Galaxy S21 Exynos: 35% καλύτερη μπαταρία σε σχέση με τα Galaxy S20;

Galaxy S21, Galaxy S21 Exynos: 35% καλύτερη μπαταρία σε σχέση με τα Galaxy S20;

Η Exynos έκδοση του Galaxy S21 θα προσφέρει έως και 35% καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το αντίστοιχο Galaxy S20, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο leakster @TheGalox_ μας προσφέρει τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των μπαταριών των νέων μοντέλων και συγκεκριμένα τις διαφορές των δύο εκδόσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την πηγή, τα smartphones της σειράς Galaxy S21 με Snapdragon 888 θα έχουν 15% καλύτερη μπαταρία σε σχέση με τις αντίστοιχες εκδόσεις των Galaxy S20. Από την άλλη, οι συσκευές με Exynos 2100 SoC θα προσφέρουν 25% με 35% μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με τις S20 εκδόσεις με Exynos 990.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των κατόχων Galaxy S20 με Exynos ήταν η μπαταρία των συσκευών, καθώς και στα συγκριτικά είδαμε διαφορές με την αντίστοιχη έκδοση Snapdragon 865. Οπότε, θεωρητικά θα δούμε βελτιώσεις και στα δύο μοντέλα.

Από την άλλη, ο γνωστός leakster Ice Universe ήδη μας έχει δώσει ένα σχεδιάγραμμα που αναφέρει ότι ο Exynos 2100 θα είναι δυνατότερος από τον Snapdragon 888, όμως θα πρέπει να περιμένουμε τις συσκευές για να δούμε όντως τα αποτελέσματα. Πάντως, η Samsung φαίνεται πως θέλει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες Galaxy S21 με Exynos, κάτι που σίγουρα θέλουμε όλοι στην Ευρώπη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

πολλεεεες υποσχεσεις η Samsung… για να δουμε…

Xarisgru

Το θεμα κατ’ εμε είναι κατα ποσο ο νεος Exynos θα ειναι λιγότερο ενεργοβόρος συγκριτικά με το νέο Snapdragon και όχι με τον (απαράδεκτο ενεργειακά) υφιστάμενο Exynos, υπομονη 14 μερες να δουμε τι ισχυει!

Georg

Εβγαλε και την καρτα sd απο τη νεα σειρα και τιμες 1500 ευρω στο ultra.που θα παει θα ξυπνησει ο κοσμος και απο πρωτη εταιρεια θα παει τριτη και τεταρτη.

Κώστας Βλαχάκης

Tο Ultra μάλλον θα έχει υποδοχή micro SD, τα S21 και S21+ όχι…

Georg

Κωστα καλη χρονια ευχομαι και στους αναγνωστες του site.με το s6 νομιζω την ειχε καταργησει απο εκει και περα ξανα την εβαλε.υπαρχει κοσμος οπως και εγω που χρειαζομαστε πολυ χωρο ακομα και οταν χρειαστει να κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων επομενως τα αρχεια μενουν κανονικα στην sd.μακαρι να ισχυει εστω στο ultra αλλα και παλι εχουν παρει την ανηφορα χωρις σταματημο με τις τιμες.χρηστης των s7 edge,note 8 note 9 και note 10 + .αν δεν εκτιμησει τους πελατες bye bye

JIM

Αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά που πουλούν…..!! Επιστήμη είναι πια οι πωλήσεις!!!
Οσο και να πάνε τις τιμές πάλι θα πουλούν!!

SUPS 👨‍⚖️

μα οι πωλησεις των Ultra μοντελων ειναι πολυ χαμηλες και αυτες + εκδοσεων best-seller….ουσιαστικα η σαμμυ υπουλα σε ωθει στο ultra …

chris bleck

μπορεις να εχεις μια cloud υπηρεσια για storage. Επίσης ειμαι με το 32gb S6 εδω και 5 χρονια και χώρο ακόμα δε χρειάστηκα. Αλλά το κινητο μονο για pokemon go το χρησιμοποιώ, για τρέξιμο και κανα instagram.

JIM

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Πριν από καιρό είδα την παρουσίαση που έκανες στο S10 Lite.
Τι θα μου πρότεινες αυτό ή το S20 FE 5G?
Σε Ευχαριστώ

Ovelix

Δεν γνωρίζω σίγουρα αλλά κάπου διάβασα πως τα Samsung S21 είναι πλαστικά, τέρμα το μέταλλο και το γυαλί, αν ισχύει, μπράβο, τρέξτε να τα αγοράσετε να επιβραβεύσετε την Samsung που σε κινητό των 1500€ από το ποιοτικό μέταλλο και γυαλί το γύρισε στο φθηνό πλαστικό λες και είμαστε στο 1995′.

chris bleck

Το μονο που με χαλάει είναι η 1080p οθόνη στο S21+ αν και μάλλον στο s21 το απλό θα πάω για καμια 2ετία μέχρι να αλλάξει λίγο η τεχνολογία γιατί τώρα είτε πάρεις το ultra είναι iphone12 pro max είτε xiaomi με 600 η εμπειρία σου ΔΕΝ αλλάζει. Θα έχεις ένα κινητό που δε κολλάει μια καλη κάμερα μια φωτεινή οθόνη and thats it. για να παρεις το διαφορετικό πρέπει να δώσεις 2000€ για το fold.

Οπότε αν έχετε s10-s20 αραξτε 2-3 χρονάκια αν έχετε κανα αρχαίο οπως εγώ αναβάθμιση στο απλό s21 (είτε pre order για δώρο μαζί με τα galaxy buds ή περιμένετε μέχρι να πάει 650€) για 2-3 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.