Galaxy Note20: Το πιο ισχυρό Galaxy Note είναι εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=DWRcNpR6Kdc

Είναι αλήθεια πως με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον COVID-19, έχει κάνει πολλούς από εμάς να εργαζόμαστε από το σπίτι αλλά και να διασκεδάζουμε σε αυτό μέσω των συσκευών που διαθέτουμε, με το Galaxy Note20 να έρχεται να μας αποδείξει πως μπορεί να κάνει κα τα δύο εξίσου καλά, προσφέροντας στους χρήστες μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης τόσο για τη δουλειά όσο και για τη διασκέδασή τους.

Η σειρά Galaxy Note20, που αποτελείται από τα Note20 και Note20 Ultra 5G, μας δείχνει πως μπορεί ένας ισχυρός υπολογιστής να χωρέσει στην τσέπη μας, προσφέροντάς μας τη δυνατότητα να εργαστούμε αλλά και να διασκεδάσουμε με αυτό, αξιοποιώντας το οικοσύστημα που έχει δημιουργήσει η Samsung με τη σειρά Galaxy, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στο Galaxy Note20 αλλά και στις δυνατότητες που προσφέρονται όταν συνδεθεί τόσο με το Galaxy Watch3, τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Live αλλά και με το Tab S7, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να συνδυάσουν δουλειά, διασκέδαση και τρόπους να παραμείνουν σε φόρμα.

, Galaxy Note20: Το πιο ισχυρό Galaxy Note είναι εδώ

Εργασία με το Galaxy Note20

Το Galaxy Note20 μπορεί να λειτουργήσει σαν υπολογιστής καθώς προσφέρει το αναβαθμισμένο S Pen, το οποίο σε συνδυασμό με το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 120Hz, κάνει πλέον το χρήστη να νιώθει πως γράφει πάνω σε χαρτί, αφού η καθυστέρηση μεταξύ του πότε ο χρήστης χρησιμοποιεί το S Pen στην οθόνη με το πότε αρχίζει να εμφανίζεται το περιεχόμενο που σχεδιάζει σε αυτήν, να έχει εκμηδενιστεί. Δεν είναι όμως μόνο η αίσθηση γραφής του νέου S Pen που το κάνει να ξεχωρίζει αλλά και οι επιπλέον δυνατότητες που διαθέτει, τα Air Actions, με τα οποία μπορούμε να ανοίγουμε εφαρμογές, να εκτελούνται εντολές μέσα σε εφαρμογές μέσω gestures αλλά και να χειριζόμαστε την κάμερα εύκολα και αποτελεσματικά, χωρίς να κρατάμε το Galaxy Note20 στα χέρια μας.

Όπως αναφέραμε, το Galaxy Note20 αποτελεί ένα εργαλείο δουλειάς μιας και μπορούμε να “κατεβάσουμε” ένα αρχείο PDF πάνω στο οποίο μπορούμε να κρατήσουμε σημειώσεις μέσω του S Pen, σε χρόνο πολύ μικρότερο από το να χρησιμοποιούσαμε κάποιο σταθερό ή φορητό υπολογιστή, όπου θα έπρεπε να ανοίξουμε το ίδιο αρχείο και να ανοίξουμε και ένα επιπλέον πρόγραμμα για να κρατήσουμε σημειώσεις. Όλα αυτά γίνονται πολύ πιο γρήγορα και εύκολα με το Note20, ενώ οι σημειώσεις που μπορούμε να κρατήσουμε, έχουμε τη δυνατότητα να τις αποθηκεύσουμε με τη μορφή PDF, Microsoft Word και Powerpoint, και να τις επεξεργαστούμε σε έναν υπολογιστή, κερδίζοντας χρόνο πάνω στη δουλειά μας.

, Galaxy Note20: Το πιο ισχυρό Galaxy Note είναι εδώ

Ένας ακόμη σημαντικός τομέας που συνεισφέρει στη βελτίωση της χρήσης του Galaxy Note στη δουλειά είναι η συνεργασία της Samsung με τη Microsoft για μια πιο βελτιωμένη εμπειρία χρήσης των εργαλείων της Microsoft, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται αποτελεσματικά μεταξύ διαφορετικών συσκευών, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω των επιλογών “Link to Windows” στο Galaxy Note20 και “Your Phone” app σε υπολογιστή με Windows 10.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές του Note20 και τις ειδοποιήσεις που λαμβάνουν, στον υπολογιστή τους, να αντιγράφουν και να μεταφέρουν αρχεία μεταξύ των συσκευών αλλά και να δημιουργούν συντομεύσεις για να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές τους απευθείας από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή. Επιπλέον, αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στο 2020 ο συγχρονισμός των σημειώσεων στο Samsung Notes με το Microsoft OneNote, το Teams και το Outlook, κάτι που θα δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις και εξοικονόμηση χρόνου, αφού όλες οι σημειώσεις θα μπορούν να συγχρονίζονται με τα εργαλεία της Microsoft, χωρίς να χρειάζεται κάποια άλλη κίνηση και μετατροπή από τη μεριά του χρήστη.

