Galaxy Note 10+ vs iPhone XS Max: Ποιο κερδίζει σε ταχύτητα; [Video]

Τα Galaxy Note 10 είναι τα δύο πρόσφατα high-end smartphone που έφερε η Samsung στην αγορά τις προηγούμενες ημέρες του Αυγούστου. Η Apple από την άλλη ετοιμάζεται να αποκαλύψει τρία διαφορετικά μοντέλα iPhone XI στο προγραμματισμένη event By innovation only στις 10 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ένα κανάλι στο Youtube ανέβασε ένα βίντεο το οποίο συγκρίνει τα Galaxy Note 10+ και iPhone XS Max, το οποίο αποκάλυψε πριν σχεδόν έναν χρόνο η Apple.

Note 10 vs iphone, Galaxy Note 10+ vs iPhone XS Max: Ποιο κερδίζει σε ταχύτητα; [Video]

Το PhoneBuff συνηθίζει να κάνει speed test βίντεο σε smartphone. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το κανάλι χρησιμοποιούν ένα robot με AI το οποίο κάνει ταυτόχρονα τις ίδιες κινήσεις και στα δύο smartphone που “κονταροχτυπιούνται”. Το robot ανοίγει τις ίδιες εφαρμογές και εκτελεί τις ίδιες διεργασίες αυτόματα και στα δύο smartphone. Όταν τελειώσει ο πρώτος γύρος το robot ξανά εκτελεί τις ίδιες κινήσεις και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να καταλάβουμε ποιες κινήσεις έχουν αποθηκευτεί στην RAM.

Το Galaxy Note 10+ τώρα κατάφερε να ανοίξει πιο γρήγορα τα περισσότερα παιχνίδια ενώ κατά την εκτέλεση των διεργασιών δεν έμεινε ποτέ πίσω σε σχέση με το XS Max της Apple. Στον δεύτερο γύρο εκτέλεσης των διεργασιών τα 12GB μνήμης RAM βοήθησαν το smartphone της Samsung πολύ περισσότερο.

Φυσικά, ένα τέτοιο speed test είναι εν μέρει “άδικο” καθώς το ένα smartphone έχει κυκλοφορήσει έναν χρόνο αργότερα σε σχέση με το άλλο.

Ίσως η Apple να έχει κρυμμένο στο μανίκι της ένα χαρτί το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα αυτά καθώς κινδυνεύει να χάσει την τρίτη θέση στην αγορά των smartphone από την Xiaomi.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Real

Το XS MAX μοιάζει με μπαγκατελα δίπλα στο πολύ πιο σύγχρονο σχεδιαστικά Note.
ΥΓ. Αν και θεωρώ το note κίνηταρα (ίσως το καλύτερο του 2019) η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή.
Γενικα το χιλιάρικο για αγορά κινητού είναι αποκλειστικά για άσχετους.

Πολίτης

Τα κινητά πάνω από 1000 ευρώ είναι για αυτούς που έχουν να τα δώσουν. Εσείς πάρτε τα παιχνίδια των χουαγουει,μειτσου,ζιαομι κλπ. Όσο για το iPhone, αν και είμαι κάτοχος note 9 που το λατρεύω, το λογισμικό του είναι καλύτερο. Δεν είναι μπατε σκύλοι αλεστε.

John Real

Σε πληροφορώ μια και βλέπω ότι ανησυχείς ότι έχω εισόδημα πάνω από 3000 ευρώ το μηνα. Δεν σημαίνει αυτό όμως ότι θα με πιάνουν κορόιδο και θα τα πεταω σε υπερτιμημενα προιοντα. Ειδικά τα Apple απευθύνονται με βάση την εμπειρία μου σε πολύ χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.

