Galaxy Note 7: Η Samsung καλεί τους κατόχους μεταχειρισμένων να τα επιστρέψουν

Η αποτυχία του Galaxy Note 7 σίγουρα αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς. Εκτός από τους εκατομμύρια φίλους της τεχνολογίας που σίγουρα δεν περίμεναν αυτή την κατάληξη για το phablet, αλλά και όσους έσπευσαν να το αγοράσουν, υπάρχει μια ακόμα μερίδα καταναλωτών η οποία βρίσκεται σε δυσμενή θέση. Πρόκειται για τους λίγους που αγόρασαν ένα μεταχειρισμένο Note 7. Ναι, υπήρξαν κάτοχοι της συσκευής που δεν έμειναν ικανοποιημένοι και την πούλησαν.

Η Samsung είναι ενήμερη για τους άτυχους αγοραστές των μεταχειρισμένων Samsung Galaxy Note 7. Μάλιστα, η εταιρεία δέχεται κανονικά τα μοντέλα τους για επιστροφή. Οι κάτοχοι δεν χρειάζεται να μιλήσουν με τον αρχικό ιδιοκτήτη, ούτε έχει σημασία αν έχουν αγοράσει την συσκευή από το διαδίκτυο (πχ eBay). Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να επικοινωνήσουν με την ίδια την Sammy. Από εκεί και πέρα, ο κατασκευαστής θα τους αποστέλλει ένα εκ των Galaxy S7 ή S7 Edge, ανάλογα με την επιλογή των ίδιων.

Με την συγκεκριμένη κίνηση, η Samsung θέλει να ωθήσει όλους τους κατόχους Note 7 να γυρίσουν πίσω τα smartphones τους, μειώνοντας τις πιθανότητες κυκλοφορίας ενός μοντέλου στην αγορά. Εν ολίγοις, ο Κορεάτης κολοσσός έχει προχωρήσει σε μια “επιχείρηση σκούπα” των Galaxy Note 7, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στην άσχημη αυτή παρένθεση και να αφοσιωθεί στις μελλοντικές κυκλοφορίες. Παρακάτω παραθέτεται η ανακοίνωση της Samsung:

“Any customer who bought a Note7 [used] should contact us directly at 1-844-365-6197 to exchange their device. We are working as quickly as possible to make the service experience for our customers as quick and smooth as possible and we are grateful to our Note7 customers for their patience during this time”.

note 7 second hand, Galaxy Note 7: Η Samsung καλεί τους κατόχους μεταχειρισμένων να τα επιστρέψουν

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixtri

Tι γράφει το άρθρο:
“Η αποτυχία του Galaxy Note 7 σίγουρα αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς.”

Τι διάβασα
Η αποτυχία του Galaxy Note 7 σίγουρα αποτέλεσε έκρηξη για πολλούς.

Makis

Λάθη γίνονται καθημερινά απο πολύ μεγαλύτερες εταιρείες και σε διάφορους άλλους χώρους. Η τεχνολογία όμως προχωρά. Δεν μένει στάσιμη. Διορθώνει τα λάθη της και βελτιώνει τον σχεδιασμό και την ποιότητά της. Φαντάζομαι το μίσος και η κακεντρέχια ορισμένων δεν αφήνει καθαρή σκέψη στο μυαλό τους.
Πραγματικά μόνο η λέξη λύπηση ταιριάζει σε πολλούς. Φαντάζομαι αυτοί δεν κάνανε ποτέ στην ζωή τους λάθη. Είναι φανταστικό και συνάμα πανέμορφο να κρίνεις εκ τους ασφαλούς. Κατάντια στην ανθρωπότητα προσωπικά εγώ θα το χαρακτήριζα. Έγινε ένα λάθος και λοιπόν…στην εφορία περισσότερη ταλαιπωρία υφίσταται ένας άνθρωπος. Τους χιλιάδες ανθρώπους που εργάζονται σε αυτή την εταιρεία τους σκέφτηκε κανείς; Μόνο μίσος έχει να δώσει αυτή η φάρα του ανθρωπίνου γένους; Έυχομαι να μάθει απο τα λάθη της η Samsung και να γίνει πιό ανταγωνιστική ώστε να ανέβει ο πήχης ακόμη περισσότερο. Απο τα λάθη η ανθρωπότητα ωφελήθηκε. Το τυχαίο αυτό γεγονός δεν έχει να κάνει με άλλες συσκευές. Σπέρνετε τον πανικό εκεί που δεν υπάρχει. Φαντάζομαι όλους εσάς μέσα ένα κτίριο και να γίνεται σεισμός 7 ρίχτερ.
Θα σκοτωθείτε απο την βλακεία σας.

chris

Θα αποκτησει συλλεκτικη αξια σε λιγο καιρο προτεινω οσοι το εχουν να το κρατησουν χωρις δευτερη σκεψη

petros

chris@ Συμφωνω απόλυτα ειδικά αν ειναι και συσκευασμενο ακομα μεγαλύτερη αξία , τέλος πάντων τωρα η ιστορία με τα NOTE 7 κούρασε , ποσα άρθρα καθημερινά πρέπει να ανεβαίνουν ? Το καταλάβαμε πηραν 35 κομμάτια φωτιά , τα καναν ανακληση και σταματησαν την παραγωγή .. τελος

ΛΛ

Καλή προσπάθεια από τη Samsung να διορθώσει όσο μπορεί το λάθος… Ελπίζουμε να της γίνει μάθημα ότι καλυτερα να καθυστερεί λίγο παραπάνω στους ελέγχους πάρα να βιάζεται και να πληρώνει δίπλα και τριπλάσια αυτή τη βιασύνη της

thanasis

συλλεκτικο ισως γιατι ισως σταματησει να το παραγει και περασει πολλα απ τα features στο edge, και κοτσαρει το πενακι ως αξεσουαρ οπως εκανε η apple με το πενακι του ipad pro.

ccypruss000

Δηλαδη τελος το Νοτε 7 δεν θα ξανα κυκλοφορισει ποτε ξανα στην αγορα ; Για να ξερω επειδη εχω το S7 Edge τωρα μαζι με το S7 το απλο.

Darth

@thanasis δεν γίνεται το note εχει avtive digitizer (ενα δεύτερο στρώμα ουσιαστικά) δεν μπορείς απλά να κοτσάρεις ενα πενάκι χωρίς αλλαγή στο hardware

GS

Εγώ πιστεύω ότι δεν θα επιστραφούν όλα γιατί κάποιοι ξύπνιοι θα τα κρατήσουν για να κάνουν βιντεάκια που θα σκάνε θέλοντας να αποκτήσουν λίγη δημοσιότητα και να περιγελάσουν το όνομα της Samsung.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.