Galaxy S10: Ο @evleaks επιβεβαιώνει Infinity-O οθόνη και ultrasonic fingerprint scanner

Infinity-O οθόνη, Galaxy S10: Ο @evleaks επιβεβαιώνει Infinity-O οθόνη και ultrasonic fingerprint scanner

Ο πολύ καλής φήμης για τις έγκυρες διαρροές που μας έχει χαρίσει μέχρι σήμερα leakster @evleaks -κατά κόσμον Evan Blass- έρχεται να επιβεβαιώσει κάποια από τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του Galaxy S10.

Ο διάσημος tipster αποκάλυψε στο λογαριασμό του στο twitter κάποιες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Samsung Galaxy S10 που φαίνεται πώς θα έχει πιο ριζοσπαστικές διαφορές από τον προκάτοχό του. Σύμφωνα με τον Evan Blass το ανεπίσημο μοντέλο θα ενσωματώνει τρύπα στην οθόνη (“punch hole”) που θα φιλοξενεί τη selfie κάμερα με σκοπό -τι άλλο- από τα μηδαμινά bezels, στοιχείο που μεταφράζεται στη χρήση της Infinity-O οθόνη παρουσίασε η κορεάτικη εταιρεία στο Developer Conference την περασμένη εβδομάδα.

Επίσης, θα ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος τεχνολογίας ultrasonic in-display fingerprint scanner, τριπλή κάμερα με standard, wide και telephoto φακούς, καθώς επίσης και το νέο γραφικό περιβάλλον της εταιρείας One UI που θα βασίζεται στο Android 9 Pie.

Τέλος, η νέα σειρά Galaxy S10 αναμένεται να κυκλοφορήσει με το νέο επεξεργαστή Exynos 9820 της Samsung και τον Snapdragon 8150 ανάλογα την αγορά κυκλοφορίας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Ανυπομονώ να δω design και αποτέλεσμα από τις πίσω κάμερες.

Chris

Να βγάλουν και αυτό το curved screen και θα είναι πενα… Ή εστω να δώσουν επιλογή σε όσους δεν αρέσει. Ήταν μια καινοτομία τότε αλλά πλέον δεν λέει τπτ

JohnWave

@Chris, σε μένα και στον κοινωνικό μου περίγυρο αρέσει η curved οθόνη. Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτή βέβαια και επίσης αναγνωρίζω ότι η flat είναι πιο πρακτική. Αν οι φήμες βγουν αληθινές, flat οθόνη θα έχει μόνο η light έκδοση με τη μία κάμερα. Αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η κάμερα, τότε αυτή η έκδοση θα σου έρθει κουτί μιας και θα είναι και η πιο οικονομική.

Νικος8

Αν η samsung δεν εχει κατι αντιστοιχο με το night mode ή το night sight το χει χασει το παιχνιδι

John Real

To S10 lite (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) θα έχει Infinity-O σχεδιασμό και επίπεδη οθόνη μαζί με δακτυλικό αποτύπωμα στο πλάι. Τα S10 και S10 ΜΑΧ θα έχουν Infinity-Ο οθόνες (curved) και under screen sensor. To lite θα έχει 2 κάμερες και τα κανονικά μοντέλα τρεις. Αυτά λένε οι πληροφορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.