, Galaxy Note20: Το πιο ισχυρό Galaxy Note είναι εδώ

Διασκέδαση χωρίς όρια με το Galaxy Note20

Η δουλειά αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρέπει να διασκεδάζουμε, και η Samsung με το Galaxy Note20 μας δείχνει πως μπορούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. H εμπειρία gaming στη σειρά Galaxy Note20 αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο μέσω της τεχνολογίας AI game booster, τη βελτιστοποίηση απόκρισης ήχου μέσω Bluetooth, καθώς και της απόκρισης αγγίγματος στα 240Hz στο Galaxy Note20 Ultra 5G, αλλά και το νέο ταχύτερο επεξεργαστή όπως και την καθηλωτική οθόνη με την οποία η Samsung φροντίζει κάθε χρόνο να ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας

Όσον αφορά τον τομέα της καταγραφής video, οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν τις αγαπημένες τους στιγμές σε επαγγελματικό επίπεδο μιας και η καταγραφή με την 8Κ κάμερα της σειράς Galaxy Note20 σε αναλογία εικόνας 21:9 και εγγραφή στα 24fps, προσφέρει μια εμπειρία καταγραφής video επαγγελματικής ποιότητας σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση.

, Galaxy Note20: Το πιο ισχυρό Galaxy Note είναι εδώ

Επιπλέον, όσον αφορά τη λειτουργία Pro Video Mode, οι κάτοχοι των Galaxy Note20 έχουν πρόσβαση σε επαγγελματικές λειτουργίες εστίασης, ήχου, έκθεσης, ταχύτητας zoom, και λήψη 120fps σε ανάλυση FHD. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου και προσαρμογής της κατεύθυνσης των μικροφώνων του Galaxy Note20 για τις περιπτώσεις που χρειάζεται πιο ευκρινής ήχος, ενώ σε συνδυασμό με τα Galaxy Buds Live, οι χρήστες μπορούν να ηχογραφήσουν πολύ υψηλής ποιότητας ήχο, ανεξαρτήτως από τον περιβάλλοντα θόρυβο που θα μπορούσε να προκαλέσει αλλοίωση στην ποιότητα καταγραφής.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως για πρώτη φορά, με το προηγμένο Samsung DeX, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν τα Galaxy Note20 και Note20 Ultra 5G σε Smart TV, στην περίπτωση που υπάρξει ανάγκη για προβολή σε μεγαλύτερη οθόνη, με το Galaxy Note20 να μετατρέπεται σε Touch Pad και να παίζει το ρόλο του ποντικιού για το χειρισμό του περιεχομένου στη Smart TV, στη οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και πληκτρολόγιο, στη περίπτωση που χρειάζεται να πληκτρολογήσουμε όταν βρισκόμαστε σε περιβάλλον χρήσης του Samsung DeX.
Έναν εξίσου πολύ σημαντικό ρόλο στον τομέα της διασκέδασης, και όχι μόνο, προσφέρει η οθόνη των Galaxy Note20 και ειδικότερα η Dynamic Amoled 2X του Galaxy Note20 Ultra 5G μιας και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης ανάμεσα στα 60Hz και 120Hz, με αυτή των 120Hz να προσφέρει μια πολύ ομαλή εμπειρία θέασης σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, ενώ η κατά 25% πιο φωτεινή οθόνη, δίνει στο χρήστη την ικανότητα να βλέπει καθαρά ακόμα και κάτω από συνθήκες έντονου φωτισμού.

, Galaxy Note20: Το πιο ισχυρό Galaxy Note είναι εδώ

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το ζήτημα της μπαταρίας, η οποία τόσο στο Galaxy Note20 αλλά και στο Note20 Ultra 5G, είναι σχεδιασμένη για να δίνει αυτονομία μιας ημέρας ενώ με την υποστήριξη γρήγορης φόρτισης, οι χρήστες θα μπορούν να φορτίζουν το 50% μέσα σε 30 λεπτά, εξοικονομώντας χρόνο κατά τη διαδικασία φόρτισης.

Η χρήση της νέας σειράς των Galaxy Note20 αποτελεί μια εμπειρία που κάθε χρήστης πρέπει να ζήσει καθώς έχουμε στην ουσία ένα εργαλείο στην τσέπη και το χέρι μας, το οποίο με τις προηγμένες λειτουργίες που προσφέρει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δουλειά, για διασκέδαση αλλά και κάθε άλλο που ο χρήστης επιθυμεί καθώς μπορεί να ανταπεξέλθει άμεσα και να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Sponsored by Samsung

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.