Galaxy S10: Αυτά θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα που θα κυκλοφορήσει;

Smartphones

galaxy S10, Galaxy S10: Αυτά θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα που θα κυκλοφορήσει;
Περίπου ξέρουμε τι περιμένουμε να δούμε στις 20 Φεβρουαρίου από την Samsung, στη παρουσίαση της νέας σειράς Galaxy S10. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι πρότινος είναι ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει, από ότι φαίνεται, την πιο light έκδοση των S10, και σε κίτρινο χρώμα, για να κερδίσει πιο εύκολα το νεανικό κοινό.
Οι φήμες της Samsung Galaxy S10 έχουν κρυσταλλωθεί με τις πληροφορίες να διασταυρώνονται από πολλές πηγές. Έχουν υπάρξει κάποιες συγκρουόμενες απόψεις σε κάποια πράγματα, αλλά μέχρι τώρα είναι αρκετά σαφές το τι θα αποκαλυφθεί στις 20 Φεβρουαρίου, στο Σαν Φρανσίσκο.
Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, το CompareRaja, επιβεβαιώνεται η λίστα των 3 διαφορετικών μοντέλων με τα χαρακτηριστικά τους. Τα Galaxy S10 και S10+ θα έχουν ενσωματωμένη στην οθόνη, συσκευή υπερήχων για την ανάγνωση του δακτυλικού αποτυπωμάτος. Θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό, μπλε και πράσινο χρώμα, αν και δεν έχουν διαρρεύσει -μέχρι στιγμής- κάποια σχετικά renders ή φωτογραφίες τους. Σημειώστε ότι το Galaxy S10+ θα είναι το μόνο με διπλή selfie κάμερα. Όσον αφορά τις μπαταρίες των τριών εκδόσεων, το S10+ θα έρχεται με μπαταρία 4000mAh, το S10 με 3500mAh ενώ το S10 lite με μόλις 3100mAh.
Το Galaxy S10 Lite -η πιο light έκδοση της σειράς S10- θα χρησιμοποιήσει έναν κλασικό ενσωματωμένο αναγνώστη αποτυπωμάτων και θα είναι το μοναδικό με επιλογή κίτρινου χρώματος, με προφανή στόχο το νεανικό κοινό. Το όνομα “Galaxy S10 E” μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον πάροχο AT&T (στο εξωτερικό) για να είναι συμβατό με το δίκτυο 5G E, το οποίο δεν θα είναι πραγματικό δίκτυο 5G και το S10 E δεν θα μπορεί να συνδεθεί σε κάποιο 5G δίκτυο αργότερα. Θα υπάρξει ένα 5G-enabled Galaxy S10 αργότερα μες τη χρονιά.
Οι πληροφορίες γίνονται όλο και πιο συγκεκριμένες, όσο πλησιάζουμε την ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων και σίγουρα όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότερες φήμες φαίνεται πως θα επιβεβαιώνονται.
Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Έτσι θα είναι με αυτές τις τρύπες στην οθόνη;;;; Χειρότερα και από νότς…

JohnWave

Προσωπικά επιλέγω μαύρο πάντα ώστε να είναι μαύρα και τα πλαϊνά (όχι ασημένια). Με αυτόν τον τρόπο λόγω της κουρμπαριστής οθόνης, η μπροστινή πλευρά μοιάζει σαν να τυλίγεται με την πίσω και αυτό το unibody εφέ μου αρέσει πάρα πολύ. Σημείωση : Δεν βάζω ποτέ θήκη. Μόνο μαύρο skin στην πλάτη.

Stilianos

Μεγάλη βλακεία αυτες οι τρύπες!😤

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