Galaxy Note 8: Ίσως να μην έχει in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων

, Galaxy Note 8: Ίσως να μην έχει in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων

Στα Samsung Galaxy S8 κα Samsung Galaxy S8+ υπήρξε πολύ έντονη η φημολογία ότι η Samsung θα ενσωματώσει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Η ίδια επένδυσε πολλά χρήματα στην ανάπτυξη in-screen fingerprint reader.

Ωστόσο, στο τέλος φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά και δεν κατάφερε να έχει τα αποτελέσματα που θέλει πριν από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S8.

Χρήστες και ειδικοί θεωρούν πως η Samsung θα έχει αρκετό χρόνο μέχρι την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 8, που θα γίνει τέλη Αυγούστου, να κάνει τις απαραίτητες βελτιώσεις και να ενσωματώσει τον αισθητήρα κάτω από την οθόνη.

, Galaxy Note 8: Ίσως να μην έχει in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων

Προς απογοήτευση πολλών, φαίνεται πως υπάρχουν πιθανότητες κάτι τέτοιο να μην γίνει ούτε στο Galaxy Note 8. Δημοσίευμα αναφέρει ότι η Samsung δεν κατάφερε να ενσωματώσει την συγκεκριμένη τεχνολογία στο επερχόμενο phablet. Το ίδιο δημοσίευμα του Naver, ισχυρίζεται πως και η Apple αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην χρήση παρόμοιας τεχνολογίας για το iPhone 8.

Στέλεχος της Samsung Electronics φέρεται να δήλωσε πως η εταιρεία κατέβαλε κάθε προσπάθεια να ενσωματώσει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη του Note 8, αλλά αποφάσισε να μην το κάνει σε ένα τόσο σημαντικό κινητό λόγω διάφορων τεχνικών προβλημάτων, όπως η ασφάλεια.

“We made every effort to install a display-integrated fingerprint sensor on Galaxy Note 8, but we decided not to install it on this strategic phone due to various technical limitations such as security”.

Η Samsung θα συνεχίσει τη συνεργασία με την CrucialTec, που κατέχει την συγκεκριμένη τεχνολογία, για την έρευνα και την ανάπτυξή της. Η CrucialTec είναι μια εταιρεία της Νότιας Κορέας που κατασκευάζει οπτικά trackpads και σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων.

, Galaxy Note 8: Ίσως να μην έχει in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων

Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, που χρησιμοποιεί η Samsung στις συσκευές Galaxy S8 και S8+, δεν είναι τόσο ακριβής όσο οι κυκλικοί αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων που χρησιμοποιούνται σε smartphones όπως Pixel, LG G6, iPhone 7 ή ακόμα και το Xiaomi Redmi 4. Είναι επίσης πιο αργός, οπότε ελπίζουμε ότι η Samsung τουλάχιστον θα χρησιμοποιήσει ταχύτερη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Galaxy Note 8.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Υπομονη μεχρι το S9…
Τοτε θα ξερουμε πως γινεται ωστε να μπορει να μπει!

BlackRider

αχρηστη τεχνολογια

bezilys

@Agnostos13 η το iPhone 8?

Chris_BMW

@bezilys

Έχω την εντύπωση οτι το σχόλιο του Αγνώστου αναφέρεται έμμεσα στο καινούργιο I phone …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.