Galaxy Note 8: Με dual κάμερα καλύτερη του iPhone 7 Plus;

Galaxy Note 8 dual camera, Galaxy Note 8: Με dual κάμερα καλύτερη του iPhone 7 Plus;

Πριν από την επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S8/S8+, μεταξύ άλλων, υπήρχαν πληροφορίες που έλεγαν ότι η Samsung θα βάλει διπλή κάμερα στην πλάτη, όπως κάνουν διάφοροι κατασκευαστές Android και η Apple με το iPhone 7 Plus. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και το Galaxy S8 φορά κάμερα 12 Megapixel.

Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, γνωστός για τις αξιόπιστες πληροφορίες που δίνει σχετικά με την Apple, θεωρεί πως η Samsung είναι πολύ πιθανό να φέρει την διπλή κάμερα στην πλάτη του Galaxy Note 8.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η dual camera θα είναι το πιο σημαντικό upgrade όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του νέου Note. Αναφέρει ότι οι δυο κάμερες θα έχουν 3x optical zoom, θα έχουμε 12 Megapixel wide-angle CIS με υποστήριξη dual photodiode και 13 Megapixel telephoto CIS, dual 6P φακούς, ενώ και οι δυο θα έχουν OIS.

Ο Kuo υποστηρίζει πως η διπλή κάμερα του Samsung Galaxy Note 8 θα είναι πολύ καλύτερη από του iPhone 7 Plus, αλλά θεωρεί πως με το OLED iPhone 8, η Apple θα έρθει στο ίδιο επίπεδο με τη Samsung

Να σημειωθεί πως πρόκειται για πληροφορίες του αναλυτή, οι οποίες δεν είναι επιβεβαιωμένες, οπότε κρατάμε επιφυλάξεις.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μι

Πολύ ενδιαφέρον αν είναι αλήθεια

Sint

Εντελως κουλό και άκυρο γιατί Η κάμερα του s8, ακόμα και του s7 κ s6 είναι κλασεις καλύτερη από του 7plus.Εκτος αν εννοεί ότι σα διπλή κάμερα του note8 θα είναι καλύτερη από του 7plus κάτι που είναι απόλυτα ευνόητο.

baxygr

“Σύμφωνα με τον ίδιο, η dual camera θα είναι το πιο σημαντικό upgrade όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του νέου Note. ”

Αν είναι αυτό το πιο σημαντικό upgrade απορώ πώς θα είναι τα λιγότερα σημαντικά.

Με κάθε μοντέλο η Sammy μας συνηθίζει και σε downgrade στο hardware (ir sensor, fm radio, θερμοκρασία, υγρασία, κουτσουρεμένο heart rate sensor) οπότε να δούμε τι κουτσούρεμα μας επιφυλάσσει αυτή τη φορά

Jimmyad

Sint , αν τραβήξεις ποτέ με το S7 και το s6 φωτογραφία ίδια με το 7plus σου δίνω όλη μου την περιουσία

χρηστος

Jimmyad ψαξε λιγο στο Phonearena την συγκριση αναμεσα για να δεις πως το iPhone πατωνει στην καμερα αναμεσα σε S8, S7, LG G5.. ειπαμε εχει καλα η Apple αλλα μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε. Και ασχολουμαι καιρο (ερασιτενχικα) με την φωτογραφια

Panikas

Jimmyad το πάω εγώ το στοίχημα.. Απλα μια διευκρίνηση , έννοεις οτι το s7 θα τραβήξει πολύ καλύτερη κάτω απο όλες τις συνθήκες έτσι? Γιατί αν έννοεις αυτό είμαστε απο την ίδια μεριά. Αν λες οτι το 7plus θα τραβήξει καλύτερη λυπάμαι αλλά είναι πολύ πιθανό να στα πάρω όλα. Εκτός αν δεν εχεις στον ήλιο μοίρα και παιζεις εκ του ασφαλούς 😉😉

Chris_BMW

@Sint

Όχι και κλάσεις καλύτερη έλεος …
Στο μονο που υπερέχει η κάμερα του S8 έναντι του 7 plus ειναι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού , και κάποιες φορές αν όχι στις περισσότερες έχει καλύτερο HDR ..
Έχω δει άπειρα reviews και αυτή ειναι η πραγματικότητα .Α και καλύτερο ή μάλλον γρηγορότερο auto focus.
Απο την άλλη OIS ,χρώματα κοντύτερα στην πραγματικότητα , ζουμ και λειτουργία Πορτραίτου το 7plus υπερέχει ..

Ανδρέας Σολωμού

καλό θα ήταν να μη μιλάτε για κάτι χωρείς να το ξέρετε από προσωπική εμποιρία και βασιζόμενοι μόνο σε κάποια reviews ή σε μια απλή ανάγνωση των χαρακτηριστικών της κάμερας. η κάμερα του s7 ίσως να είναι ελάχιςτα καλύτερη από του 7plus και λέω ίσος γιατί δεν έχω πάρι και τα δύο στα χέρια μου για να τα συγκρίνω όποτε δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα. αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η κάμερα του s7 αλλά και του s6 είναι αρκετά καλύτερη από του 6s plus αλλά και πάλι το κλάσεις ανώτερη είναι υπερβολικό.
κάτοχος iphone 6s plus και εβρισκόμενός σε καθημερινή επαφή με s7 & s6 καθώς τα έχουν δύο πολύ στενοί μου συγγενοίσ όπότε ξέρω από πρώτο χέρι τι παίζει 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.