Galaxy Note 7: Πιθανόν να ευθύνεται για πυρκαγιά σε κατοικία

Από την στιγμή που ήταν διαθέσιμο στους πρώτους καταναλωτές, το Galaxy Note 7 έχει αποδειχθεί ελαττωματικό σε αρκετές περιπτώσεις. Η προβληματική μπαταρία προκαλεί έκρηξη κατά την διάρκεια της φόρτισης και το phablet αχρηστεύεται, με τους κατόχους του να απογοητεύονται δικαιολογημένα.

Τουλάχιστον, με τις εκρήξεις των Note 7 δεν καταγράφτηκαν τραυματισμοί ή περαιτέρω ζημιές… μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων WMBF News, το σπίτι ενός κατόχου Galaxy Note 7 ονόματι Wesley Hartzog στο Horry County της Νότιας Καρολίνας έπιασε φωτιά όσο εκείνος έλειπε για να πάρει τις κόρες του από κάποια δραστηριότητα. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν την μικρή πυρκαγιά, με τον κακόμοιρο Hartzog να μένει προσωρινά σε ξενοδοχείο με τα κοριτσάκια.

Galaxy Note 7 έκρηξη πυρκαγιά, Galaxy Note 7: Πιθανόν να ευθύνεται για πυρκαγιά σε κατοικία

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι οτι, όπως δήλωσε η τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, υπήρχαν μόνο δύο συσκευές συνδεδεμένες στην πρίζα όσο έλειπε ο Hartzog, ένα κομπρεσέρ αέρος και… ένα Galaxy Note 7. Η ιστορία έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα όταν η Υπηρεσία τόνισε πως το κομπρεσέρ δεν ήταν ενεργοποιημένο, πράγμα που σημαίνει πως η μόνη συσκευή που χρησιμοποιούσε άμεσα ρεύμα ήταν το Note 7.

Μπορεί η έρευνα να μην έχει τελειώσει ακόμα, αλλά τα υπάρχοντα δεδομένα υποδεικνύουν πως την πυρκαγιά στο σπίτι προκάλεσε το πολυσυζητημένο smartphone της Samsung.

Είναι πιθανό να αποδειχθεί εν τέλει πως το Note 7 του Hartzog δεν αποτέλεσε την αιτία της φωτιάς. Επειδή όμως είναι ήδη σίγουρο πως η συσκευή είναι προβληματική, θα ήταν συνετό, όσοι έχετε στην κατοχή σας το νέο phablet, να το επιστρέψετε οπωσδήποτε. Ίσως να μην πάρει φωτιά το σπίτι σας, αλλά το κινητό σας θέτει σοβαρή υποψηφιότητα..!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Εγω διαβαζα χτες για ενα αλλο που εκαψε δωματιο ξενοδοχειου!
Καλα παμε…

viel

fail…..

VasiliS7Edge

Παιδιά το ξενοδοχείο είναι πριν την ανάκληση (το 2ο απο τα περίπου 35 περιστατικά) και αυτό μετά την ανάκληση, Η εταιρεία έχει βγάλει οδηγία να μην χρησιμοποιούνται οι συσκευές με την επικίνδυνη μπαταρία. Όποιος θέλει κινητό ας επιστρέψει την συσκευή και να πάρει τα χρήματά του πίσω να αγοράσει ότι θέλει αν δεν μπορεί να περιμένει την άφιξη του Note με την ασφαλή μπαταρία.

player222

Σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσουν τα Apple fanboys τον σαματά για να απολαύσουν στο έπακρον το γεγονός. Το βλέπουν σαν νίκη οι αξιολύπητοι (μόνο έτσι καμαρώνουν αυτοί, στην αναποδιά του άλλου, και σιγά την αναποδιά δηλαδή, γιατί στα ίσα ούτε στο 1/2 δεν φτάνουν), παρ’οτι το Note7 σε λίγο καιρό θα’ναι οκ και θα σκίζει όπως και όλα τα νέα Samsung που έχουν κόψει το μήλο στα 2.

jimducati

Πραγματικά εδώ ο κόσμος καίγεται και η πώρωση κάποιων είναι απίστευτη. Σαν να είναι μεγαλομέτοχοι κάνουν.

