Galaxy Note 7 6GB / 128GB: Επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα στην Κίνα

Υπήρξαν αρκετές διαρροές για μια έκδοση του Galaxy Note 7 με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο για την Κίνα και πλέον μετά και την επιβεβαίωση που είχαμε κυκλοφορεί στην αγορά της Κίνα την επόμενη εβδομάδα.

Στόχος αυτού του δυνατού Galaxy Note 7 είναι ο έντονος ανταγωνισμός με συσκευές από Κινέζικα brands που σαρώνουν στην τοπική αγορά. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά λοιπόν το “Κινέζικο” Galaxy Note 7 θα είναι πλήρως ανταγωνιστικό αφού θα έρθει με 6GB μνήμης RAM και 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον γνωρίζουμε ήδη ότι θα είναι η έκδοση με τον Snapdragon 820 και όχι εκείνη με τον Exynos, ενώ θα είναι και dual SIM.

Galaxy Note 7, Galaxy Note 7 6GB / 128GB: Επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα στην Κίνα

Η επίσημη κυκλοφορία του στην Κινέζικη αγορά έχει οριστεί για τις 26 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα τοπική ώρα. Το μόνο που μένει να μάθουμε μιας και δεν έχει ανακοινωθεί, είναι η τιμή διάθεσης του και το κατά πόσο αυτή θα είναι ικανή να το βάλει στο χάρτη του Κινέζικου ανταγωνισμού.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν αυτή η έκδοση του Galaxy Note 7 θα κυκλοφορήσει σε κάποια δυτική αγορά.

Galaxy Note 7, Galaxy Note 7 6GB / 128GB: Επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα στην Κίνα

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Εμεις δηλαδη ζωα χωρις δικαρτα με 6 ραμ!…

ΑΝΔΡΕΑΣ

Χμμμ.Τελικά δεν έχει μόνο το φωτεινό μας μήλο πιστούς οπαδούς.Έχει και η Samsung υπηκόους που προτιμούν να ρισκάρουν την ακεραιότητα τους για να μην εγκαταλείψουν την πηγή της ευτυχίας τους! Εύγε! Ο κόσμος μας γίνεται όλο και καλύτερος! Προσωπικά είμαι αισιόδοξος για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7: Πως να καταστρέψεις ένα brand [Fails]

Ένα λάθος 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που θα μπορούσε να καταστρέψει οποιοδήποτε brand, από την “απόλυτη συσκευή” της αγοράς.

Business Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy Note 7

Η Samsung κέρδισε την ομαδική αγωγή για το Galaxy Note 7

Η δυσάρεστη ιστορία με το Galaxy Note 7 δεν έληξε για την Samsung όταν προχώρησε στην δεύτερη και οριστική ανάκληση πέρσι, ούτε με την κυκλοφορία του refurbished Galaxy Note FE πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones Android Galaxy Note 7 Samsung Galaxy Note 7

Galaxy Note 7: Η ανακύκλωσή του θα δόσει 157 τόνους μετάλλων

Σε μικρό “ορυχείο” αναδεικνύεται το Galaxy Note 7, καθώς η Samsung εκτιμά ότι θα αποκομίσει περίπου 157 τόνους σπάνιων μετάλλων από την ανακύκλωση της συσκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy Note 7

Galaxy Note FE: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες στη Ν.Κορέα με τιμή 610 δολάρια

Το Samsung Galaxy FE (Fan Edition) ή αλλιώς, Samsung Galaxy Note 7, μετά από πολλούς μήνες επιστρέφει ξανά στην αγορά. Η πρώτη χώρα στην οποία ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες είναι η Ν. Κορέα μέσω του παρόχου LG Uplus. Η τιμή του είναι KRW 700.000, περίπου 610 δολάρια και οι πωλήσεις ξεκινούν από 7 Ιουλίου.