Galaxy Note 8 vs iPhone 8: Τα μπροστινά panel ποζάρουν δίπλα δίπλα

galaxy note 8 vs iphone 8 panel, Galaxy Note 8 vs iPhone 8: Τα μπροστινά panel ποζάρουν δίπλα δίπλα

Samsung Galaxy Note 8 και iPhone 8 είναι δυο από τα πιο hot μοντέλα της χρονιάς με τους fans της κάθε εταιρείας να ανυπομονούν για το τι έχουν να παρουσιάσουν. Το ένα διαδέχεται το αποτυχημένο Note 7 και το άλλο έρχεται με αφορμή τα 10α γενέθλια του iPhone.

Με το Galaxy S8+, η Samsung πήγε στις 6.2 ίντσες, ενώ για το Galaxy Note 8 φημολογείται πως θα ανέβει στις 6.3 ή και 6.4 ίντσες. Θα είναι το μεγαλύτερο της σειράς Note μέχρι σήμερα, όμως λόγω της bezel-less οθόνης δεν θα μοιάζει τόσο μεγάλο.

Αν αναρωτιέστε για το πόσο μεγάλο θα μοιάζει το Samsung Galaxy Note 8 δίπλα στο iPhone 8, μέσα από το κινέζικο Weibo διέρρευσε μια εικόνα που δείχνει τα μπροστινά panel των δυο (μη ανακοινωμένων) κινητών. Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την εγκυρότητα του leak, αλλά αν θεωρήσουμε ότι ισχύει, παίρνουμε μια πρώτη γεύση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το iPhone 8, αναμένεται να είναι μεταξύ iPhone 7s και iPhone 7s Plus, γύρω στις 5 ίντσες, μιας και τα δυο μοντέλα θα φορούν οθόνες 4.7 και 5.5 ιντσών. Επομένως, η οθόνη του Note 8 θα είναι 1.3-1.4 ίντσες μεγαλύτερη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Barberis

Πραγματικα δειχνει μεγαλοτεραστιο το note.

giannogeorge

“Όχι, δεν έπαιρνα ποτέ τάμπλετ!” (->αγοράζει κινητό με 6,4 ίντσες)

Rizo

@giannogeorge
Το λέγανε κάποτε όταν τα κινητά είχανε τα bezel του iphone.
Τώρα όμως που ένα κινητό 6,2″ είναι ίδιο στο μέγεθος με ένα κινητό 5,5″ και όπου νάναι με 5,2″ τότε αλλάζουν πολλά.
@Barberis
Είναι μεγαλοτεράσιο γιατί διαφορετικά θα ήταν ένα S8+ με πενάκι. όχι οτι δεν είναι έτσι δηλαδή, αλλά προσπαθούν να κάνουν και καμία άλλη αλλαγή. Όπως αναμένεται και με την κάμερα.

bezilys

Δεν έχω καταλάβει γιατί συγκρίνουμε ένα ταμπλετ με ένα κινητό?!!

Rizo

Γιατί πιστεύω οτι ο @giannogeorge μπερδεύει το μέγεθος της οθόνης με το μέγεθος του κινητού..
Και επειδή κάποτε υπήρχαν ταμπλετ στις 7″ θα σκέφτεται οτι οι 6,5″ θα είναι πάλι ταμπλετ.

Agnostos13

To επετειακο iPhone δεν θα εχει οθονη 5″ αλλα 5,8″ (5,2″ αν αφαιρεσεις την function area)…
Το note φετος παει να χτυπησει το galaxy tab?

georgellosT.

Η apple δεν ήταν ποτέ,ούτε μια φορά μπροστά από την samsung στο κεφάλαιο οθόνη.Πολύ απλά γιατί η sammsung είναι απο τους μεγαλύτερους και πιο συγχρόνους κατασκευαστές στον κόσμο.Τώρα πώς πιστεύετε ότι το iphone θα έχει μικρότερα bezels?Κάτι που ξαναγράφω, δεν εχει γίνει ποτέ.

Γιώργος Κ.

Το note 8 θα είναι το απόλυτο κινητό για μένα φέτος. Είναι μια κατηγορία από μόνο του και έχει πράγματα που δε θα βρει κάποιος σε άλλο κινητό. Δεν αναφέρομαι τόσο στο spen αλλά στο πως η εταιρία προσαρμόζει το TouchWiz με βάση αυτό.

Τα iPhones ποτέ δε μου άρεσαν αν και έχω ipad mini 4 κυρίως για τη δουλειά μου. Αλλά στο 8 η Apple φαίνεται πως έχει κάνει καλή δουλειά κι ακολουθεί επιτέλους την πιο σύγχρονη άποψη για τα κινητά ενώ υιοθετεί χαρακτηριστικά που βλέπαμε σε Androids έως τώρα κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι

Τώρα όσον αφορά τα μεγέθη προτιμώ του note κυρίως λόγω του στυλό που όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια τόσο πιο εύκολα αλλά και πιο πολλά θα μπορεί να γράφει κάποιος στην οθόνη

wave

(αφορά μόνο τις διαστάσεις) Πολύ καλύτερο το iphone, μαζεμένο, ότι πρέπει. Το note δείχνει τεράστιο και στενόμακρο. Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου η κυρτότητα της οθόνης του που ”ξεχυλίζει”.

