Galaxy S22+ και S22 Ultra θα έχουν μπαταρία 4500mAh και 5000mAh αντίστοιχα

, Galaxy S22+ και S22 Ultra θα έχουν μπαταρία 4500mAh και 5000mAh αντίστοιχα

Η μπαταρία των Samsung Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra αποκαλύφθηκε μέσα από μια νέα διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών των δύο αναμενόμενων συσκευών. Σύμφωνα με αυτή και την πιστοποίηση που έλαβε η Samsung για τις μπαταρίες της, το Galaxy S22+ θα έχει χωρητικότητα 4500 mAh και το Galaxy S22 Ultra μπαταρία με χωρητικότητα 5000 mAh.

Αν αναρωτιέστε για το μικρότερο αδερφάκι τους, το Galaxy S22 το “απλό”, αυτό σύμφωνα με όσο έχει διαρρεύσει ο Ice Universe θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 3800 mAh.

Η μπαταρία του Galaxy S22+ έχει κωδική ονομασία EB-BS906ABY και του Galaxy S22 Ultra, EB-BS908ABY και η χωρητικότητα που αναφέρεται στην πιστοπόιηση είναι χαμηλότερη από τις ονομαστικές χωρητικότητες που θα είναι όπως είπαμε 4.500 mAh και 5.000 mAh αντίστοιχα.

Αναρωτιέστε για το πόσο γρήγορη θα είναι η φόρτιση των smartphones της νέας σειράς “Galaxy S22”, η Samsung ακούγεται ότι δοκιμάζει 65W. Όλα αυτά μένει να επιβεβαιωθούν και μπορεί να είναι νωρίς ακόμα αλλά μας αρέσει να διαβάζουμε πληροφορίες για τη νέα γενιά flagship του νοτιοκορεάτη κολοσσού.

But first… “iPhone 13“!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.