Το Galaxy J7 με διπλή κάμερα στην Κίνα;

Galaxy J7 διπλή κάμερα, Το Galaxy J7 με διπλή κάμερα στην Κίνα;

Με διπλή κάμερα θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy J7 2017 στην αγορά της Κίνας, όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα το υλικό της πλάτης του δεν θα είναι λείο, αλλά ανάγλυφο.

Να σημειωθεί ότι ήδη το Galaxy J7 2017 έχει λανσαριστεί στις αγορές χωρίς τη διπλή κάμερα. Όμως, πολλές διαρροές και renders καταδείκνυαν ότι αυτό θα ήταν το πρώτο smartphone της Samsung που θα ερχόταν με διπλή κάμερα. Εν τέλει όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε και το μοντέλο λανσαρίστηκε με μία κάμερα και λεία πλάτη.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν, οι οποίες λέγεται ότι προορίζονται για την κινέζικη αγορά, δείχνουν το μοντέλο με διπλή κάμερα στην πλάτη σε κάθετη διάταξη. Το χρώμα της συσκευής είναι μαύρο και έχει κάποια υφή.

Galaxy J7 διπλή κάμερα, Το Galaxy J7 με διπλή κάμερα στην Κίνα;

Όσον αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, δεν είναι γνωστό αν θα αλλάξουν οι προδιαγραφές για τη συγκεκριμένη αγορά. Πάντως στις φωτογραφίες μοιάζει αρκετά με τα προηγούμενα renders που το ήθελαν με διπλή κάμερα.

Να υπενθυμιστεί ότι το Galaxy J7 2017, έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών Full HD AMOLED, το Exynos 7870 για SoC με οκταπύρηνο Cortex-A53 με χρονισμό στα 1.6GHz, μνήμη RAM 3GB και αποθηκευτικό χώρο 16GB. Τόσο η εμπρόσθια, όσο και η οπίσθια κάμερα έρχονται στα 13MP, διαθέτει υποστήριξη LTE Cat.6, τρέχει Android 7.0 Nougat και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3600mAh.

Οι πηγές επίσης αναφέρουν ότι οι δοκιμές για τη συγκεκριμένη έκδοση έχουν διακοπεί καθυστερώντας έτσι το λανσάρισμα στην Κίνα. Οι αναλύσεις λένε ότι ίσως αυτό έγινε προκειμένου να λανσαριστεί πρώτα το Galaxy Note 8 ως το πρώτο Samsung smartphone με διπλή κάμερα.

Όμως αυτό δεν εξηγεί γιατί η κίνηση αυτή αφορά μόνο στη συγκεκριμένη αγορά, καθώς θα μπορούσε η Samsung να καθυστερήσει το λανσάρισμα σε όλες τις αγορές και να κυκλοφορήσει το J7 μετά το Galaxy Note 8.

Στην Ελλάδα πάντως το J7 αναμένεται στα τέλη Ιουλίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

η δεύτερη κάμερα (κάτω) φαίνεται από το μέγεθος φακού εξαιρετικά μικρού αισθητήρα ή/και λίγων mp όμοια με μπροστινή.

Προφανώς όχι όλες οι διπλέ κάμερες έχουν το ίδιο να πουν (υπάρχουν ποιότητες και εκεί).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.