα 50 MP f/1,8, 12 MP f/2,2 ultrawide , συσκευή λήψης macro 5 MP, φωτογραφική μηχανή selfie 32 MP και μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη φόρτισης 25 W. Θα έχει πιστοποίηση IP67 και θα εξακολουθεί να διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Το Galaxy A34 φημολογείται ότι θα έρθει με οθόνη AMOLED 6,6 ιντσών 120 Hz, MediaTek Dimensity 1080 SoC, έως 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα 48 MP f/1,8, κάμερα macro 5 MP, βάθος αισθητήρα και selfie shooter 13MP. Από πλευράς μπαταρίας διαθέτει κυψέλη 5.000 mAh που φορτίζει έως και 25 W. Και οι δύο συσκευές θα διατίθενται με προεγκατεστημένο Android 13 και το One UI 5.x skin της Samsung.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iojik

Αφού το soc δεν θα ειναι SD888 που ειχε αναφερθεί στην αρχή, αυτά τα τηλεφωνα δεν υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i