Το Ευρωπαϊκό Samsung Galaxy Note 3 λαμβάνει επιτέλους την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.0. Η αναβάθμιση είχε πρωτοκυκλοφορίσει για τα Ρώσικα Galaxy Note 3, όμως από σήμερα θα είναι διαθέσιμη και για τα τετραπύρηνα Ευρωπαϊκά μοντέλα με τον επεξεργαστή Snapdragon 800 (με κωδική ονομασία N9005) ωστόσο όχι για το μοντέλο με τον επεξεργαστή Exynos. […]
Το Ευρωπαϊκό Samsung Galaxy Note 3 λαμβάνει επιτέλους την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.0. Η αναβάθμιση είχε πρωτοκυκλοφορίσει για τα Ρώσικα Galaxy Note 3, όμως από σήμερα θα είναι διαθέσιμη και για τα τετραπύρηνα Ευρωπαϊκά μοντέλα με τον επεξεργαστή Snapdragon 800 (με κωδική ονομασία N9005) ωστόσο όχι για το μοντέλο με τον επεξεργαστή Exynos.
Έτσι το Galaxy Note 3 αναβαθμίζεται και επίσημα στην Ευρώπη, και το λογισμικό είναι ήδη διαθέσιμο σε πολλές αγορές, όπως η Αγγλική, Αυστριακή, Γερμανική, Πολωνική, Ελβετική και σε κάποιες ακόμα χώρες, με απούσα όμως την χώρα μας, συνεπώς θα πρέπει να κάνουν υπομονή οι κάτοχοι των Ελληνικών Samsung Galaxy Note 3 για να λάβουν την αναβάθμιση μέσω OTA (αναβάθμιση μέσω WiFi).
Οι ανυπόμονοι και γνώστες επί του θέματος μπορούν παρ’ όλα αυτά να εγκαταστήσουν την αναβάθμιση μέσω Odin χρησιμοποιώντας την ROM με firmware άλλης χώρας, για να απολαύσουν τις νέες δυνατότητες που θα προσφέρει το Android Lollipop.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
Η Samsung επιταχύνει την τεχνολογία silicon photonics και στοχεύει σε πλήρη ενσωμάτωση με AI chips έως το 2028, με νέο roadmap που φτάνει μέχρι AI XPU συστήματα το 2029.
Η Google επιταχύνει τη μετάβαση σε νέα κρυπτογράφηση για το Android και τις υπηρεσίες της, με στόχο καλύτερη προστασία απέναντι στους μελλοντικούς quantum υπολογιστές.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου