Galaxy S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max: Ποιο έχει καλύτερη καμερα;

, Galaxy S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max: Ποιο έχει καλύτερη καμερα;

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S20 Ultra στις 11 Φεβρουαρίου για να κοντράρει το iPhone 11 Pro Max το οποίο παρουσίασε η Apple τον Σεπτέμβριο του 2019. Τα flagship smartphone των δύο εταιρειών, έρχονται για ακόμη μία φορά να κονταροχτυπηθούν αυτήν την φορά όμως στον τομέα της κάμερας. Αρχικά, ας ξεκινήσουμε αναφέροντας τα χαρακτηριστικά της κάμερας των δύο smartphone.

Το Samsung Galaxy S20 Ultra ενσωματώνει τέσσερις κάμερες με κύριο αισθητήρα στα 108MP. Την κύρια κάμερα συνοδεύουν 12MP ultra wide, 48MP telephoto με 10x hybrid optical zoom και 3D ToF. Το iPhone 11 Pro Max από την άλλη έχει τρεις κάμερες στα 12MP εκ των οποίων η μία είναι κύρια με OIS, η δεύτερη telephoto με OIS και 2x optical zoom και η τρίτη ultra wide.

Εσείς ποιο smartphone πιστεύετε ότι έχει καλύτερη κάμερα; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Touba4

S20 ultra κ τα μυαλα στα καγκελα

Anonymous

Χωρίς zoom το 11 pro, με zoom το s20 ultra.

Tolis

iPhone 11 pro

Άνεμος Κωνσταντίνος

Αν είναι αληθινές η φώτο το ultra

Ioannis

iPhone

Φρεντι

Παιδιά πυστευω ότι παίζει ρόλο και από τι κινητό κοιτάμε της φωτογραφίες αυτές, σε κάθε κινητό αλλάζει η οθόνη και τα χρώματα

George

Ο καθένας λέει ότι νομίζει. Την πραγματικότητα όμως την αποτυπώνουν μόνο οι ειδικοί. Δε πα να κοστίζει 1.300 ευρώ το iPhone 11 Pro Max, το νέο Xiaomi 10 pro, έχει καλύτερη κάμερα. Αποδεδειγμένα, πέρα από κάθε αμφιβολία. Όποιος γνωρίζει Αγγλικά, ας μπει στο dxomark να δει τα αδιάσειστα στοιχεία. Με κόστος μάλιστα σχεδόν το μισό από τα αντίστοιχα iPhone και Samsung. Τώρα, όσον αφορά το Samsung Galaxy S20 ultra, δεν έχει ακόμη εξεταστεί από το dxomark, ωστόσο αναμένεται να ξεπεράσει το καλύτερο κινητό αυτή την στιγμή στον κόσμο, το Xiaomi 10 pro που αναφέρθηκε πριν. Όπως καταλαβαίνετε από όλα τα παραπάνω, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης μεταξύ iPhone 11 Pro Max με Samsung Galaxy S20 ultra. Το Samsung είναι ξεκάθαρα ανώτερο. Το iPhone έχει ξεπεραστεί ήδη από Xiaomi, Huawei, Samsung και λοιπές εταιρείες….

George

Το καλύτερο κινητό αυτήν την στιγμή είναι το Mate 30 pro

Tasos Spanos

Μην λες ανοησιες

Ιωάννης jb

Θα μας τρελάνεις τελείως εσύ!
Χαομι.. 😂 😂 😂
Καλά το κορίτσι που γυαλίζει στη pfoto με το galaxy δε το βλέπεις;
Δε βλέπεις πόσο καλύτερα αποτυπώνει δίπλα το iPhone?
Δούλεψε πρώτα ένα iPhone να δεις!
Αλλα είναι και ακριβά δε φτάνουν για κανα χαομι φτάνουν

Ανδρεας

Θα συμφωνήσω για το κορίτσι που λες… Αλλά το σχόλιο περί χρημάτων απλά απαράδεκτο. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Dim