bezilys

@Γιώργος Κ κινητό δεν το λες, άμα το χρησιμοποιεις μόνο στο σπίτι, γραφείο ναι αλλά έξω να σαι δεν βολεύει να το κρατάς στο χέρι και εδώ είναι και οι διαφορά μεταξύ ταμπλετ και κινητό, το κινητό το πας όπου θες ενώ στο ταμπλετ όχι…

Kostas

Παιδιά χαλαρώστε λίγο…το note 8 έχει το μέγεθος του iPhone 7 plus απλά τα μικρά bezels και η κύστη οθόνη το μικραίνουν…στη φωτο φαίνεται τόσο μεγάλο γιατί το iPhone είναι πολύ μικρό 😂. Αν και χαίρομαι ιδιαίτερο που το iPhone θα έχει επιτέλους μικρά bezels. Καλά τα ψέματα όμως όλοι θέλουμε ένα κινητό στο μέγεθος του iPhone 7 plus και με οθόνη πολύ μεγαλύτερη…το note 8 κερδίζει όσον αναφορά την οθόνη. Άλλωστε ζούμε στο 2017 δεν ζητάει ο κόσμος τάμπλετ 7 ιντσών…η ίδια η apple έχει βγάζει μέγεθος 12.9 ιντσών

Γιώργος Καπ

bezilys δεν έχει καμία σχεση με tablet. Όπως είπε και ο Κώστας από πάνω είναι σαν ένα s8+ / iPhone 7 plus. Δηλαδή σαν ένα κινητό 5,5 ιντσών. Όποτε η φορητότητα είναι μια χαρά. Και επίσης η θέαση βίντεο και Ίντερνετ κτλ σε μεγαλύτερη οθόνη είναι πιο άνετη για τα μάτια. Απλά το iPhone 8 δίπλα του φαντάζει πολύ μικρό , που είναι κιόλας

Rizo

@Kostas – @Γιώργος Καπ
+++
Όπως τα λέτε ακριώς.
Έ

Rizo

@Kostas – @Γιώργος Καπ
+++
Όπως τα λέτε ακριώς.
Έχω το S8+. Μεγάλο δεν το λες. Και το έχουν πιάσει και κοπέλες.
Αν το Νοτε 8 είναι 6,3″, δηλαδή μόνο 0,1″ μεγαλύτερο απο το S8+ τότε δεν θα είναι και τόσο μεγάλο. Απλά το Iphone 8 έχει και πάλι το ίδιο μέγεθος σχεδόν με το iphone 7. βέβαια κάποτε στην Apple λέγανε οτι μέχρι 4″ είναι βολικό και για τον αντίχειρα. Αλλά θα κάνω πως δεν το διάβασα ποτέ αυτό 😉

VasiliS7edge

Πάντα η Samsung θα την έχει πιο μεγάλη… την οθόνη!

Don mitso mou

Δεν ξέρω Τί λέτε, αλλά εγώ προβλέπω στα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone, η “τηλεθέαση” θα ξεπεράσει και την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων !!!!!!

Don mitso mou

Και οι τυφλοί θα δουν…..

Kostas

Έχει ξεπεραστεί όλο αυτό το θέμα με την καινοτομία του iPhone πιστεύω…ο κόσμος έχει δει πολύ πιο καινοτόμα προϊόντα από το iPhone και μάλιστα η ίδια η apple δεν επιλέγει πλέον να καινοτομεί αντίθετα έχει γίνει μια εταιρεία κολοσσός που επιλέγει να αντιγράφει άλλες εταιρείες. Το να δούμε το iPhone με oled και μικρά bezels είναι καινοτομία για την κατηγορία iPhones Όχι για την κατηγορία smartphones…

Rizo

Καταρχήν δεν προβλέπεται μόνο να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης που ειναι και απόλυτα φυσικό μιας και ο κόσμος σιγουρα περιμένει να δει κάτι καινούργιο και όχι facelift, αλλα και ρεκόρ στις ουρές λες και θα πάθουν τίποτα μερικοί καμμένοι αν το πάρουν καμια βδομάδα μετά…
Επίσης καινοτομία σε hardware είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός πλεον.
Μόνο στο software μπορεί να περιμένουμε κάτι.. Μιας και εκεί κύριος πονταρε η Apple λογο του δικού της λογισμικού. Και πάλι δεν ξέρουμε να πούμε απο τώρα μιας και πρέπει να υπάρχει και καμία έκπληξη για να γίνει αίσθηση. Από εμενα μακάρι πάντως μιας και όλα αυτά είναι καλά μιας και κερδισμένοι βγαίνουνε παντα εμείς. Άσχετα αν είμαστε του Android ή του iOS.

wave

Πάντα η samsung θα την έχει πιο μεγάλη …… αλλά θα είναι στο ”χειροκίνητο” βλέποντας τα κέρδη και τις πωλήσεις των iphones!!!

manolisbeis

κάτοχος του S8+ μονόδρομος για note 8 παιδιά

1 γατί κάνει τα πάντα
2 γιατί είναι πανέμορφο
3 πεναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.