Galaxy Note10 και Galaxy Note10+: Ελλάδα στις 23 Αυγούστου με τιμή από 999 ευρώ

Note 10 Ελλάδα τιμή, Galaxy Note10 και Galaxy Note10+: Ελλάδα στις 23 Αυγούστου με τιμή από 999 ευρώ

https://www.youtube.com/watch?v=CYA_XAMfRfo

Για πρώτη φορά, το Galaxy Note κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη οθόνης, ώστε οι καταναλωτές να επιλέξουν τη συσκευή που τους ταιριάζει καλύτερα. Το Galaxy Note10, το πιο συμπαγές Note μέχρι στιγμής, διαθέτει: τη δύναμη του S Pen για απόλυτη παραγωγικότητα και ενσωματωμένη Κινηματογραφική Infinity Οθόνη 6.3 ιντσών. Το Galaxy Note10+ έρχεται με τη μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα, οθόνη σε Note με Κινηματογραφική Infinity Οθόνη 6.8 ιντσών, παραμένοντας εύκολο στο κράτημα και στη χρήση.

Τιμές στην Ελλάδα:
Galaxy Note 10 8GB/256GB τιμή 999 ευρώ
Galaxy Note 10+ 12GB/ 256GB τιμή 1149 ευρώ
Galaxy Note 10+ 12GB/ 512GB τιμή 1249 ευρώ

Η οθόνη του Note10 είναι η καλύτερη της Samsung, εως τώρα. Από την κατασκευή της έως και την τεχνολογία που φέρει, η οθόνη έχει σχεδιαστεί για να συνεπάρει τους χρήστες όταν παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειρά, ταινία ή όταν παίζουν το παιχνίδι της επιλογής τους.

Η Κινηματογραφική Infinity Οθόνη του Galaxy Note10 που εκτείνεται από άκρη σε άκρη (edge-to-edge), δεν έχει σχεδόν καθόλου πλαίσιο (bezel-less) ενώ η μικρή οπή στο κέντρο της οθόνης για την εμπρόσθια κάμερα, είναι ανεπαίσθητη και κεντραρισμένη για μια ισορροπημένη εμφάνιση. Η πιο εντυπωσιακή οθόνη της Samsung δημιουργεί μια απρόσκοπτη εμπειρία ανάμεσα σε σκέψη και δράση, παρακολούθηση και δημιουργία.

Note 10 Ελλάδα τιμή, Galaxy Note10 και Galaxy Note10+: Ελλάδα στις 23 Αυγούστου με τιμή από 999 ευρώ

Το Galaxy Note10 διαθέτει τη βραβευμένη Dynamic AMOLED οθόνη. Με HDR10+ πιστοποίηση και Δυναμική Χαρτογράφηση Τόνων (Dynamic Tone Mapping), οι φωτογραφίες και τα βίντεο προβάλλονται φωτεινότερα και με μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων, σε σύγκριση με προηγούμενες Note συσκευές. Με πιστοποίηση από το UL, η οθόνη του Galaxy Note10 διαθέτει 98% ομοιομορφία χρώματος και φωτεινότητας. Η ειδικά σχεδιασμένη Οθόνη για την προστασία των ματιών του χρήστη, μειώνει το μπλε φως ενώ παράλληλα διατηρεί την ποιότητα του χρωματικού εύρους, για άνετη θέαση.

Το Galaxy Note10 διαθέτει Bluetooth Χαμηλής Κατανάλωσης Ενέργειας ώστε να διαρκεί περισσότερο, ενώ με την προσθήκη δυνατοτήτων χειρονομιών, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν συγκεκριμένες λειτουργίες της συσκευής με το S Pen. Με την παραχώρηση πρόσβασης στο SDK (Software Development Kit), οι developers μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένους ελέγχους που επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν ή να χρησιμοποιήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές με χειρονομίες.

Note 10 Ελλάδα τιμή, Galaxy Note10 και Galaxy Note10+: Ελλάδα στις 23 Αυγούστου με τιμή από 999 ευρώ

Το Galaxy Note10 ενσωματώνει τη λειτουργία Σύνδεση σε Windows (Link to Windows) κατευθείαν από τις Γρήγορες Ρυθμίσεις της συσκευής. Με ένα μόνο κλικ, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Windows 10 PC τους. Εκεί, μπορούν να δουν τις ειδοποιήσεις τους, να στείλουν και να λάβουν μηνύματα, και να δουν πρόσφατες φωτογραφίες χωρίς να διακόψουν την εργασία τους για να ελέγξουν το smartphone τους.