Johnny Real

Πολυ σωστος ο Johnnaros.Και εγω που το εισοδημα μου ειναι στα 750 ευρω τον μηνα,ακομα και 10 χιλ να εβγαζα 1000 ευρω για κινητο δεν θα τα εδινα με την καμμια.Γνωριζω γιατρους και αλλους αστους,οι οποιοι τον μηνα ξεπερνανε κατα πολυ τα 5000χιλ και τα iphone και τα Note γι αυτους ειναι πεταμενα λεφτα.Δεν υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που δουλευει(ανεξαρτητα ποσα βγαζει) που θα σπαταλισει τα λεφτα(που με κοπο εβγαλε) σε κινητα τα οποια απευθυνονται στην πλεμπα και σε ατομα χαμηλου μορφωτικου επιπεδου.Για να σε προλαβω, εχω υπαρξει κατοχος iphone 5s,iphone 7+8 και samsung s8.Πριν απο ενα χρονο ομως ειπα ως εδω.Αυτη τη στιμη την βγαζω με το huawei p20 lite το οποιο κανει παπαδες και δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο.Φυσικα δεν εχει την καμερα των notes η του xsMax αλλα σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογει τα 1000+ που ζηταει η apple και η samsung.Αυτα κινητα πλεον ειναι για τους glamourades του instagram,ψωνια που θα πουλησουν ποζεριλικι στην παρεα τους και ατομα τα οποια περα απο το instagram και to snaptchat δεν κανουν τιποτα το περισσοτερο.Σε θεματα τεχονολογιας το 1000αρικο το σκαω μονο σε Imac+Macbook Pro,Hardcore Gaming PC κλπ τα οποια γνωριζω οτα θα τα αγορασω μια φορα και θα… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Το gaming pc είναι για γιατρούς ένα πράγμα ε;?? Για σοβαρούς ανθρώπους δλδ και για επιστήμονες!
Ενας γιατρός που βγάζει 5 χιλιάρικα το μήνα θα προτιμήσει να πάρει gaming pc όπως εσύ καλά ε μόνο και που το σκέφτομαι γελάω παρά το xs max!
Ο σοβαρός γιατρός θα πάρει gaming pc..
Οι άλλοι γιατροί που έχουν iPhone είναι γελοίοι.. στο μυαλό δε παίζει να είσαι πάνω από 12

Βασιλης

Σωστος ο κύριος…συμφωνώ απόλυτα

Vendetta

Διαφωνώ απόλυτα με τον κύριο. Το λεγόμενο καλάθι της νοικοκυράς το καταναλώνεις όπως σου αρέσει. Εγώ θεωρώ πεταμένα τα χρήματα στους ταρίφες. Το εισόδημά μου είναι μεγάλο και έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Δίνω εταιρικά 3000 ευρώ το μήνα σε συμβόλαια και έχω αγοράσει ότι κινητό υπάρχει άνω των 1000 ευρώ. Με κάνει χαμηλού μορφωτικού επιπέδου? Δεν νομίζω τάκη…

Ιωάννης jb

😂 😂 😂 Και όταν γίνεις 18 πόσα θα βγάζεις?

Vendetta

Το 10% της Sony (τμήμα Smartphones)!!!

Doc77

Καλησπέρα ειδα σχεδόν ολα τα iPhone μέχρι τωρα για μενα πολυ καλα τηλεφωνα ….πριν 7 ημέρες παρέλαβα το note 10+ .πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος….ειναι αλλη εμπειρία εντελώς διαφορετική φιλοσοφία…δεν βλεπω το λογο σύγκρισης…..προσωπικη μου άποψη ολα πια είναι ακριβα και ίσως θα έπρεπε οι εταιρίες να βάλλουν κάπου φρένο….με εκτίμηση!!!

χρηστος

φιλε ειδες ομως οτι τα note ειναι κατι εντελως διαφορετικο σε σχεση με αλλα smartphone

sonerath

χμμμμ γιατι δεν περιμένουν 10 ημέρες να το συγκρίνουν με το νεο iphone?λεω εγω τωρα……κατοχος MI 9……..

VasilisN10

Να λέμε του στραβου το δίκιο. Σαφώς το iPhone 11 με το νέο chip θα είναι γρηγορότερο από το Note 10, όχι όμως μόλις βγει αλλά μόλις πάρει την πρώτη αναβάθμιση μετά από κάνα μήνα. Πάντα αυτό γίνεται .

Βασιλης

Το καημένο το xsMax φαίνεται σα yugo διπλα σε Ferrari!!!!

Ιωάννης jb

Ναι όντως σαν φεραρι είναι από την Ινδία!
😂 😂 😂

Βασιλης

Καλα φαε το ινδικό γλυκό σου τωρα εσυ και μετα ξαναελα🤣🤣🤣🤣

Κώστας Βλαχάκης

Βασίλη και Ιωάννης jb, δεν θα επιτρέψουμε παρόμοια σχόλια.

