Galaxy S10: Αυτά θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα που θα κυκλοφορήσει;

galaxy S10, Galaxy S10: Αυτά θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα που θα κυκλοφορήσει;
Περίπου ξέρουμε τι περιμένουμε να δούμε στις 20 Φεβρουαρίου από την Samsung, στη παρουσίαση της νέας σειράς Galaxy S10. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι πρότινος είναι ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει, από ότι φαίνεται, την πιο light έκδοση των S10, και σε κίτρινο χρώμα, για να κερδίσει πιο εύκολα το νεανικό κοινό.
Οι φήμες της Samsung Galaxy S10 έχουν κρυσταλλωθεί με τις πληροφορίες να διασταυρώνονται από πολλές πηγές. Έχουν υπάρξει κάποιες συγκρουόμενες απόψεις σε κάποια πράγματα, αλλά μέχρι τώρα είναι αρκετά σαφές το τι θα αποκαλυφθεί στις 20 Φεβρουαρίου, στο Σαν Φρανσίσκο.
Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, το CompareRaja, επιβεβαιώνεται η λίστα των 3 διαφορετικών μοντέλων με τα χαρακτηριστικά τους. Τα Galaxy S10 και S10+ θα έχουν ενσωματωμένη στην οθόνη, συσκευή υπερήχων για την ανάγνωση του δακτυλικού αποτυπωμάτος. Θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό, μπλε και πράσινο χρώμα, αν και δεν έχουν διαρρεύσει -μέχρι στιγμής- κάποια σχετικά renders ή φωτογραφίες τους. Σημειώστε ότι το Galaxy S10+ θα είναι το μόνο με διπλή selfie κάμερα. Όσον αφορά τις μπαταρίες των τριών εκδόσεων, το S10+ θα έρχεται με μπαταρία 4000mAh, το S10 με 3500mAh ενώ το S10 lite με μόλις 3100mAh.
Το Galaxy S10 Lite -η πιο light έκδοση της σειράς S10- θα χρησιμοποιήσει έναν κλασικό ενσωματωμένο αναγνώστη αποτυπωμάτων και θα είναι το μοναδικό με επιλογή κίτρινου χρώματος, με προφανή στόχο το νεανικό κοινό. Το όνομα “Galaxy S10 E” μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον πάροχο AT&T (στο εξωτερικό) για να είναι συμβατό με το δίκτυο 5G E, το οποίο δεν θα είναι πραγματικό δίκτυο 5G και το S10 E δεν θα μπορεί να συνδεθεί σε κάποιο 5G δίκτυο αργότερα. Θα υπάρξει ένα 5G-enabled Galaxy S10 αργότερα μες τη χρονιά.
Οι πληροφορίες γίνονται όλο και πιο συγκεκριμένες, όσο πλησιάζουμε την ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων και σίγουρα όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότερες φήμες φαίνεται πως θα επιβεβαιώνονται.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Έτσι θα είναι με αυτές τις τρύπες στην οθόνη;;;; Χειρότερα και από νότς…

JohnWave

Προσωπικά επιλέγω μαύρο πάντα ώστε να είναι μαύρα και τα πλαϊνά (όχι ασημένια). Με αυτόν τον τρόπο λόγω της κουρμπαριστής οθόνης, η μπροστινή πλευρά μοιάζει σαν να τυλίγεται με την πίσω και αυτό το unibody εφέ μου αρέσει πάρα πολύ. Σημείωση : Δεν βάζω ποτέ θήκη. Μόνο μαύρο skin στην πλάτη.

Stilianos

Μεγάλη βλακεία αυτες οι τρύπες!😤

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 series: Έφτασε στο τέλος της ζωής της

Η Samsung παρέχει την καλύτερη υποστήριξη λογισμικού για τηλέφωνα, tablet και wearables στον κόσμο των Android.

Smartphones Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54 5G: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

Κυκλοφόρησε σήμερα στην Ελλάδα το Samsung Galaxy A54 5G με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση 8GB/128GB και 549 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB.