Galaxy S21 series: Αναμένεται να ξεπεράσει σε προ-παραγγελίες τη σειρά Galaxy S20

Galaxy S21, Galaxy S21 series: Αναμένεται να ξεπεράσει σε προ-παραγγελίες τη σειρά Galaxy S20

Με τις προ-παραγγελίες για τα νέα smartphones της σειράς Galaxy S21 να έχουν ήδη ξεκινήσει, φαίνεται πως τα νέα μοντέλα θα ξεπεράσουν τα preorders των περσινών ναυαρχίδων της σειράς Galaxy S20. Οι πληροφορίες έρχονται από την ιστοσελίδα KoreaHerald, με τη Samsung να βλέπει αύξηση 15%-20% σε σχέση με το preorder διάστημα των περσινών μοντέλων.

Βέβαια, τα παραπάνω νούμερα αφορούν τη Νότιο Κορέα, όμως οι αναλυτές παγκοσμίως αναμένουν την ίδια αύξηση σε όλες τις αγορές. Όμως, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, αν και η σειρά Galaxy S21 αναμένεται να ξεπεράσει σε πωλήσεις τη σειρά Galaxy S20, δε θα μπορέσει να φτάσει τα νούμερα που είχε το 2019 με την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S10.

Στη Νότιο Κορέα επίσης, η Samsung βλέπει αύξηση στις unlocked συσκευές, κάτι που κατάφερε με την κυκλοφορία αποκλειστικών χρωμάτων για το Galaxy S21 Ultra μέσα από την ιστοσελίδα της. Δε γνωρίζουμε πως πάνε τα πράγματα στην Ευρώπη, ενώ να θυμίσουμε πως ένας μεγάλος λόγος προ-παραγγελίας στη χώρα μας είναι τα δωρεάν Galaxy Tag και Galaxy Buds Live ή τα νέα Galaxy Buds Pro.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Εγώ πιστεύω θα πάει χειρότερα από το 20

Konstantine

👍 Όπως & οι περισσότεροι.

Solon

“Galaxy S21 series: Αναμένεται να ξεπεράσει σε προ-παραγγελίες τη σειρά Galaxy S20”
Αμφιβάλω

Ιωαννίδης Πολύβιος

Κάτοχος S21 Plus! Δεν νομίζω με τίποτα να ξεπεράσει παραγγελίες του S20 και πιστεύω ότι για τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο όσοι θέλουν να πάρουν SAMSUNG θα πάνε στο S20, οποιοδήποτε μοντέλο. Μόνο το S21 Ultra κάνει την διαφορά.

JohnWave

Αν η Samsung κάνει στην Ν.Κορέα τις απίστευτες προσφορές trade in που κάνει πχ στις Η.Π.Α (δίνεις το S10e , κερδίζεις έκπτωση 550$ και πληρώνεις έτσι 800$ – 550$ = 250$ ! ), τότε λογικό να ξεπεράσει τις προπαραγγελίες του S20. Δυστυχώς η Samsung Ελλάδας και τιμολογεί 100€ παραπάνω και δεν κάνει trade in.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.