Βασιλης

Γιατί ρε Κώστα???πλακιτσα κάνουμε…

Aris

Όταν μετά από ένα χρόνο στην αγορά, εξακολουθεί η apple να το κοστολογεί 1100 δολλάρια, αναπόφευκτα θα συγκριθεί με αντίστοιχης αξίας κινητά ανεξάρτητα αν είναι πιο καινούρια. Αντικειμενικά το iPhone αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να κάνει, βάσει επιδόσεων, 400 – 500 δολλάρια. Τότε ίσως και να ήταν ο βασιλιάς αυτής της κατηγορίας. Ίσως και όχι όμως.

Ιωάννης jb

Το xs max θα έπρεπε να κάνει 400-500!
Το ακουσαμε και αυτό!
Το 8 plus πόσο να το αφήσω? Καινούργιο στα 3 κατοστάρικα καλά είναι?

Chris_BMW

Γελάω με σχόλια το note μοιάζει με Ferrari , το Xs Max μοιάζει με μπακατέλα …

Κατά τα αλλά εγώ είμαι Fan boy . Εγώ που το note όταν παρουσιάστηκε σχεδόν το «υπερασπιστικά» από τους λοιπούς μηδενιστές κ είπα τα καλύτερα λόγια .
Και άνετα θα μπορούσε να είναι προσωπική συσκευή μου αν δεν είχα επενδύσει στο iOS έτσι για την εμπειρία .

Αλλά αν έχεις I phone είσαι κ χαμηλού επιπέδου σύμφωνα με αναλυτή του techblog με εισόδημα 3000€(!)
Τιιιιιι λεεεε ρε …
Υ.Γ Είναι αυτή η κατηγορία που «κράζει» ότι I phone παίρνουν αυτοί που θέλουν να το παίξουν και να δείχνουν αλλά ο ίδιος από το πληκτρολόγιο κάνει Show off show off των χρημάτων που βγάζει ….

Επίσης σύμφωνα με τον αρθρογράφο όσον αφορά το τεστ με το πόσο … πιο γρήγορα θα ανοίξεις τις εφαρμογές στο εκάστοτε τηλέφωνο ή Apple ίσως κρύβει και … έναν άσο στο μανίκι της γιατί αλλιώς θα χάσει την Τρίτη θέση από τη xiaomi …

Τι διαβάζω Θεέ μου σε άρθρο και σχόλια …

Βασιλης

Γελα γιατί μόνο για γελια είναι αυτό το ξεφτιλισμα του xsmax….50 δευτερόλεπτα διαφορά….🤣🤣🤣🤣🤣🤣ουτε συσκευή τον 150 ευρώ τέτοιο ρεζιλίκι

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις του Techblog. Μια παρέα είμαστε, στο χαλαρό!

Τόλης

Αν ήθελες να κρατήσουν χαμηλους τονους να εριχνες μπαν σε αυτους που λενε ατομα με χαμηλή νοημοσύνη οσους αγοραζουν iphone η μπαν σε αυτους που κράζουν αυτους που περνουν Android… Αλλα κακα τα ψέματα θες τέτοιες διαμάχες… Σε βολεύει για το site και τα views. Και επίσης( λόγω δουλειάς) ξέρω και πολους πλούσιους και φυσικούς και καθηγητές και δικηγόρους και γιατρούς και αρκετούς άλλους με υψηλό δείκτη νοημοσύνης η τουλάχιστον υψηλότερη απο τον “Ρατσιστή” και πραγματικό αγραματο και χωρίς παιδεία johnny real!!! Ο καθένας χαλάει τα λεφτά του οπου και οπως θέλει… Αν εγω εχω και θελω να χαλασω 3000€ για μια βλακεια που μπορώ να βρω και με 500€ ειναι δικαίωμα μου!!! Αν δεν σου αρέσει πως χαλάω εγω τα λεφτα μου απλα ζηλεύεις τα λεφτα μου και αυτα που περνω… Αλλιώς δεν θα σε ένοιαζε!!!

Κώστας Βλαχάκης

Πίστεψέ με, καλύτερα να μην υπήρχαν αυτά τα σχόλια. Ασχολούμαι με τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα κάθε μέρα που εύχομαι να μην χρειαζόταν να κάνω τον τροχονόμο σε ενήλικους.

