Galaxy S και Wave, Τα πρώτα DivX HD certified κινητά

Η Samsung είναι η πρώτη εταιρεία που έλαβε πιστοποίηση DivX HD για κινητό τηλέφωνο. Το Wave, το πρώτο Bada OS κινητό αλλά και λίγο αργότερα το Galaxy S Android phone, θα είναι τα πρώτα δυο μοντέλα που θα τιμήσουν το ταμπελάκι “DivX HD certified”. Αυτή η πιστοποίηση θα λέει σε όλους εμάς ότι τα κινητά θα μπορούν να αναπαράγουν βίντεο ποιότητας HD 720p με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βίντεο 720p στην 4άρα Super AMOLED του Galaxy S? Yay!

, Galaxy S και Wave, Τα πρώτα DivX HD certified κινητά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stratis09

Theoro oti i Samsung me auta ta 2 kinita tha gini i kaliteri etairia kinitis tilefonias sto kosmo…..;) (sorry gia ta Greeklish….alla de mporo na valo ellinikos xaraktires…..:P 🙁 )

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Stratis09 καλα μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια… θα απαντησουν οι υπολοιπες και ειδικα η htc και apple.. htc την εχει ειδη την απαντηση και λεγεται evo 4g κ δεν υπαρχει αμφιβολια οτι θα ειναι το καλυτερο αποσα εχουμε δει μεχρι τωρα…τσεκαρε μια τα specs του και θα καταλαβεις… η apple θα απαντησει με iphone 4g και σιγουρα δεν θα περασει απαρατηρητη..

Stratis09

Simfono Dimitri…alla an iparxoun opos les ixires apantisis apo tis 2 proaneferthentes eteries…tote kai i Sammy tha apantiseis analogo pisteuo…..

Panagiotis

Η Apple δεν πρόκειται ποτέ να βάλει DivX( αν και πιστεύω το Η264 που έχει είναι πολύ ανώτερο), σε ότι αφορά την HTC ποτέ δεν την συμπάθησα αυτή την εταιρεία συμπαθητικά κινητά αλλά πάντα είχα την αίσθηση ότι κάτι έλλειπε από αυτά και η ποιότητα τους δεν με τρελαίνει.

Κωνσταντίνος Κ

@Panagiotis συμφωνώ απολύτος αν και θα πω ότι H.264 με το Divx δεν συγκρίνονται(να θυμίσω ότι Divx είναι τα avi αρχεία.)
Για μένα ειδικά τα Mkv(Divx HD) είναι ό,τι καλύτερο!το προτειμώ από το να μετρατέπω κάθε φορά σε mp4 τα αρχεία μου(αν είχα Iphone αυτό θα κανα,αλλά φυσικά δεν έχω)

Nektarios

To Samsung Wave 723 ,τι επεξεργαστη εχει διοτι ειναι το δευτερο με bada os !Τι cpu εχει τελικα Κωστα ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.