Τα κεντρικά πλήκτρα των Galaxy A8 και A8+ (2018) δεν έχουν αισθητήρα πίεσης

Galaxy A8 A8+ (2018) κεντρικά πλήκτρα αισθητήρα πίεσης, Τα κεντρικά πλήκτρα των Galaxy A8 και A8+ (2018) δεν έχουν αισθητήρα πίεσης

Η Samsung ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τα Galaxy A8 και A8+ (2018), δύο super mid-range συσκευές που θα εκπροσωπήσουν την εταιρεία ως πιο οικονομικές προτάσεις, εναλλακτικές των Galaxy S μοντέλων. Τα νέα smartphones έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις λόγω του φουτουριστικού design και των εξαιρετικών χαρακτηριστικών.

Είναι όμως γεγονός πως πολλές εκ των τεχνολογιών και των δυνατοτήτων που ενσωματώνουν οι high-end ναυαρχίδες της Samsung, εκλείπουν από τα μοντέλα της σειράς Galaxy A. Κάποιες εξ’ αυτών δικαιολογημένα, κάποιες άλλες αδικαιολόγητα. Για παράδειγμα, παρά τον εξαιρετικό διπλό selfie φακό που ενσωματώνουν, από την κύρια κάμερα λείπει ο Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας. Πριν λίγο έγινε γνωστό και άλλο ένα χαρακτηριστικό που γνωρίσαμε στα Galaxy S8, S8+ και Note 8, θα μπορούσε να υπάρχει στα δύο A8 μοντέλα, αλλά δεν ενσωματώθηκε.

Galaxy A8 A8+ (2018) κεντρικά πλήκτρα αισθητήρα πίεσης, Τα κεντρικά πλήκτρα των Galaxy A8 και A8+ (2018) δεν έχουν αισθητήρα πίεσης

Συγκεκριμένα, οι νεότερες Galaxy A προσθήκες δεν θα ενσωματώνουν αισθητήρα πίεσης στο κεντρικό τους πλήκτρο. Πρόκειται για μια πολύ βοηθητική δυνατότητα που παρέχει εύκολη πρόσβαση (ή επιστροφή) στο κεντρικό μενού του smartphone. Αισθητήρα πίεσης στην οθόνη είδαμε για πρώτη φορά στο iPhone 6S πριν δύο χρόνια, με την Apple να το ονομάζει 3D Touch και μέχρι σήμερα να καλύπτει όλη την επιφάνεια της οθόνης των iPhones, όχι μόνο ένα κομμάτι στο κάτω μέρος.

Εν τέλει, παρά το γεγονός πως μοιάζουν πολύ στα high-end Galaxy S8 / S8+, τα A8 και A8+ (2018) παρουσιάζουν ελλείψεις σε μια σειρά από τομείς, οι οποίες βέβαια δικαιολογούν και την χαμηλότερη τιμή στην οποία διατίθενται. Τα νέα Galaxy A smartphones δεν έχουν ενσωματωμένο αισθητήρα πίεσης στο κεντρικό εικονικό πλήκτρο της οθόνης τους και παρά την ευκολία χρήσης που παρέχει η συγκεκριμένη τεχνολογία, δεν θα λέγαμε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για τους υποψήφιους αγοραστές τους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.