Όπως έχω σχολιάσει και άλλες φορές, δεν υπάρχει κάποιος 24 ώρες το 24 ωρο να παρακαλουθεί τα σχόλια στο Techblog. Κάποια σχόλια δεν θα έπρεπε να παραμένουν δημοσιευμένα.

Γιαυτό και ζητάω από τους επισκέπτες του site να προσπαθήσουν μεταξύ τους να αυτορυθμιστούν και να απομονώσουν άτομα μου σχολιάζουν κάνοντας προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Aris

Νομίζω ότι δεν παίζει κανένα ρόλο αν το iPhone βρίσκεται 1, 2 ή και περισσότερα χρόνια στην αγορά. Ρόλο παίζει πόσο το κοστολογεί η apple. Από την στιγμή που μας λέει ότι ένα χρόνο μετά συνεχίζει να κοστίζει 1100 ευρώ, οι συγκρίσεις θα γίνουν με αντίστοιχης αξίας κινητά. Και η διαφορά στα κάθε λογής τεστακια θα είναι χαοτική. Αν θέλει να κερδίσει, μπορεί να ρίξει την τιμή στα 300 με 400 ευρώ και να είναι ο βασιλιάς της κατηγορίας. Όχι στα 500 όμως γιατί θα τα βρει μπαστούνια.

Βασίλης

Πριν από χρόνια είχα αγοράσει το note 3. Φοβερη οθόνη, πολυ γρήγορο, ακριβό για την εποχή του. Ο λόγος που δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά Samsung είναι για το bloatware και την ελλιπή αναβάθμιση του λογισμικού . Άχρηστες εφαρμογές που δεν μπορείς να αφαιρέσεις + 2 stores Samsung and Google, 2 συστήματα πληρωμής, Google play and Samsung Pay κτλ. Μετά ένα 1.5 χρόνο πήρε την επόμενη έκδοση Android και μετά τιποτα.

Είναι το Note 10 ακριβό; Ναι Είναι το iphone ακριβό; Ναι. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε το κόστος του R&D, του μάρκεντικ κτλ.

Το καλό με το κλειστό σύστημα της Apple είναι ότι η συνεργασία λογισμικού και hardware είναι άψογη. Το κακό είναι ένα κλειστό σύστημα

Ο καθένας διαλέγει και πέρνει. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Αν σου ειχε φανει bloated τοτε, τωρα να δεις που εχει ολο το fb, insta, whasapp και τη Microsoft μαζί….

Τα κινητά έχουν γινει ολα τραγικά!

John

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !

ParisCh

Καταρχάς είναι λάθος να συγκρίνουμε 2 κινητά που χρονικά έχουν 11 μήνες διαφορά στην εποχή κυκλοφορίας τους. 11 μήνες για την τεχνολογία είναι ένας αιώνας. Καταλαβαίνω ότι αυτό γίνεται γιατί πρόκειται για 2 κινητά ανάλογης χρηματικής αξίας όμως Νote 10+ = Αυγ 2019, Xs Max = Σεπτ 2018 και θα ήταν αποτυχία της Samsung να μην είναι πιο γρήγορο το 10άρι. Η ίδια σύγκριση θα γίνει σίγουρα και με το iphone 11 pro που θα έρθει σε λίγες μέρες όμως σε κάθε περίπτωση για μένα είναι λίγο άχαρο να συγκρίνουμε 2 συσκευές διαφορετικού λογισμικού. Είναι σαν να βάζεις 2 αυτοκίνητα να τρέξουν αλλά σε διαφορετικό οδόστρωμα το καθένα. Έτσι και εδώ όσο το software είναι διαφορετικό, πάντα η εμπειρία χρήσης (hardware+software) θα είναι διαφορετική και η απευθείας σύγκριση ανούσια. Πολλοί ας πούμε γράφουν για τη “λειψή” ram των iphone σε σχέση με τις android ναυαρχίδες, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι το iOS χρειάζεται λιγότερη ram για να “τρέξει” smooth (κινητά όπως το 6s πάνε ακόμα μπάλα με 2 gb ram). Tέλος, το ότι δεν πέφτει η τιμή των iphone (πχ το περσινό xs max κοστίζει όσο το φετινό note 10+) για μένα είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα. Είναι μεγάλο κίνητρο για… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.