Galaxy J2 Core: Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung

samsung Galaxy J2 Core android go, Galaxy J2 Core: Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung

Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung είναι πλέον επίσημο, με το Galaxy J2 Core να υπόσχεται υψηλές ταχύτητες για την κατηγορία του, περισσότερο ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία που θα έχει διάρκεια μιας ημέρας.

Η Samsung πραγματοποιεί την πρώτη της προσπάθεια στις Android Go συσκευές, με το Galaxy J2 Core να το θεωρεί σαν ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πορεία τους στα Android smartphone με μια οικονομική συσκευή που θα επωφελείται από όλα τα χαρακτηριστικά του Android Go. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, έχει σχεδιαστεί για να “τρέχει” ομαλά σε smartphones με λιγότερο δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά και αποτελείται από τρια κύρια μέρη. Αυτά έχουν να κάνουν με το λειτουργικό σύστημα, το Google Play Store και τα Google Apps, τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να λειτουργούν απροβλημάτιστα σε αυτού του είδους τις συσκευές.

Αυτό που “υπόσχεται” η Samsung είναι βελτιωμένες επιδόσεις και μια εμπειρία χρήσης που θα είναι πιο γρήγορη σε σύγκριση με ό,τι προσφέρουν άλλες Android Go συσκευές, ενώ σε συνδυασμό με τα επίσημα Google apps που είναι εγκατεστημένα στην Go έκδοσή τους, θα εξοικονομούν χώρο στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης από τη στιγμή που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στη συσκευή.

To Galaxy J2 Core διαθέτει οθόνη TFT LCD 5 ιντσών με ανάλυση 540×960 pixel, επεξεργαστή τον Exynos 7570, 1GB RAM και 8GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android Oreo (Go edition) και φαίνεται πως δεν “τρέχει” stock Android αλλά το κλασσικό Samsung Experience UX. Επιπλέον, η κύρια και η selfie κάμερα της συσκευής είναι στα 8MP και 5MP αντίστοιχα, διαθέτουν το ίδιο διάφραγμα f/2.2, ενώ η μπαταρία του J2 Core είναι στα 2600mAh, με τη Samsung να τονίζει πως με τη βοήθεια των τροποποιημένων Android Go εφαρμογών, η αυτονομία της θα φτάνει τη μια ημέρα.

samsung Galaxy J2 Core android go, Galaxy J2 Core: Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung

samsung Galaxy J2 Core android go, Galaxy J2 Core: Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung

samsung Galaxy J2 Core android go, Galaxy J2 Core: Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VG

Αν έχει 60 ευρώ είναι πάαααααρα πολύ ωραίο…. 🙂

Kostas-DOHA

Σκουπιδι…ευτυχως ανακυκλωνεται

Παναγιώτης

Όλα αυτά τα τηλέφωνα δεν έχουν λόγο ύπαρξης αν κοστίζουν πάνω από 60 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds FE: Μάθαμε τα πάντα για τα νέα ακουστικά

Η Samsung είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τα φθηνότερα ακουστικά που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, τα Galaxy Buds FE.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A15: Renders αποκαλύπτουν το σχεδιασμό

Renders του Samsung Galaxy A15 έκαναν την εμφάνισή τους και αποκάλυψαν το σχεδιασμό της επερχόμενης συσκευής από την κορεατική εταιρεία.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S23 FE: Το Google Play Console επιβεβαιώνει Snapdragon και Exynos

Εδώ και μήνες μαθαίνουμε πληροφορίες για το Samsung Galaxy S23 FE και φαίνεται πως τώρα έχει έρθει η ώρα να παρουσιαστεί επίσημα.

Smartphones Google Samsung TSMC

Google Tensor G4 SoC: Φήμες ότι θα κατασκευαστεί από τη Samsung και όχι από την TSMC

Το chipset Tensor G4 θα τροφοδοτεί τη σειρά Pixel 9 της επόμενης χρονιάς και θα κατασκευαστεί από τη Samsung Foundry και όχι από την TSMC.