Το Samsung Galaxy Note 8 ποζάρει σε press render

galaxy note 8 press render, Το Samsung Galaxy Note 8 ποζάρει σε press render

Η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 8 θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου με την κυκλοφορία να ξεκινά από Ν. Κορέα στις 15 Σεπτεμβρίου. Μέχρι να γίνουν τα αποκαλυπτήρια, ο @evleaks (κατά κόσμον Evan Blass), δημοσιεύει ένα νέο press render.

Η εικόνα που ανέβασε στο Twitter είναι ίδια με αυτή που δημοσίευσε η Samsung όταν απέστειλε τις προσκλήσεις για το press event, αλλά μας δίνει πολλές περισσότερες πληροφορίες για το design. Στην ουσία αποκαλύπτει το κινητό.

Με το slogan “Do bigger things”, η Samsung υπόσχεται τεράστια οθόνη, όμως χάρη στα λεπτά bezel, το κινητό δεν αναμένεται να ξεπερνά σε μέγεθος το Galaxy Note 7.

Το Samsung Galaxy Note 8 θα έχει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό, οθόνη 6.3 ιντσών SuperAMOLED, ανάλυσης 1440 x 2960 με 18.5:9 aspect ratio και διαστάσεις 162.5×74.6×8.5 χλστ. Θα φορά επεξεργαστή Exynos 8895/ Snapdragon 835 (ανάλογα την αγορά), αλλά και οι δυο είναι κατασκευασμένοι με τη διαδικασία των 10nm FinFET. Η μνήμη RAM αναμένεται στα 6GB και η χωρητικότητα 64GB, με δυνατότητα επέκτασης.

Στην πλάτη θα τοποθετηθεί διπλή κάμερα 12 Megapixel και μπροστά 8 Megapixel. Η μπαταρία είναι 3300mAh, μπορεί να φορτίζει μέσω USB-C ή ασύρματα.

Θα κυκλοφορήσει σε Midnight Black, Maple Gold, Orchid Grey καιDeep Sea Blue. Η τιμή του Galaxy Note 8 φημολογειται γύρω στα 1000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Ελα να βγαινουν ανα εξαμηνο νεα κινητα με 1000αρι … να δουμε εαν μακροπροθεσμα θα τους συμφερει. Οσο θα ανεβαινουν οι τιμες λογικα ο καταναλωτης θα περιοριστει στην συχνη αλλαγη τους …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.