Το Galaxy Note10 επιτρέπει στους χρήστες να μαγνητοσκοπήσουν απίθανα βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό. Η λειτουργία Live Focus Video προσθέτει την αίσθηση βάθους πεδίου, μέσω της θόλωσης φόντου, εστιάζοντας σε συγκεκριμένο θέμα. Με τη νέα λειτουργία Zoom in Mic, οι χρήστες μπορούν να απομονώσουν τον περιβάλλοντα ήχο και να εστιάσουν στο επιθυμητό θέμα, δυναμώνοντας την ένταση. Η νέα και ανανεωμένη λειτουργία Super Steady σταθεροποιεί τη λήψη, και είναι διαθέσιμη στη λειτουργία Hyperlapse για σταθερά time-lapse βίντεο.

Note 10 Ελλάδα τιμή, Galaxy Note10 και Galaxy Note10+: Ελλάδα στις 23 Αυγούστου με τιμή από 999 ευρώ

Με μόλις 30 λεπτά φόρτισης, το Galaxy Note10 διαρκεί μια ολόκληρη μέρα υποστηρίζοντας μέχρι και 45W ενσύρματης φόρτισης. Οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν ασύρματα τα Galaxy Watch, Galaxy Buds ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που υποστηρίζει το πρότυπο Qi, με το Wireless PowerShare που διαθέτει το Galaxy Note10 τους.

Καθώς τα mobile games απαιτούν καλύτερους επεξεργαστές και τα γραφικά τους εμπλουτίζονται, η καλύτερη εμπειρία gaming είναι εφικτή μόνο με κορυφαία χαρακτηριστικά συσκευής. Το Galaxy Note10 διαθέτει το πιο λεπτό σύστημα ψύξης θαλάμου ατμών στον κόσμο, το οποίο εξασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση διατηρώντας το μοναδικό στυλ της συσκευής. Με το Game Booster που λειτουργεί με βάσει την Τεχνητή Νοημοσύνη, το Galaxy Note10 βελτιώνει την απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας. Ακόμα, με την υπηρεσία online gaming streaming PlayGalaxy Link, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι τους από το σημείο που το άφησαν στο PC, χωρίς να απαιτείται αποθήκευση τοπικά.

Note 10 Ελλάδα τιμή, Galaxy Note10 και Galaxy Note10+: Ελλάδα στις 23 Αυγούστου με τιμή από 999 ευρώ

Με δυνατότητες LTE και 5G συνδεσιμότητας, οι χρήστες του Note10 μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις υψηλότερες ταχύτητες του παρόχου δικτύου τους. Το Galaxy Note10 5G τιθασεύει την απόλυτη δύναμη του δικτύου επόμενης γενιάς για streaming βίντεο υψηλής ανάλυσης, για downloading περιεχομένου με κορυφαίες ταχύτητες και για streaming παιχνιδιών με μεγάλο όγκο γραφικών, σε πραγματικό χρόνο. Επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν όλα όσα αγαπούν, σε ασύλληπτη ταχύτητα, το Galaxy Note10+ 5G αλλάζει τον τρόπο λήψης περιεχομένου και επικοινωνίας.

Τo Galaxy Note10 θα είναι διαθέσιμo στην ελληνική αγορά στις αποχρώσεις Aura Glow, Aura Black και Aura Pink. To Galaxy Note10+ έρχεται σε Aura Glow, Aura White και Aura Black. Οι προπαραγγελίες για τα Galaxy Note10 και Galaxy Note10+ ξεκινούν στις 8 Αυγούστου 2019.

Τα Galaxy Note10 και Galaxy Note10+ θα πωλούνται στα καταστήματα και e-shops του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung από τις 23 Αυγούστου 2019.

Note 10 Ελλάδα τιμή, Galaxy Note10 και Galaxy Note10+: Ελλάδα στις 23 Αυγούστου με τιμή από 999 ευρώ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανωλης

Αντιγράφω από το insomnia για να είναι πιο πλήρες το άρθρο:
Τα Galaxy Note 10 και Galaxy Note10+ κυκλοφορούν στη χώρα μας από τις 23 Αυγούστου με τιμές €999 και €1149 αντίστοιχα.

OK ναυαρχίδα με τα όλα της και σε τιμή που είναι ίδια με μοντέλα του ανταγωνισμού αλλά κατώτερα του Note 10!!!

