Galaxy C10: Νέα διαρροή δείχνει τη διπλή κάμερα

Galaxy C10 διπλή κάμερα, Galaxy C10: Νέα διαρροή δείχνει τη διπλή κάμερα

Νέα εικόνα που δείχνει την πλάτη του Galaxy C10 ήρθε στη δημοσιότητα. Η φωτογραφία απεικονίζει την πλάτη του C10, όπου φαίνεται καθαρά η διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη.

Το Galaxy C10 αποτελεί ένα από τα smartphones της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν με διπλή κάμερα μέχρι το τέλος του έτους. Τα υπόλοιπα είναι τα Galaxy Note 8, Galaxy C7 (2017) και Galaxy J7 (2017). Να σημειωθεί όμως ότι το Galaxy J7 (2017) ήδη κυκλοφόρησε σε αγορές χωρίς τη διπλή κάμερα, αλλά οι φήμες λένε ότι θα την ενσωματώσει σε έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Κίνα.

Όπως και να έχει, σχετικά με το Galaxy C10, ήταν το πρώτο smartphone που εντοπίστηκε να έχει διπλή κάμερα και αναμενόταν να είναι και το πρώτο που θα κυκλοφορούσε με αυτή.

Ωστόσο, αναβλήθηκε η κυκλοφορία του για αργότερα, λόγω μη διαθεσιμότητας του Snapdragon 660.

Βέβαια, όλα δείχνουν ότι η Samsung ήθελε το Note 8 να είναι επίσημα το πρώτο smartphone της με διπλή κάμερα όπως και φαίνεται ότι θα γίνει.

Galaxy C10 διπλή κάμερα, Galaxy C10: Νέα διαρροή δείχνει τη διπλή κάμερα

Στα υπόλοιπα, το C10 θα έρχεται με οθόνη Full HD AMOLED 6 ιντσών, ανάλυσης 1080 x 1920 pixels. Όπως αναφέρθηκε για SoC θα έχει το Snapdragon 660 SoC και σε κάποιες χώρες το οχταπύρηνο Exynos 7872.

Η RAM του θα είναι στα 6GB και θα έρχεται με επιλογές για αποθηκευτικό χώρο μεταξύ 64GB/128GB. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4000mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

Η τιμή για την έκδοση των 64GB αναμένεται στα 515 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.