Διάβασα τα σχόλια στο άρθρο και έλεγα μα κανένας δεν βλέπει το πρόσωπο της κοπέλας; Αριστερά το πρόσωπό της μαζί με τον ώμο και το μανίκι του παλτού της είναι αυτό που λέμε εμείς οι φωτογράφοι ‘καμένο ‘ .Το HDR του κινητού δεν μπόρεσε να κάνει σωστά την διαβάθμιση. Το 11 έχει αποδώσει σωστά την photo, όπως επίσης και τις νυχτερινές λήψεις σαφώς καλύτερα. Σε κανένα προϊόν φωτογραφικές μηχανές ,τηλεοράσεις κινητά, κλπ δεν ισχύει πως μόνο τα mpixels κάνουν την ποιότητα. Το αποτέλεσμα μετράει…. αρκεί να το αντιλαμβάνεσαι. Πόσα mpixel έχει η camera πχ 40 ? ΟΥΑΟΥ Πόσες κάμερες 4 ? ΟΥΑΟΥ είναι καλύτερο !!! Δεν ξέρω στα υπόλοιπα , αλλά το Samsung στις photo δεν είναι καλύτερο.

Chris

“αδιάσειστα στοιχεία” το Dxo? 🤣😂😅

Nikos81

Θα γίνω κακός την καλύτερη κάμερα την έχει το νέο Sony Xperia 1 Mark II που κυκλοφόρησε σήμερα. Τα mpixel δεν κάνουν την φωτογραφία πρέπει να το χωνέψουν μερικοί. Η Sony με τους καινούριους αισθητήρες και την υπογραφή ZEISS θα κάνει παπάδες στην φωτογραφία.

George

Η Sony προφανώς και έχει καλούς γενικά φακούς, καθώς μαζί με την Samsung προμηθεύουν τις περισσότερες εταιρείες κατασκευής κινητών τηλεφώνων παγκοσμίος με hardware κάμερες για τα κινητά τους. Όμως στα καινούργια κινητά, εκτός από το πολύ καλό hardware χρειάζεται απαραίτητα και πολύ καλό software για την επίτευξη του επιθυμητού κορυφαίου αποτελέσματος. Εκεί ακριβώς είναι που υστερεί η Sony έναντι του ανταγωνισμού. Θα το ψάξω πάντως για το νέο Sony που αναφέρεις, ακούγεται ενδιαφέρον. Μακάρι να καταφέρει να αναγεννηθεί η εταιρεία από τις στάχτες της.

Alekos

Iphone 11 pro max

Κώστας

Θεωρώ πως άλλοτε είναι καλό το ένα και άλλοτε το άλλο. Ωστόσο στα τοπία θεωρώ καλά και τα 2. Όταν όμως μιλάμε για φωτογραφίες ανθρώπων, χωρίς δεύτερη κουβέντα, iPhone 11, αποτυπώνει σαφώς, πολύ καλύτερα τον άνθρωπο σε φωτογραφία!!

Νεφελη

I phone

Ανδρέας Γιαννακακης

Θα ήθελα να κάνω μια διόρθωση στο παραπάνω άρθρο σχετικά με το s20 ultra, το οποίο ο folded lens όπως τον αποκαλεί δεν είναι σε καμία περίπτωση 10x optical zoom…εκεί φτάνει ως hybrid zoom ,ενώ στην πραγματικότητα το πραγματικό οπτικό ζουμ είναι αντίστοιχο με του p30 pro και λίγο λιγότερο….για την ακρίβεια 4x optical zoom…το 100x space zoom δέν είναι τίποτα παραπάνω από ένα επιπλέον step ψηφιακού zoom…

Γεώργιος

Νομίζω το iPhone συνολικά. Αν και περσινό μοντέλο έχει πιο φυσικά χρώματα. Άποψη μου, ο καθένας βλέπει με διαφορετικά γυαλιά!!!

Styliani

iPhone 11 ❤

Pro

Από αυτά που φαίνονται το Iphone είναι μακράν καλύτερο και στο σκοτάδι

Καλλιπολίτης Στέλιος

Επειδή είμαι χρήστης του iPhone 11 Pro
Νομίζω ότι δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός το σίγουρο είναι ότι τα megapixels δεν κάνουν τη φωτογραφία και ως χρήστης τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια λογισμικού iPhone ξέρω ότι εκεί το κινητό μου υπερτερεί γι’ αυτό θα ψηφίσω iPhone για μένα είναι το τέλειο να μην μπω το καλύτερο φωτογραφικό κινητό γιατί μπορεί με το λογισμικό του να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που έχει η κάμερα του!!

Aggelos

Phone Δεν υπάρχει σύγκριση Το iPhone είναι καλύτερο πιο φυσικά χρώματα φαντάσου τώρα Σεπτέμβρη να πάρουμε το 12 phone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.