Στα Samsung Galaxy S8 κα Samsung Galaxy S8+ υπήρξε πολύ έντονη η φημολογία ότι η Samsung θα ενσωματώσει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Η ίδια επένδυσε πολλά χρήματα στην ανάπτυξη in-screen fingerprint reader. Ωστόσο, στο τέλος φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά και δεν κατάφερε να έχει τα αποτελέσματα που θέλει πριν από την […]
Στα Samsung Galaxy S8 κα Samsung Galaxy S8+ υπήρξε πολύ έντονη η φημολογία ότι η Samsung θα ενσωματώσει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Η ίδια επένδυσε πολλά χρήματα στην ανάπτυξη in-screen fingerprint reader.
Ωστόσο, στο τέλος φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά και δεν κατάφερε να έχει τα αποτελέσματα που θέλει πριν από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S8.
Χρήστες και ειδικοί θεωρούν πως η Samsung θα έχει αρκετό χρόνο μέχρι την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 8, που θα γίνει τέλη Αυγούστου, να κάνει τις απαραίτητες βελτιώσεις και να ενσωματώσει τον αισθητήρα κάτω από την οθόνη.
Προς απογοήτευση πολλών, φαίνεται πως υπάρχουν πιθανότητες κάτι τέτοιο να μην γίνει ούτε στο Galaxy Note 8. Δημοσίευμα αναφέρει ότι η Samsung δεν κατάφερε να ενσωματώσει την συγκεκριμένη τεχνολογία στο επερχόμενο phablet. Το ίδιο δημοσίευμα του Naver, ισχυρίζεται πως και η Apple αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην χρήση παρόμοιας τεχνολογίας για το iPhone 8.
Στέλεχος της Samsung Electronics φέρεται να δήλωσε πως η εταιρεία κατέβαλε κάθε προσπάθεια να ενσωματώσει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη του Note 8, αλλά αποφάσισε να μην το κάνει σε ένα τόσο σημαντικό κινητό λόγω διάφορων τεχνικών προβλημάτων, όπως η ασφάλεια.
“We made every effort to install a display-integrated fingerprint sensor on Galaxy Note 8, but we decided not to install it on this strategic phone due to various technical limitations such as security”.
Η Samsung θα συνεχίσει τη συνεργασία με την CrucialTec, που κατέχει την συγκεκριμένη τεχνολογία, για την έρευνα και την ανάπτυξή της. Η CrucialTec είναι μια εταιρεία της Νότιας Κορέας που κατασκευάζει οπτικά trackpads και σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, που χρησιμοποιεί η Samsung στις συσκευές Galaxy S8 και S8+, δεν είναι τόσο ακριβής όσο οι κυκλικοί αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων που χρησιμοποιούνται σε smartphones όπως Pixel, LG G6, iPhone 7 ή ακόμα και το Xiaomi Redmi 4. Είναι επίσης πιο αργός, οπότε ελπίζουμε ότι η Samsung τουλάχιστον θα χρησιμοποιήσει ταχύτερη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Galaxy Note 8.
Το Samsung Messages κλείνει οριστικά τον Ιούλιο του 2026. Η Samsung ζητά από τους χρήστες να μεταβούν στο Google Messages για να συνεχίσουν να στέλνουν SMS και RCS χωρίς διακοπή.
Το Samsung Galaxy Enhance-X είναι δωρεάν εφαρμογή AI για Galaxy phones και προσφέρει εύκολο photo editing, βελτίωση φωτισμού, HDR, portrait effect, διόρθωση blur και upscale ανάλυσης.
Το Samsung Galaxy A27 5G εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 6 Gen 3, 6GB RAM και Android 16. Δείτε τι δείχνουν οι πρώτες επιδόσεις και τι να περιμένουμε.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου