Galaxy Note 7: Η Samsung γνωρίζει τι έφταιξε – Δεν είναι έτοιμη για ανακοινώσεις

Το Samsung Galaxy Note 7 ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της χρονιάς όσον αφορά στον τεχνολογικό κόσμο. Ήταν όμως και η ατυχέστερη στιγμή της Samsung τα τελευταία χρόνια. Αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διπλή απόσυρση και οριστική παύση παραγωγής.

Από τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Note 7 έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες, αλλά ο θόρυβος δεν λέει να κοπάσει. Αυτό δεν είναι εύκολο ειδικά από τη στιγμή που η ίδια η Samsung ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τι έφταιξε, έτσι ώστε να κλείσει οριστικά ο κύκλος της συζήτησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του The Investor, η Samsung ολοκλήρωσε την έρευνα που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Φέρεται να έχει δώσει το πόρισμα σε τρίτα εργαστήρια όπως UL και Korea Testing Laboratory.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτά δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ακόμη. Ενώ η Samsung αναμένεται να δώσει τις τελικές εξηγήσεις για το τι έφταιξε για τις εκρήξεις του Note 7 μέχρι το τέλος της χρονιάς, φαίνεται πως δεν είναι ακόμη έτοιμη. Όπως και να έχει όμως πρέπει να κάνει τις ανακοινώσεις, μιας και πλέον πρέπει να επικεντρωθεί στο Samsung Galaxy S8.

Για το τι έφταιξε για τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Note 7 έχουν υπάρξει διάφορες θεωρίες. Κάποιοι λένε ότι η Samsung βιάστηκε με το design του smartphone, επιχείρησε να το κρατήσει όσο το δυνατόν πιο λεπτό βάζοντας μεγαλύτερη μπαταρία απ όσο θα έπρεπε.

galaxy note 7, Galaxy Note 7: Η Samsung γνωρίζει τι έφταιξε – Δεν είναι έτοιμη για ανακοινώσεις

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Καλημέρα σε όλους,
Νομίζω πως ήταν μία πολύ όμορφη και καλή συσκευή.
Κρίμα που είχαν αυτό το πρόβλημα.
Ελπίζω να ξαναβγεί κάτι αντίστοιχο χωρίς προβλήματα.
Όσο ανεβαίνει ο ανταγωνισμός στις εταιρείες άλλωστε, εμείς κερδίζουμε…
Καλές γιορτές σε όλους 😘

One

Αυτό που γραφετε στη τελευταία παράγραφο φταίει. Έφτιαξαν μια μπαταρία πολύ λεπτή χωρις συμπαγή φυλλα προστασίας εξωτερικά με αποτέλεσμα στη παραμικρή εξωτερικη πιεση ή υπερθέρμανση να ερχονται σε επαφη η άνοδος με τη κάθοδο με τα γνωστά αποτελέσματα. Αν δειτε τις επόμενες συσκευές της Samsung με μεγαλύτερο παχος τοτε μην απορείτε καθόλου… Το ιδιο πρέπει να κανει και η Apple και ας εχει λιγότερα περιστατικά. Η ασφάλεια πρέπει να είναι πανω απ’ όλα.

Π. Τ.

Η ενσωματωμένη μπαταρία είναι η αιτία για πολλές δυσλειτουργιες. Δε μου πάει στο νου καμμια άλλη συσκευή που να σου στερεί τη δυνατότητα να βάζεις κ να βγάζεις μόνος οπότε θες Κ για οποίο λόγο θες τη μπαταρία.

Andreas

@One δεν τους επαιρνες ενα τηλεφωνο απο την αρχη να τους το πεις ,εκει στην Samsung,αφου ηξερες τι φταιει? Τι τους αφησες να τραβιουνται τοσο καιρο? ΗΜΑΡΤΟΝ ρε φιλε,με κεφαλαια γραμματα!!!!!!!!!

One

@Andreas φίλε μου δε το παίζω ειδικός αλλα απο την αρχη που ειδα σε διάφορα βίντεο τα λεπτα εξωτερικά φύλλα της μπαταρίας που έβαζαν για μόνωση φαινόταν τι έφταιγε. Δεν εχω ξαναδεί ποτέ τέτοιο πράγμα σε μπαταρία.

keysmith

Αν ήταν η μπαταρία ας την αλλάζαν με άλλη (μικρότερη χειρότερη δεν έχει σημασία). Δε δικαιολογεί οριστική απόσυρση καινούριας συσκευής.

Θα μάθουμε τέλος πάντων έτσι για την περιέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.