Galaxy Note 10 με οθόνη 6.66 ιντσών, 4Κ ανάλυση, Snapdragon 8150 και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος;

galaxy note 10 οθόνη 6.66 ιντσών 4k ανάλυση snapdragon 8150, Galaxy Note 10 με οθόνη 6.66 ιντσών, 4Κ ανάλυση, Snapdragon 8150 και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Νότιο Κορέα, το Galaxy Note 10 θα διαθέτει τη μεγαλύτερη Super AMOLED αλλά και ανάλυση οθόνης που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε galaxy smartphone από τη Samsung μαζί με high-end χαρακτηριστικά.

Όταν το 2009 κυκλοφόρησε το HTC HD2 με οθόνη 4.3 ιντσών, πολλοί έλεγαν πως οι οθόνες των smartphone δε μπορούν να μεγαλώσουν άλλο, με τη Samsung να διαψεύδει τους πάντες το 2011 και να δημιουργεί μια νέα κατηγορία smartphone με το Galaxy Note το οποίο είχε οθόνη 5.3 ιντσών. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε και οι οθόνες των smartphone μεγαλώνουν σε μέγεθος χρόνο με το χρόνο, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει και με το Galaxy Note 10 που θα δούμε μέσα στο 2019.

Σύμφωνα με ιστοσελίδα που επικαλείται πηγές από τη Νότιο Κορέα, το Note 10 θα κυκλοφορήσει με οθόνη στις 6.66 ίντσες με ανάλυση 4K και επεξεργαστή το Snapdragon 8150 για τις αγορές που δε θα διαθέτουν την έκδοση με τον Exynos επεξεργαστή της Samsung. Επιπλέον, το Note 10 θα είναι συμβατό με τα 5G δίκτυα όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα, ενώ στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει τριπλή κάμερα, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να είναι παραδοσιαακά μετά το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Τέλος, μπορεί οι 6.66 ίντσες που ακούγεται πως θα είναι το μέγεθος της οθόνης του Note 10 να ακούγονται πολλές, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο smartphone με Infinity Flex Display με οθόνη που όταν ξεδιπλώνεται θα φτάνει τις 7.3 ίντσες, οπότε θα έχουμε να δούμε ακόμα μεγαλύτερες οθόνες οι οποίες ενδεχομένως να ωθήσουν τις εταιρείες στο να κατασκευάσουν τέτοιου είδους smartphone για να μπορούν οι καταναλωτές να τα χρησιμοποιούν με μεγαλύτερη ευκολία.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΕΛΕΝΗ

Μανα μου ….. : )

nwntas

6,66 ιντσες!!Σατανικη συμπτωση!!!Μου χαχαχχαχα!!!!

ΚώσταςD.

@nwntas γιατί το λες αυτό;;; 😂😂😂😂😂😂

KnightRider

Nα δω για πόσο θα είμαστε ακόμα με οθόνες…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

το πουλο θα παρει κ αυτο με το νοτς! τα s9 δεν εκαναν καλες πωλησεις και η samsung νομιζει οτι δεν καναν επειδη δεν ειχαν νοτς…

νοτελι 9 512giga μέχρι να σβήσει ο ήλιος και έχεις κινητο μεχρι να περασει η αθλια μοδα με τα νοτς….

Δημήτρης

Άμα σβήσει ο ήλιος πως θα περάσει η μόδα του νοτς…; 🤔

Δημήτρης

Ρε παπα(ρο)ροκα, έχεις μπερδευτεί ρε μαστορη…

Γιάννης

Έχω τάμπλετ 7ιντσο. Τι συμβαίνει με τις τηλεοράσεις… :/

Φωτης

Αυτο που λεει ο Παπαροκας@ note 9 512GB 8GB RAM κ την βγαζεις 4 χρονια ανετα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.