Galaxy M20 με waterdrop notch, διπλή κάμερα και μπαταρία 5000mAh;

Galaxy M20 waterdrop notch διπλή κάμερα μπαταρία 5000mAh, Galaxy M20 με waterdrop notch, διπλή κάμερα και μπαταρία 5000mAh;
Μπορεί η Samsung να πηγαίνει καλά στην κατηγορία των ναυαρχίδων αλλά στα mid-range smartphone κάνει προσπάθειες να γίνει πιο ανταγωνιστική, με το Galaxy M20 να αναμένεται με ενδιαφέρον αναφορικά τις πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του.
Οι φήμες αναφέρουν πως η Samsung ετοιμάζει τη σειρά “Galaxy M” η οποία μπορεί να μην έχει high-end χαρακτηριστικά όπως αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, τετραπλή κάμερα ή Infinity-O σχεδιασμό, αλλά θα προσπαθήσει να φέρει πολύ ικανοποιητικά χαρακτηριστικά κρατώντας την τιμή τους σε χαμηλά επίπεδα.
Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες αφορούν το Galaxy M20, το οποίο πιστεύεται πως θα διαθέτει οθόνη με waterdrop notch, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και μπαταρία 5000mAh, κάτι που θα ικανοποιήσει πολλούς μιας και η αυτονομία μιας συσκευής είναι από τα κύρια κριτήρια επιλογής της. Υπάρχουν βέβαια εταιρείες που διαθέτουν mid-range smartphones τα οποία έχουν μπαταρία στα 5000mAh, αλλά η Samsung δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο.
Μέχρι στιγμή, θα πρέπει να αναφέρουμε πως το smartphone της Samsung με τη μεγαλύτερη μπαταρία είναι το Galaxy Note 9 το οποίο διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 4000mAh. Στην περίπτωση όμως που δούμε το συγκεκριμένο smartphone με μπαταρία 5000mAh, τότε αυτό θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο, ενώ ταυτόχρονα φημολογείται πως θα διαθέτει selfie κάμερα στα 8MP και διπλή στο πίσω μέρος με φακούς στα 13MP και 5MP, με τις διαστάσεις του να μην δείχνουν να είναι μεγάλες, για smartphone με μια τέτοια μπαταρία.
Τέλος, οι πληροφορίες σχετικά με την οθόνη του Galaxy M20 δεν αναφέρουν κάτι συγκεκριμένο, αλλά δεν αποκλείεται να βρίσκεται κάπου ανάμεσα στις 6 και 6.4 ίντσες, κάτι το οποίο θα διαπιστώσουμε όταν θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από την ίδια τη Samsung.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Nα υποθέσω και αρχική τιμή γύρω στα 550 ευρώ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.