Galaxy A6s: Επίσημο το mid-range smartphone που δεν κατασκεύαστηκε από τη Samsung

galaxy a6s mid range smartphone δεν κατασκευάστηκε samsung, Galaxy A6s: Επίσημο το mid-range smartphone που δεν κατασκεύαστηκε από τη Samsung

Η Samsung έχει προσπαθήσει να γίνει πιο ανταγωνιστική στην Κίνα, όπου ο ανταγωνισμός στα mid-range smartphone είναι μεγάλος ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να μειώσει το κόστος παραγωγής έτσι ώστε να γίνει ανταγωνιστική στις τιμές που πωλούνται τα mid-range άλλων εταιρειών όπου η Xiaomi κυριαρχεί. Για αυτό το λόγο έδωσε την παραγωγή του Galaxy A6s στην εταιρεία Wintech, η οποία είναι αυτή που έχει αναλάβει την παραγωγή των Xiaomi, με την Κορεατική εταιρεία να εφαρμόζει για πρώτη φορά το outsourcing για την κατασκευή ενός smartphone.

Αυτού του είδους η συνεργασία δεν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά μιας και τα smartphone της BlackBerry τα κατασκευάζει η εταιρεία TCL, τα νέα Nokia κατασκευάζονται από την HMD Global ενώ η συνεργασία της Samsung είναι πιο “κλειστή” μιας και θέλει τους καταναλωτές να πιστεύουν πως είναι ένα smartphone κατασκευασμένο από την ίδια και όχι από άλλη εταιρεία.

Το Galaxy A6s διαθέτει οθόνη στις 6 ίντσες με ανάλυση 2160×1080 και αναλογία οθόνης 18:9. Ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 660, η μνήμη RAM βρίσκεται στα 6GB και υπάρχουν επιλογές για 64GB και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Στο πίσω μέρος έχουμε τη διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, με φακούς στα 12MP και 5MP, με τη selfie κάμερα να έχει φακό στα 24MP. Επίσης, η συσκευή είναι εφοδιασμένη με μπαταρία 3300mAh, ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo, με την τιμή της να κοστίζει 260 δολάρια στην αγορά της Κίνας.

galaxy a6s mid range smartphone δεν κατασκευάστηκε samsung, Galaxy A6s: Επίσημο το mid-range smartphone που δεν κατασκεύαστηκε από τη Samsung

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Πω πω 6 ιντσες… Βγάλτε και κάτι καλό στις 5.2 με 5.5.

Argiris

Κώστα προφανώς αυτό που ζητώ δεν είναι για εδώ. Αλλά θα ήθελα αν θέλεις να μου πεις πως μπορώ να περάσω ελληνικά σε ένα Νοκια Ν9 που έπεσε στα χέρια μου. Είχες περάσει πριν κάποια χρόνια. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.