Η Apple είναι ένας κολοσσός που έχει δώσει άπειρα στην τεχνολογία σε πολλά επίπεδα. Η Samsung προσπαθεί να γίνει τώρα κάτι. Κάθε εταιρεία έχει τα υπέρ και τα κατά της.

Οι πελάτες βλέπουν, επιλέγουν και μετά κρίνουν. Εγώ είχα 3 Samsung,Nexus, s5 k Νοτε 3. Τώρα έχω iphone 5s και 6s.

Η διαφορά στην ποιότητα και στην ταχύτητα και στη σταθερότητα λογισμικού είναι τεράστια υπέρ των iphones. Ας το καταλάβουν κάποιοι επιτέλους.Από τα 3 Samsung μόνο το ΝΟΤΕ 3 άντεξε και έβγαλε τα λεφτά του. Τα άλλα δύο ήταν σαβούρα με πολλά lags………..

Αν δεν θέλουν κάποιοι τα μήλα πρόβλημά τους. Εκφράσεις όπως πρόβατα κτλ μόνο το επίπεδό τους δείχνουν!!

Γιώργος Κ.

Jimducati σε περίπτωση που αναρωτιέσαι για το τι εχει προσφέρει και τι συνεχίζει να προσφέρει η Samsung σε επίπεδο τεχνολογίας αλλα και σε παρα πολλά αλλα επίπεδα, δες το παρακάτω βίντεο σε παρακαλώ για να καταλάβεις περί ποίου κολοσσού πρόκειται και τι επίπεδα ερευνών κάνει σε πολλούς τομείς

https://youtu.be/6Afpey7Eldo

Άκου εκει “η Samsung προσπαθεί τωρα να γίνει κατι”….

Γιάννης

Χαχαχαχαχα. Να πάρεις κινητό των 900 ευρώ και να σου καεί το σπίτι. Κλαίω!!!

Humble opinion

Βαράτε….

ChristosT

“Η Samsung προσπαθεί να γίνει τώρα κάτι…” εντάξει…το κάψαμε τελείως.
Κάπου εδώ σταματάς.

Chris_BMW

Όσοι έχουμε Apple φίλε απλα δεν ασχολούμαστε .. Σε αντίθεση με εσάς που έχετε πλημμυρίσει τα άρθρα που αφορούν το 7 με σχόλια επιπέδου δημοτικού…

Johnny

To θεμα ειναι αλλο κοριτσια…Εχουν πωληθει 2.500.000 τεμαχια…εκ των οποιων μεγαλο μερος τους επεστραφει απο τους ιδιωτες κατοχους στους ντηλερς….Το θεμα ειναι τι θα τα κανουν αυτα τα κομματια;;;;Οταν θα αγορασω μεθαυριο ενα ολοκαινουριο ν7,μηπως δε θα ειναι και τοσο ολοκαινουριο;;;;;

bezilys

Για κλάματα είναι η Samsung,καλά αναρωτιέμαι δεν το πήραν χαμπάρι όταν το φτιαχναν τι είχε ?δηλαδή τα φτιάχνουν τα κινητά έτσι χωρίς να τα τεσταρουν πρώτα

Andrew

Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν καταλαβαινουν ότι ένας μεγάλος αριθμός χρηστών του Note 7 δεν βρίσκεται συνέχεια σε tech sites η ακόμα και μπροστά από την τηλεόραση γιατί πολύ απλά ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Οπότε samsung funboys κόψτε την κλάψα και παραδεχτείτε την πραγματικοτητα όπως και η ίδια η Samsung! Όσο δεν ενημερώνεται σωστά ο κόσμος θα συνεχίσουν να υπάρχουν αυτά τα περιστατικά!

benzodenzo

@ bezilys,

Τι δεν τα τεστάρουν ρε συ, είσαι σοβαρός. Από εκατομμύρια που πούλησε έσκασε θέμα σε 30κάτι. Προφανώς το θέμα δεν είναι τόσο απλό και είναι κάτι πιο “βαθύ” , αλλά η Sammy καλά κάνει και κάνει γενική ανάκληση για να’χει το κεφάλι της ήσυχο. Sh1t happens, παίδες. Θέματα με μπαταρίες βλέπουμε άπειρα σε κάθε εταιρεία. Και στη τελική δεν αξίζει να μαλώνουμε για Samsung vs Apple. Δεν είμαστε μέτοχοι. Ο καθένας παίρνει όποιο θέλει. Και οι 2 είναι τεράστιες εταιρείες με τα συν και τα πλην τους.

