Galaxy J2 Core: Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung

samsung Galaxy J2 Core android go, Galaxy J2 Core: Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung

Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung είναι πλέον επίσημο, με το Galaxy J2 Core να υπόσχεται υψηλές ταχύτητες για την κατηγορία του, περισσότερο ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία που θα έχει διάρκεια μιας ημέρας.

Η Samsung πραγματοποιεί την πρώτη της προσπάθεια στις Android Go συσκευές, με το Galaxy J2 Core να το θεωρεί σαν ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πορεία τους στα Android smartphone με μια οικονομική συσκευή που θα επωφελείται από όλα τα χαρακτηριστικά του Android Go. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, έχει σχεδιαστεί για να “τρέχει” ομαλά σε smartphones με λιγότερο δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά και αποτελείται από τρια κύρια μέρη. Αυτά έχουν να κάνουν με το λειτουργικό σύστημα, το Google Play Store και τα Google Apps, τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να λειτουργούν απροβλημάτιστα σε αυτού του είδους τις συσκευές.

Αυτό που “υπόσχεται” η Samsung είναι βελτιωμένες επιδόσεις και μια εμπειρία χρήσης που θα είναι πιο γρήγορη σε σύγκριση με ό,τι προσφέρουν άλλες Android Go συσκευές, ενώ σε συνδυασμό με τα επίσημα Google apps που είναι εγκατεστημένα στην Go έκδοσή τους, θα εξοικονομούν χώρο στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης από τη στιγμή που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στη συσκευή.

To Galaxy J2 Core διαθέτει οθόνη TFT LCD 5 ιντσών με ανάλυση 540×960 pixel, επεξεργαστή τον Exynos 7570, 1GB RAM και 8GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android Oreo (Go edition) και φαίνεται πως δεν “τρέχει” stock Android αλλά το κλασσικό Samsung Experience UX. Επιπλέον, η κύρια και η selfie κάμερα της συσκευής είναι στα 8MP και 5MP αντίστοιχα, διαθέτουν το ίδιο διάφραγμα f/2.2, ενώ η μπαταρία του J2 Core είναι στα 2600mAh, με τη Samsung να τονίζει πως με τη βοήθεια των τροποποιημένων Android Go εφαρμογών, η αυτονομία της θα φτάνει τη μια ημέρα.

samsung Galaxy J2 Core android go, Galaxy J2 Core: Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung

samsung Galaxy J2 Core android go, Galaxy J2 Core: Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung

samsung Galaxy J2 Core android go, Galaxy J2 Core: Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VG

Αν έχει 60 ευρώ είναι πάαααααρα πολύ ωραίο…. 🙂

Kostas-DOHA

Σκουπιδι…ευτυχως ανακυκλωνεται

Παναγιώτης

Όλα αυτά τα τηλέφωνα δεν έχουν λόγο ύπαρξης αν κοστίζουν πάνω από 60 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.