Galaxy Note 8: Video με το μπροστινό panel

Το Samsung Galaxy Note 8 είναι η επόμενη σημαντική ανακοίνωση που θα κάνει η Samsung σε λίγους μήνες από τώρα. Φυσικά τραβά το ενδιαφέρον επειδή είναι η ναυαρχίδα της σειράς Note, αλλά και επειδή θα έρθει να διαδεχτεί το αποτυχημένο Galaxy Note 7. Tο Note 7 μπορεί να αποσύρθηκε βέβαια, αλλά πολύ σύντομα αναμένεται στην αγορά η refurbished έκδοση στην μισή τιμή από το αρχικό μοντέλο.

Σήμερα διέρρευσε ένα hands-on video από ένα μπροστινό πάνελ, το οποίο λέγεται ότι ανήκει στο επερχόμενο Samsung Galaxy Note 8. Αν θεωρήσουμε ότι η διαρροή είναι έγκυρη, τότε βλέπουμε ότι η Samsung θα διατηρήσει την σχεδιαστική γραμμή που εισήγαγε με το Samsung Galaxy S8.

Βλέπουμε τα εξαιρετικά λεπτά περιθώρια στο πλάι, αλλά και την πάνω και κάτω πλευρά, επομένως μπορεί να έχουμε και πάλι οθόνη 18.5:9. Όσο για το μέγεθος της οθόνης, οι πηγές έχουν κάνει λόγο για 6.3 ίντσες.

galaxy note 8 panel, Galaxy Note 8: Video με το μπροστινό panel

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του το Samsung Galaxy Note 8 φημολογείται πως θα έχει πολλές ομοιότητες με τη σειρά S8. Θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 835/ Samsung Exynos 8895, μνήμη RAM 4 ή 6GB και χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης. Μια από τις αλλαγές αναμένεται να είναι η διπλή κάμερα στην πλάτη του νέου Note.

Η επίσημη ανακοίνωση του Galaxy Note 8 είναι πιθανό να γίνει τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, όπως συνηθίζει τελευταία η Samsung, αλλά δεν αποκλείεται και η IFA 2017 στο Βερολίνο, τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Θα ειναι ενα μεγαλο Galaxy S8 με πενακι. Οχι πως αυτο ειναι κατι αρνητικο αλλα εχουν αλλαξει τα πραγματα. Δεν ειναι οπως τα παλια Note

Vai

Και μια μουτζα δωρο στην φωτογραφια για αυτους που θα σκασουν το χιλιαρικο:p

Φωτης

Πείτε οτι γουστάρετε..Αλλα παλια εβγαινε note κ τα galaxy έδειχναν πολυ φτωχά μπροστα του..Αυτο τίποτε αλλο..

George

Γιατί μου κάνει για 16 προς 9 οθόνη;και καλά θα είναι να είναι έτσι γιατί λεβέντες μου αν εσείς όλοι οι wanabe επαγγελματίες αμαλαχει που θέλετε πένακι για τις τάχα μου σούπερ εργασίες σας το πάρετε με forma 18,5 προς 9 με οθόνη δηλαδή 5,5 τραβηγμένη άσκοπα πάνω κάτω τι να πω;για εσάς κ τις εργασίες σας.

ΜΑΝΟΣ

Ο/Η George λέει:
“…και καλά θα είναι να είναι έτσι γιατί λεβέντες μου αν εσείς όλοι οι wanabe επαγγελματίες αμαλαχει που θέλετε πένακι για τις τάχα μου σούπερ εργασίες σας το πάρετε με forma 18,5 προς 9 με οθόνη δηλαδή 5,5 τραβηγμένη άσκοπα πάνω κάτω τι να πω;για εσάς κ τις εργασίες σας.”

Εμείς οι επαγγελματίες αμαλάχει θα σκάσουμε τη χιλιαρού day1 (μείον ενδοκοινοτική συναλλαγή) γιατί γουστάρουμε τα επαγγελματικά εργαλεία άσχετα του aspect ratio οθόνης, γιατί όλα θα αλλάξουν με το νέο 2:1 σιγά σιγά και μείνε εσύ κύριε παραδοσιακέ με το ar cinemascope, αν και αυτό ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του και εξελίχθηκε σιγά σιγά σε 2.35 ή 2.40 προς 1 πλέον. Μείνε καλύτερα στο 4:3 και μην αγοράσεις τα καινούρια, πουλάω κιόλας ενα note3 16:9 λειτουργικό αν ενδιαφέρεσαι.

The Phantom Of The Opera

Ξεκίνησε η ίδια πήχτρα με του s8…σήμερα τζαμάκι, άυριο ένα κουμπί, μετά το πλαίσιο, η κάμερα κ.ο.κ…στο τέλος δεν θα έχεις να δείς τίποτε καινούριο. Άπατο πήγε το s8, άπατο και το Note 8…
Ο λόγος επειδή κοιτά τον πελάτη στην τσέπη και πώς θα πλουτίσει ακόμη περισσότερο.
Ο κόσμος ξύπνησε ευτυχώς…
Έχουν καταλάβει σε τί εποχές ζεί ο πλανήτης;
Αντί να ακούνε τον καταναλωτή, βάζουν ότι μα…..α τους κατέβει, και μετά ξεκινάνε να σε πέισουν το πόσο ουάου είναι με το αζημείωτο φυσικά πάντα…
Αυτά στους μετόχους της…
Μετά την παντόφλα θα σκάσει και η σαγιονάρα…ότι νάναι οι κορεάτες.
Το μόνο φοβερό Note ήταν το τεσσάρι. Μετά τα γά..σε όλα ο κορεάτης.
Ήθελε να γίνει Apple…

Beowolf Ahates

Αποτύπωμα δίπλα στην κάμερα πάλι…
Δυό κατοστάρικα κάτω σε ένα μήνα το s8…
Που θα πάει, θα το πάρουν το μήνυμα.

George

Όταν κάνεις τις δουλειές σου κ κοιτάς την οθόνη δε θες φάρδος δηλαδή;το βάζεις οριζόντια;το φάρδος παραμένει στο μέγεθος οθόνης 5,5 ιντσών τα note όμως πάντα ήταν με μεγαλύτερη οθόνη που βοηθάνε στην κάθετη ανάγνωση κειμένων αφού το μάτι θέλει το φάρδος κ ανεβοκατεβαζοντας το κείμενο το φέρνεις στο εύρος όπου κανείς την ανάγνωση κοντά στο κέντρο δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.