Πεζοναύτης521ΤΠΝ

Αυτό κακώς αναπαράγεται γιατί ο τύπος η ηλιθιος είναι η ψευτης. Από τη στιγμή πού γνωρίζει το πρόβλημα με ποία λογική άφησε υποτίθεται το κινητό να φορτίζει και έφυγε. Φτάνει ποια αυτό το παραμύθι. Αρχίζω πλέον να πιστεύω ότι έγινε πιθανόν δολιοφθορά πίσω από όλα αυτά γιατί ήξεραν ότι το note 7 θα πουλήσει και φυσικά θα πουλήσει.

vasilist

Κρίμα για το note 7 γιατί είναι πολύ καλό τηλέφωνο αλλά ήταν ατυχές η επιλογή μάρκα μπαταρίας.
Για τους Apple fans παρακαλώ σταματήστε να λέτε ότι η Apple έχει προσφέρει, η Apple δε έχει προσφέρει τίποτα απλά παίρνει τεχνολογίες άλλων και φτιάχνει τα πολύ καλά iPhone που σε μερικούς αρέσουν και σε μερικούς όχι, για εμένα είναι πολύ καλά τηλέφωνα και κάνουν καλά την δουλειά τους.
Αλλά το ότι η Apple ένας από τους μεγαλύτερους κλέφτες πατεντών έχει προσφέρει είναι εντελώς λανθασμένη άποψη, ίσως έχει προσφέρει με μια δυο ιδέες αλλά τεχνολογικά είναι σχεδόν ανύπαρκτη γιαυτό άλλωστε έχει και τις λιγότερες πατέντες από όλες τις γνωστές εταιρείες.

mhmasatere

Chris_BMW,

και δίκιο να χεις (που δεν έχεις) το χάνεις τόσο βαμμένος Apple που είσαι. Ξεπέρασες και τον άλλον τον Ιωάννη_jb .

Tasos19

Η Samsung ειναι καλη σε αλλα πραγματα με τα κινητά δεν τα παει καλα ! Ενώ με το καινούριο πλυντήριο με το πορτακι ειναι μια χαρά ! Μην κρίνετε την Apple οτι και να λετε προβλήματα στην σωματική ακαιρεοτητα ενός ανθρώπου δεν εχει προκαλέσει ! Παραδεχτείτε το λάθος της εδω η ιδια το παραδέχτηκε εσεις τι φοβάστε ;

Γιώργος Κ

Τάσο, η Apple δεν έχει προκαλέσει προβλήματα σε σωματική ακεραιότητα ε;; Για διάβασε λόγο εδω:

https://www.thepressroom.gr/diethni/podilatis-kaike-otan-pire-fotia-iphone-toy

Μην χρησιμοποιείτε την καθολικοτητα ως παράδειγμα. Όλων των εταιριών τα κινητά έχουν πάθει κάποια στιγμή κάτι. Λογικό είναι ανάμεσα στα εκατομμύρια που παράγουν. Απλά με το Note τα ατυχήματα ήταν πολύ περισσότερα γιατί οφειλονταν στη μπαταρία. Και επίσης, όπως παρέθεσα το βίντεο πιο πάνω, οι δύο εταιρίες δεν συγκρίνονται σε παραγωγή έργου-καινοτομιας-ερευνας. Η Apple δεν κατασκευάζει κάτι από μόνη της, πέρα από τα σχέδια που κάνει. Παίρνει την οθόνη από τη σονυ τους επεξεργαστές απο τη σαμσουνγκ και παει λέγοντας. Η Samsung έχει δικά της εργοστάσια παραγωγής σχεδόν για το οτιδήποτε. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και είναι χειροπιαστα κι όχι του αέρα. Και να θέλετε να τα διαστρεβλωσετε δε γίνεται (αναφέρομαι στον τομέα των δύο κολοσσών)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.