Galaxy Note 20: Η κάμερα μαζεύει υγρασία στο εσωτερικό της, αλλά η Samsung λέει πως είναι φυσιολογικό

, Galaxy Note 20: Η κάμερα μαζεύει υγρασία στο εσωτερικό της, αλλά η Samsung λέει πως είναι φυσιολογικό

Η σειρά Galaxy Note 20 έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Κορέα, τη βασική αγορά της Samsung, με πρώτους χρήστες να έχουν τις νέες προτάσεις της εταιρείας στα χέρια τους. Όμως, κάποιοι χρήστες φαίνεται πως αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα με τους αισθητήρες των συσκευών τους.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης Stinger1 ανέβασε φωτογραφίες στο επίσημο forum της Samsung στην Κορέα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Όπως δείχνει στις φωτογραφίες, οι φακοί έχουν καλυφθεί εντελώς από υγρασία. Ο χρήστης υποστηρίζει πως αυτό γίνεται όταν γίνεται απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας, όπως το να είναι έξω στη ζέστη και ξαφνικά να μπαίνει σε χώρο που έχει κλιματισμό. Κάτω από το post αρκετοί χρήστες ανέφεραν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

, Galaxy Note 20: Η κάμερα μαζεύει υγρασία στο εσωτερικό της, αλλά η Samsung λέει πως είναι φυσιολογικό

Ο χρήστης αποφάσισε να πάει σε ένα επισκευαστικό κέντρο της Samsung, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Προς έκπληξη του, τον ενημέρωσαν πως αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, ενώ αργότερα η ίδια η εταιρεία του έστειλε μήνυμα που του γνωστοποιεί πως δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει επισκευή ή αντικατάσταση σε κάτι που γίνεται λόγω φυσικών φαινομένων.

Όπως τον ενημέρωσαν, το ζήτημα μπορεί να προκύψει όταν η υγρασία του περιβάλλοντος εισέρχεται στη συσκευή μέσω των αεραγωγών ρύθμισης της πίεσης, ενώ στη συνέχεια συμπυκνώνεται σε “ομίχλη” όταν εκτίθεται σε ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας. Όπως βλέπεται στην παραπάνω φωτογραφία, αυτό το φαινόμενο αχρηστεύει για λίγο τους αισθητήρες της συσκευής, αν και το πρόβλημα δεν είναι μόνιμο.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Δεν είναι οι αισθητήρες καλυμμένοι απο υγρασία αλλά οι φακοί, αν πήγαινε υγρασία στους αισθητήρες θα τους αχρήστευε.

John

Αχαχαχα , τελικά αποδεικνύεται κάθε μέρα ότι μόνο θύματα αγοραζουν κινητά Samsung και Apple.

dem

άντε θύματα αγοράζουν apple samsung
μα…ς που δεν έχουν τι να κανουν και παιδεύονται με της συσκευές αγωραζουν xiaomi
huawei δεν υπάρχει πλέον
τι μας έμεινε? nokia? (δλδ foxconn?) αυτο αγοράζουν συνειδητοποιημένοι αγοραστές?

Konstantinos

Xiaomi και καθάρισες…

GREG

Μάλιστα… αναρωτιέμαι αφού είναι φυσιολογικό να βλέπεις σε SmartPhone των 1.500€ υγρασία στις κάμερες και να μην μπορείς να βγάλεις καθαρές φωτογραφίες και βίντεο γιατί δεν συμβαίνει αυτήν η <<φυσιολογική>> υγρασία και στα Smartphone των 100€ ???

Βασιλης

Βρε Γρηγορη κι εσυ,ειναι νεα τεχνολογια bokeh απλα το κρυβει,δεν θελει να την αντιγραψουν,αμαν

SUPS 👨‍⚖️

Γιατι το camera module του ultra ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και σε παχος και σε μεγεθος…Οι φακοι το ιδιο…

Evritis

Το δηλώνω μπήκα για τα σχόλια ………πάω μέχρι το περίπτερο να πάρω ποπ κορν και θα ξαναμπώ !!!

Νίκος

Φέρε και από εδώ μερικα!!

Κυριακίδης Θεόδωρος

Το έκανε και το galaxy s5 που είχα.Στο lg v30 που εχω τώρα ποτέ.

