To Samsung Galaxy Note 8 είναι το talk of the town, μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συσκευές, μαζί με το iPhone 8, αλλά μιας και η ανακοίνωση θα προηγηθεί της Apple, μας απασχολεί λίγο περισσότερο. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note 8 έχουν αποκαλυφθεί σχεδόν όλα από τις διαρροές όλους αυτούς τους μήνες και […]
To Samsung Galaxy Note 8 είναι το talk of the town, μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συσκευές, μαζί με το iPhone 8, αλλά μιας και η ανακοίνωση θα προηγηθεί της Apple, μας απασχολεί λίγο περισσότερο.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note 8 έχουν αποκαλυφθεί σχεδόν όλα από τις διαρροές όλους αυτούς τους μήνες και αυτό που ενδιαφέρει πλέον τους περισσότερους είναι πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για Αύγουστο και τελικά έπεσαν μέσα. Η επιβεβαίωση έρχεται από τον CEO της Samsung, Gao Dongzhen (DJ Koh). Ο ίδιος έκανε λόγο για τέλη Αυγούστου (οι μέχρι τώρα φήμες έχουν υποδείξει την 23η Αυγούστου).
Όσο για την κυκλοφορία του Galaxy Note 8 στην αγορά, ο DJ Koh αναφέρθηκε σε δυο φάσεις, η πρώτη θα ξεκινήσει αρχές Σεπτέμβρη σε αγορές όπως ΗΠΑ, Κορέα και Μ. Βρετανία, ενώ η δεύτερη θα αρχίσει Οκτώβριο.
Το Galaxy Note 8 αναμένεται με οθόνη 6.3 ιντσών edge-to-edge Infinity Display (αναλογία 18.5:9), Exynos 8895/Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, μπαταρία 3300mAh, διπλή κάμερα και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη.
Το One UI 9 στο Galaxy S26 Ultra φτάνει, σύμφωνα με χρήστες, στην T-Mobile των ΗΠΑ πριν από την Ευρώπη. Πακέτο 4GB+ με Android 17 και patch Σεπτεμβρίου.
Η κάμερα του OnePlus 16 είναι πλέον επίσημη, με κύριο αισθητήρα 200MP 1/1.4 ιντσών και τηλεφακό periscope 50MP με οπτικό ζουμ 3x. Η OnePlus πρόσθεσε τρία νέα modes λήψης: Master Mode με αισθητική φιλμ, High-Pixel Mode για μέγιστο detail και 65:24 Widescreen.
Σχόλια