Galaxy Note 8: Σε συλλεκτική έκδοση Star Wars;

Samsung Galaxy Note 8 έκδοση Star Wars, Galaxy Note 8: Σε συλλεκτική έκδοση Star Wars;

Η Samsung κατά καιρούς εκπληρώνει τα όνειρα των φίλων των comics, κυκλοφορώντας smartphones της σε συλλεκτικές εκδόσεις ηπερ-ηρώων. Στο παρελθόν έχουμε δει, μεταξύ άλλων, έκδοση Iron Man του Galaxy S6 Edge και έκδοση Batman του Galaxy S7 Edge.

Η αλήθεια είναι πως οι ήρωες τόσο της Marvel, όσο και της DC έχουν φανατικούς αναγνώστες/θεατές ανά τον κόσμο. Υπάρχει όμως άλλο ένα franchise ταινιών που σύμφωνα με κριτικούς, αναλυτές, αλλά και τα συνολικά του έσοδα αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία επιστημονικής φαντασίας στην ιστορία. Ο λόγος για το Star Wars, την θρυλική σειρά ταινιών που δημιούργησε ο George Lucas και η οποία οδήγησε στην κυκλοφορία βιβλίων, τηλεοπτικών σειρών, ρουχισμού, παιχνιδιών και κάθε λογής προϊόντος σχεδιασμένο με θέμα από κάποιο Επεισόδιο του Saga.

Ο Κορεάτης τεχνολογικός γίγαντας φαίνεται να γνωρίζει την επίδραση που έχει το Star Wars franchise στο καταναλωτικό κοινό. Σύμφωνα με μια ανάρτηση του δημοφιλούς (και ακριβή) leakster Ice Universe (@UniverseIce), η Samsung θα κυκλοφορήσει μια συλλεκτική έκδοση του Galaxy Note 8, εμπνευσμένη από το Star Wars. Μάλιστα, στην ανάρτηση του ο ίδιος συμπεριέλαβε μια εικόνα που υποτίθεται πως παρουσιάζει το συλλεκτικό Note 8, η οθόνη του οποίου απεικονίζει τον BB-8, ένα ρομποτάκι που ως χαρακτήρας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο “Επεισόδιο 8: Η Δύναμη Ξυπνάει”.

Ακόμα και αν κάποιος είναι… ορκισμένος χρήστης προϊόντων της Apple, μια Star Wars themed έκδοση του Galaxy Note 8 δεν θα μπορούσε παρά να του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Δυστυχώς ο Ice Universe δεν γνωστοποίησε λεπτομέρειες σχετικά με το συλλεκτικό smartphone, τα σημεία δηλαδή στα οποία θα έχει παραμετροποιηθεί ο σχεδιασμός, το χρώμα ή το λογισμικό του για να θεωρείται ένα άξιο Star Wars προϊόν και να βρίσκεται άξια στα χέρια (ή τις τσέπες) των πραγματικών φίλων του franchise.

Φυσικά, ενδέχεται η ανάρτηση του Ice Universe να αποδειχθεί εντελώς αναληθής. Ακόμα όμως και αν η Samsung κυκλοφορήσει μια παρτίδα Notes με Star Wars θέμα, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να διατεθούν κομμάτια αυτής στην χώρα μας. Αν κάποιος επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει ένα Star Wars Note 8, μάλλον θα πρέπει να το επιδιώξει μέσω του εξωτερικού. Σύντομα θα γνωρίζουμε αν όντως η πληροφορία του γνωστού leakster είναι έγκυρη ή όχι.

Samsung Galaxy Note 8 έκδοση Star Wars, Galaxy Note 8: Σε συλλεκτική έκδοση Star Wars;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

…και το πενακι γινετια φωτοσπαθο ?

bezilys

συγκλονιστικα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.