Galaxy Note 8: Επίσημη ανακοίνωση 26 Αυγούστου στη Ν. Υόρκη;

galaxy note 8 announcement, Galaxy Note 8: Επίσημη ανακοίνωση 26 Αυγούστου στη Ν. Υόρκη;

Η ημερομηνία ανακοίνωσης του Samsung Galaxy Note 8 είναι κάτι για το οποίο διαφωνούν οι πηγές. Άλλοι λένε μέσα, άλλη τέλη Αυγούστου και άλλοι τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, με τη Samsung να επιστρέφει στην IFA και το Βερολίνο. Μέχρι να γίνει η αποστολή προσκλήσεων, τίποτα δεν μπορεί να είναι βέβαιο.

Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες από κορεάτικη εφημερίδα, η οποία επικαλείται στέλεχος της Samsung, υποστηρίζουν πως τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Note 8 θα γίνουν στις 26 Αυγούστου σε event στη Νέα Υόρκη.

Συγκριτικά με το Samsung Galaxy Note 7, που ανακοινώθηκε 2 Αυγούστου του 2016, είναι πιο αργά, αλλά και πάλι θα προηγηθεί της Apple και του iPhone 8, κατά λίγες εβδομάδες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το Galaxy Note 8 ενσωματώνει οθόνη 6.3 ιντσών Infinity Display, ελαφρώς βελτιωμένο S Pen, διπλή κάμερα στην πλάτη, ψηφιακή βοηθό Bixby, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων επίσης στην πλάτη, όπως το Samsung Galaxy S8. Ωστόσο, ο αισθητήρας έχει αλλάξει θέση και έχει τοποθετηθεί στην μέση της συσκευής, για να είναι πιο εύκολα προσβάσιμος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.