Chris

Δε με ενθουσίασε καθόλου το νέο Note. Πέρα από την εμφάνιση που είναι ίσως το πιο ωραίο note που έχω δει,
1) δεν είδα σοβαρές προσθήκες/κάτι innovative σε σχέση με το προηγούμενο
2) ίδιες κάμερες με το s10+ (που σημαίνει ότι θα μείνει πολύ πίσω μόλις παρουσιαστούν τα νέα Mate 30/pixel 4)
3) χρέωση φορτιστή 45w με 50€ (χαμογελάει η Huawei)
4) το μικρό Note είναι ο φτωχός συγγενής, του λείπουν αρκετά και δε βρίσκω κανένα λόγο αγοράς του σε σύγκριση με το πολύ καλύτερο s10+

Chris_BMW

Έχεις δει τι δυνατότητες έχει το s pen?
Ειλικρινά θέλω να μου απαντήσεις τι θα ήθελες εσυ προσωπικά να μπορείς να κανείς με ένα note και δεν σου το προσφαιρει το 10 pro
Υ.Γ Σχόλια του τύπου η κάμερα θα μείνει πίσω από Huawei και μάλιστα πολύ (!) είναι απλά για γέλια …
Αυτή τη στιγμή οι ναυαρχιδες των μεγάλων έχουν παραπλήσιες κάμερες . ( Συμπεριλαμβανομένου και της Huawei)Κάπου υστερεί το ένα κάπου κερδίζει το άλλο . Το έχω την καλύτερη κάμερα είναι απλά για να αναλώνεστε σε vs στα απανταχού σαιτ τεχνολογίας .

chris

Ξέρω τις δυνατότητες του s pen. Πλέον, όλες οι συσκευές μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα, δεν είναι αυτό το θέμα.
Και όχι, οι καλύτερες κάμερες δεν είναι για ανάλωση, φαίνονται στην πραγματικότητα καθημερινά αν δοκιμάσεις την κάμερα σου.
Στα 1150€, οφείλεις να αναβαθμίσεις και την κάμερα όπως έκανες παλιά, ιδίως τώρα που έχεις μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό.

Chris_BMW

Διαφωνώ κάθετα για τις κάμερες . Σου ειπα κάπου υπερέχει το ένα και κάπου το άλλο .
Δεν μου απάντησες όμως τι innovative θα ήθελες να δεις στο note 10 ?

Chris

Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή η κάμερες της Samsung δεν υπερέχουν πουθενά. Ούτε σε day , ούτε σε night shots.
Το θέμα είναι να σε εκπλήξει η ίδια η εταιρεία, όταν σου ζητά 1100€+.
Θα ήθελα να δω σίγουρα οθόνη 90hz, καλύτερες κάμερες (δεν έγινε καμία απολύτως αναφορά στις κάμερες ενός τόσο ακριβού κινητού, απλά γιατί δεν είχαν κάτι καινούριο)

Γιωργος

Αυτα ηθελα να ηξερα αν τα γραφεις οντως σοβαρα. Πρωτον τα huawei σε μερα αν δεν μπει raw περιεχομενο ειναι κιτρινιαρικο και πολυ ατονο λες και εχει βρωμια στον φακο. Το μονο ισως λιγο καλυτερο που εχει υο p30 pro ειναι το night mode το οποιο θα ειναι ψια πεταμα μολις βγει το pixel 4. Επισης την εμπειρια που σου δινει ενα τηλεφωνο της apple της samsung και της google δεν στα προσφερει κανενα γτ πολυ απλα ολοι αλλοι ακολουθουν σαν σκυλακια Samsung και apple. Ααα ναι να μην ξεχασω το νεο που το οποιο και προβαλε η samsung στο event ειναι η εστιαση του ηχου αναλογα με το που εστιαζει το κινητο, το live focus video που δεν το εχει κανενας απολυτως και ο βελτιωμενος τηλεφακος. Ααα και για αλλη μια φορα το superstedy mode για το βιντεο. Καθιστωντας
ως το τοπ Smartphone της αγορας με τις περισσοτερες επιλογες και δυνατοτητες μεχρι να βγει το Note 11

Chris

Από την αρχή ως το τέλος όλα λάθος φίλε μου! Πάμε ένα ένα:
1. Το p30 pro, όχι δεν έχει κίτρινο λες όπως λες, μάλλον δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ, ούτε κάποιος reviewer το έχει αναφέρει, σε βαθμό που να χρειάζεται raw(!).
2. To night mode του Samsung μοιάζει αστείο μπροστά στου p30 pro, δεν είναι απλά λίγο χειρότερο, καθώς το Huawei έχει αυτή τη στιγμή το καλύτερο με δεύτερο το pixel 3.
3. Η εστίαση ήχου αγαπητέ στο βίντεο την έχουμε δει εδώ και τρία χρόνια στα htc, δεν αποτελεί κάτι καινούριο.
Αυτή τη στιγμή δυστυχώς, αν υπερέχει κάπου είναι στο βίντεο που μαζί με της apple είναι τα καλύτερα. Πουθενά αλλού σε φωτογραφίες ημέρας+νύχτας, σελφι κάμερα κτλ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.