Galaxy J5: Διαρροή το δείχνει σε 4 χρώματα

Galaxy J5, Galaxy J5: Διαρροή το δείχνει σε 4 χρώματα

Νέα διαρροή σχετικά με το Galaxy J5, παρουσιάζει τη συσκευή σε τέσσερα χρώματα, αντί για δύο όπως θεωρούταν μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με το Android Headlines, το οποίο αναφέρεται στη διαρροή, το φετινό Galaxy J5 θα έρχεται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, χρυσό, γαλάζιο και ροζ. Το περίβλημά του θα είναι μεταλλικό, όμως στο πάνω και στο κάτω μέρος της, η συσκευή θα έχει πλαστικά σημεία, προκειμένου να επιτρέπει στο σήμα του ραδιοφώνου να περνά. Ακόμη, η κάμερα και το φλας θα αλλάξουν και θα είναι τοποθετημένα κάθετα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη διαρροή, επιβεβαιώνονται οι φήμες για το εσωτερικό του J5. Στην καρδιά του θα χτυπά ο Exynos 7870 SoC, με οχταπύρηνο 64bit, ARM Cortex A53 CPU στα 1.6GHz. Επιπρόσθετα, το Galaxy J5 θα έρχεται με RAM 2GB, αποθηκευτικό χώρο 16GB, AMOLED οθόνη 5,2 ίντσες, ανάλυσης 720p, κάμερες  13 megapixel και αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος. Αναφορικά με την κάμερα, σύμφωνα με τη διαρροή, η εμπρόσθια κάμερα θα έχει φακό f/1,9 και η οπίσθια f/1,7. Για λειτουργικό θα φορά το Android Nougat.

Η Samsung ευελπιστεί το νέο της μοντέλο να συναγωνιστεί τις κινέζικες κατασκευάστριες όπως οι OPPO, Xiaomi, Huawei και Vivo. Η τιμή του αναμένετια να είναι 279 ευρώ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mpidis

Τι να πω φοβερά χαρακτηριστικά. 1.7f σε κινητό μικρομεσαίας κατηγορίας ειναι πρωτόγνωρο.

KostasB

Αν θέλει να κοντράρει τους υπόλοιπους θα πρέπει να έχει περισσότερη μνήμη ram και μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης.
Κατά τα άλλα, με φουλ μεταλλική πλάτη, καλές κάμερες, δακτυλικό και μια καλή μπαταρία είναι σε καλό δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.