Galaxy Note: Θα συνεχιστεί κανονικά η σειρά το 2021, S Pen σε περισσότερες συσκευές

Galaxy Note, Galaxy Note: Θα συνεχιστεί κανονικά η σειρά το 2021, S Pen σε περισσότερες συσκευές

Παρά τις φήμες, η σειρά Galaxy Note θα συνεχιστεί και το 2021, όμως θα δούμε το S Pen σε ακόμα περισσότερες συσκευές. Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο αναφορές για το μέλλον του S Pen, με την πρώτη να είναι επίσημη, από την ίδια τη Samsung, ενώ η δεύτερη έρχεται με τη μορφή πληροφοριών.

Αρχικά, ο TM Roh, ο επικεφαλής του mobile τμήματος της εταιρείας, επιβεβαιώνει πως θα δούμε το S Pen σε ακόμα περισσότερες συσκευές. Επίσης, η εταιρεία δηλώνει πως θα φέρει αγαπημένες λειτουργίες της σειράς Galaxy Note σε περισσότερες κατηγορίες συσκευών το 2021. Ήδη γνωρίζουμε πως το επερχόμενο Samsung Galaxy S21 Ultra θα υποστηρίζει S Pen, ενώ υπάρχουν φήμες και για το Galaxy Z Fold 3.

Από την άλλη, έχουμε μία άλλη αναφορά στο θέμα από την κορεάτικη ιστοσελίδα Yonhap, η οποία μάλιστα αναφέρει πως η πηγή της είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Samsung. Σύμφωνα με την αναφορά, η σειρά Galaxy Note θα συνεχιστεί και το 2021, με το μήνυμα του Roh να μη σημαίνει το τέλος της σειράς, αλλά απλά το S Pen και οι λειτουργίες του δε θα είναι αποκλειστικές.

Τα μηνύματα λοιπόν μπορεί να μας μπερδεύουν, όμως το πλάνο είναι ένα: περισσότερες συσκευές με λειτουργίες του Galaxy Note αλλά και νέο Galaxy Note το 2021. Αυτό θα είναι και το πιο λογικό ακόμα και αν η Samsung θέλει όντως να σταματήσει τη σειρά: σιγά σιγά θα συνηθίσει ο κόσμος ότι το Note δεν είναι το μόνο με S Pen και μετά μπορεί να σταματήσει να βγαίνει.

Ποια είναι η γνώμη σας; Θα σταματήσει όντως η σειρά Note ή απλά σιγά σιγά θα χάσει την “αίγλη” της;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θα σε κάνω ντα

Samsung είτε έχεις αρχίσει να αποπροσανατολίζεσαι είτε πας να κάνεις κάτι που δεν κατανοώ

Solon

Λογικό, τα folds είναι ακόμα πολύ ακριβά για να αντικαταστήσουν τα Note.

SUPS 👨‍⚖️

…πολυ ακριβα για τον επεξεργαστη και τα συστηματα καμερας που εχουν..ονομαστικα ειναι ελαχιστα ακριβοτερα…σε ενα χρονο μπορει να αλλαξουν τ πραγματα!

ΜΙΧΑΗΛ ΓΑΖΗΣ

Ορθοταρη κινηση η συνεχιση της σειρας NOTE. Ο κατοχος και χρηστης NOTE δε παει αλλου σε αντιθεση με τον χρηστη των S που ευκολα πανε σε IPHONE. Αν καποιο απο τα δυο επρεπε να σταματησει αυτο δεν ειναι το NOTE αλλα τα S

Χρήστος

Συμφωνώ απολύτως!!

natpap7

δεν ειδα αν θα βγει για τελευταια φορα το ΝΟΤΕ 21 ή ειναι το τελευταιο που βγηκε το ΝΟΤΕ 2Ο και στοπ νεες ναυαρχιδες?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.