Νίκος Κωτόπουλος

Είναι τέρμα fake, πολύ απλά άνοιξαν το πίσω καπάκι του κινητού και ψέκασαν με νερό τους φακούς και όσο για την φωτογραφία απλά πειράζεις την αντίθεση προς τα αριστερά και την κάνεις ίδια με την παραπανω. Δηλαδή την κάνεις edit. Δοκιμάστε το και εσείς άμα δεν πιστεύετε. Το έκαναν για να ρίξουν την samsung πολύ απλά γιατί έβγαλε ένα γαμάτο μοντέλο. Και καλά ήταν Κορεάτης αυτός που το έπαθε για να μην καταλάβουμε πως θέλουν να ρίξουν την εταιρεία

Mpeeee

Μου το έκανε και εμένα αφού πέταξα ένα κρύο ανέκδοτο το καλοκαίρι. Με το Nokia 3610 δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα. Μακριά από Samsung παιδιά

Teo

Θεωριες συνωμοσιας ακομα και εδω ρε παιδια; Ακου εκει λεει ανοιξαν και ψεκασαν… Αυτο συμβαινει πανευκολα αν η συναρμολογηση της συσκευης γινεται σε περιβαλλον με αρκετη υγρασια και οντως δημιουργει υγρασια μεσα απ το τζαμι σε αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας. Το ιδιο ειχα σε ρολοι G-Shock και ειχα την ιδια απαντηση απο την Casio (οτι ειναι φυσιολογικο). Μετα απο αρκετο ψαξιμο ειδα οτι συνεβαινε σε ρολογια συναρμολογημενα στην Ταιβαν, ενω σε αυτα που συναρμολογουνταν στην Κινα οχι.

Νίκος Κωτόπουλος

Ναι μόνο που αυτό που λες δεν συμβαίνει σε κινητό των 1500 ευρώ και σε επώνυμα εργοστάσια. Όλα τα κινητά φτιάχνονται σε κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες μέσα σε κλειστό χώρο και όχι στο πάρκο

SUPS 👨‍⚖️

ναι επωνυμα εργοστασια που φημιζονται για τις συνθηκες εργασιας σε χωρες οπως Κινα βιετναμ Iνδονησια κτλ…Πολλοι λεγαμε οτι λογω καραντινας και ισως για να προλαβουν τις ημερομηνιες παραδοσης, πολυ πιθανο να μην γινονται ολα τ τεστ ποιοτητας και να εχουμε θεματα ειδικα με τις πρωτες παρτιδες που θα μπουν στην αγορα…

Blats

Η προπαγάνδα σε αλλο level……τελικα αυτοί που παίρνουν xiaomi με 200€ είναι πολύ γνωστες

Χρήστος

Είχα και χιαομι έχω τώρα σ10+… Είμαι ευχαριστημένος και με τα δύο… Υπάρχουν επιλογές και ο καθένας επιλέγει και παίρνει. Δεν καταλαβαίνω αυτό το επιθετικό ύφος ορισμένων… Λες και είναι μέτοχοι… ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΈΣ ΕΊΜΑΣΤΕ….

Blats

Δεν έχω καθόλου επιθετικό ύφος,ειρωνικό θα το έλεγα….

Guest

Από ότι φαίνεται ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!

Asos206

Και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό,πως μπορεί να λέει η εταιρεία ότι είναι φυσιολογικό ,άντε και είναι,θα πρέπει να περιμένω η να μπω σε ειδικό χώρο με κατάλληλη θερμοκρασία για να φύγει η θαμπαδα ΓΙΑ ΝΑ βγάλω φωτογραφία???
Έχει γούστο να μας κάνει τέτοια νούμερα η Samsung,όχι τίποτα άλλο, αλλά το έχω και προ παραγγείλη.

SUPS 👨‍⚖️

Ε οσοι προ-παραγγελνουν πρπει ν ξερουν οτι θα ειναι τα πρωτα ”θυματα” αστοχιας quality control …Δεν πειραζει του χρονου να περιμενεις λιγο καιρο για να μην κανεις EΣΥ quality control….

Asos206

Ήταν προσφορά ,δε γινότανε μετά ,ήταν . δώρο τα ακουστικά με φθηνή σύνδεση.

Last edited 3 years πριν by Asos206
Guest

Οταν λέμε προσφορά δηλαδή πόσο το αγοράσες; Πες μας την τιμή σιγά σιγά μην μας πιάσει και τίποτα! αχαχαχα

Theo Rei

Βέβαια σε αφρικανικές χώρες με παρατεταμένη ξηρασία μπορεί να θεωρηθεί μεγάλο πλεονέκτημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.