Samsung Galaxy A8 και A8+ (2018): Διαθέσιμα από 6 Ιανουαρίου

, Samsung Galaxy A8 και A8+ (2018): Διαθέσιμα από 6 Ιανουαρίου

Οι νεότεροι εκπρόσωποι της Samsung στην mid-range κατηγορία, τα Galaxy A8 και A8+ (2018), έχουν αποσπάσει θετικές εντυπώσεις κυρίως λόγω του bezel-less σχεδιασμού τους και των Infinity Displays που ενσωματώνουν. Πρόκειται για δύο συσκευές που αγγίζουν την high-end αγορά, όμως λόγω χαμηλότερης τιμής και έλλειψης κάποιων χαρακτηριστικών δεν κατατάσσονται εκεί.

Τα δύο Galaxy A8 μοντέλα επισημοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, όμως η Samsung δεν είχε γνωστοποιήσει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Πλέον όμως, ο Κορεάτης κατασκευαστής ανακοίνωσε κατά την διάρκεια ενός event στο Βιετνάμ πως τα Galaxy A8 και A8+ (2018) θα είναι διαθέσιμα από τις 6 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους, δηλαδή σε μερικές ημέρες από σήμερα. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως τα smartphones θα έφταναν στα ράφια των καταστημάτων κάποια στιγμή κατά τις αρχές του έτους, όμως δεν είμασταν σίγουροι για το ποτέ ακριβώς θα γίνει αυτό.

Αν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα εκ των Galaxy A8 / A8+ (2018), θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 499 ευρώ (τουλάχιστον) για το πρώτο και 599 (ξανά τουλάχιστον) για το δεύτερο. Οι συσκευές αποτελούν τις οικονομικότερες εκδόσεις των ναυαρχίδων Galaxy S8 και S8+, με μια σειρά από ελλείψεις στα A8 smartphones που φυσικά δικαιολογούν την χαμηλότερη τιμή τους. Με 4GB ή 6GB μνήμη RAM, επεξεργαστή τον οκταπύρηνο Exynos 7885, κυρία κάμερα 16 Megapixel και διπλό selfie φακό 16/8MP, τα Galaxy A8 και A8+ (2018) θα αποτελέσουν δυο ελκυστικές επιλογές για πολλούς υποψήφιους αγοραστές.

, Samsung Galaxy A8 και A8+ (2018): Διαθέσιμα από 6 Ιανουαρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Στα 500 και 600 ευρω υπαρχουν πολλα κινητα και κατα πολυ ανωτερα των A8 και A8+…Ακομα και μετα απο μερικους μηνες που η τιμη τους θα ειναι ενα κατοσταρικο πιο κατω,παλι δεν θα αξιζει η αγορα γιατι και παλι στα 400 και 500 ευρω υπαρχουν πολυ καλυτετες προτασεις..Samsung αξιζει να παρι καποιος μονο σε ναυαρχιδα..Αλλιως πας σε αλλη εταιρια

JohnWave

Είναι γεγονός ότι σήμερα η αγορά του Α8 δεν δικαιολογείται μιας και η διαφορά τιμής σε σχέση με το S8 είναι 85€. Όταν η διαφορά φτάσει στα 200€ τότε το συζητάμε. Τα 100€ σαν ποσό από μόνο του είναι σοβαρό αλλά σε τέτοια επίπεδα τιμών όχι.

John

Και το Samsung A5 (2017) ξεκίνησε στα 420 ευρώ και εδώ και 6 μήνες έχει 285-290. Και αυτό όταν θα πέσει σε μερικούς μήνες στα 360 το μικρο και 460 το μεγάλο τότε θα αξίζει.

Katerina

Οι καλυτερες οθονες πλεον και στις μεσαιες-κατωτερες κατηγοριες της Samsung.Ποια αλλη συσκευη να παρεις…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.