Galaxy S22 Ultra: Με πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το S21U

, Galaxy S22 Ultra: Με πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το S21U

Το Samsung Galaxy S22 Ultra φέρεται να τραβάει πολύ πιο όμορφες φωτογραφίες από τον προκάτοχό του, χάρη στις βελτιστοποιήσεις που έκανε η εταιρεία, σύμφωνα με τον αξιόπιστο tipster @UniverseIce.

Η βελτίωση στην ποιότητα της εικόνας έρχεται παρά τις περιορισμένες αλλαγές στο υλικό απεικόνισης, αφού αναμένουμε ότι το Galaxy S22 Ultra θα διατηρήσει την κάμερα και τον αισθητήρα 108MP. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οφείλονται στην ενημερωμένη επεξεργασία από το Exynos 2200 (ή Snapdragon 8 gen1).

Υπενθυμίζεται ότι η αναμενόμενη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S22 Ultra αναμένεται τον Φεβρουάριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sonyman

Μια χαρά. Θα το πάρω τέτοια εποχή του χρόνου, να έχει στρώσει και η ρομ, και κυρίως, η τιμή.

Δημητρης

Σύμφωνα (και καλα) με εκπρόσωπο/ υποστηρικτή/ μέτοχο της Sony στο techblog, οι τιμες των galaxy πλεον δεν μειώνονται. Δεν τα λεω εγω. Ο γκουρού των κινητών τα λεει!
Περα απο την πλακα, η τιμη μπορει να μη στρωσει λογω μειωμενης προσφορας (οχι λογω τιμολογιακης πολιτικης που πιστευει ο γκουρου). Διαβάζω οτι η ελλειψη ημιαγωγων θα τραβηξει μεχρι το 2023. Τα ιδια συμβαινουν και με τα iphone.
Τα ιδια και με τα οικοδομικα υλικα. Αυξηση τιμης 30-40%. Ο αδερφος μου παρηγγειλε ενα Volvo και του ειπαν αναμονη 7-9 μηνες και θα ειναι και τυχερος.

Ιωάννης jb

Τα 1100 ευρω σου φαινονται πεσμενη τιμη?
1300 ειχε πριν σχεδον 1 χρονο οταν κυκλοφορησε!
Ξεφτιλιζεσε! το εχεις παρει χαμπαρι?
Εκτος αν σου φαινεται ευκαιρια η τιμη που εχει στο σκρουτζ μονο 1000 ευρω ε;
Ο αδερφος μου παρηγγειλε βολβο καλα μιλαμε ποσο μπορει να εισαι για να μιλας ετσι; 10; 15;
Εσυ τι παρηγγειλες; ποδοσφαιρικα νουμερο 35;
Για τα οικοδομικα ε; Καλα σε λεω ντουβαρι τοτε!
Ειπε κανεις οτι δε παιζει ρολο στη τιμη των smartphone κ η επαρκεια υλικων;;
Δεν ειναι ομως το σημαντικοτερο!

Δημητρης

Απορω με Κωστα πως το αφησε το “ντουβαρι” να ξεφυγει…τεσπα… Εχω μια απορια. Ποια απο τις παρακατω λεξεις κάλεσε το πνεύμα σου? εκπροσωπος, υποστηρικτης, μετοχος της Sony ή γκουρου των κινητων? Οχι τπτ αλλο αλλα μου το επαιζες και μη μετοχος οταν σε αποκαλουσα ετσι. Οταν ο αδερφος σου παραγγελνει αμαξι Volvo πως το περιγραφετε στο χωριο σου? Να πω ομως την αληθεια οντως ειμαι 15 ετων. το ωραιο ομως ποιο ειναι? Οτι ενα 15 χρονο σε παει ταπα τοσα χρονια. Δεν εχω παιδια δυστυχως – αχ το πιο ομορφο πραγμα που μπορει να δωσει η ζωη – και το εχει χρησιμοποιησει φιλτατος σε σχολιο για να μας αποδειξει οτι υπαρχουν και αλλες αγαπες στη ζωη εκτος απο την Apple. Δε μου εδωσε ο Θεος τα ετη (θα μου τα δωσει στο μελλον). Αλλα ενα 15χρονο, χωρις παιδια, γνωριζει καλυτερα απο σενα τη διαφορα μεταξυ της επιλογης να μη κατεβαζω την τιμη και του να διαμορφωνω την τιμη αναλογα με τη προσφορα και τη ζητηση. Η μονιμη διαμαχη μεταξυ καπιταλιστων και κουμουνιστων. Οι μεν επιθυμουν ελευθερη αγορα και οι δε παρεμβατισμο. Τελος, κρινεται αξιο αναφορας (μα δεν εχω ευθράδεια λογου σαν 15χρονο???) οτι η τιμη του galaxy μειωθηκε στο skroutz… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Δεν πρέπει να απορείς για τίποτα αγαπητέ μου! Κ λίγα σου είπα! Η φλυαρία σου είναι απερίγραπτη! Τρελίτσα για άλλους! οεο κ τάπες! 15 χρονών παιδια μιλάνε καλύτερα! Μπορει να είσαι κ 30 δε ξέρω αλλα στο μυαλό σίγουρα δεν είσαι πανω απο 15! Γενικό ποιντ ε? Γελαω μόνο και που το έγραψα! ποσο μάλλον να το πω! Εσεις οι νέοι μιλαμε δεν παιζεστε είστε ικανοι να καταστρέψετε την ελληνική γλώσσα! Επι του θέματος γιατι μετα θα πεις οτι σου αφησα απορίες κ δεν απαντησα σε αυτα που ρωτησες! Δεν χρειαζεται κ πολυ μυαλο για να καταλαβω οτι μιλας για μένα δεν αφήνεις περιθωρια αμφισβήτησης! Προσωπικά στοιχεία περι volvo κ saab τα κραταμε για εμας δεν τα αναφερουμε στο τεκμπλογκ! δεν στο ειπαν ακομη οι γονεις σου? Για το s21 ultra! Τρελιτσα λες οτι το παιζω αλλα μάλλον ακομη δεν εχεις κατανοήσει την έννοια αυτη διότι εσυ είσαι αυτος που μας το παιζει τρελίτσα δεν μπορει να είσαι τόσο χαζός (εκτός κ αν όντως είσαι) κ να μην καταλαβαίνεις οτι μιλώντας για 1100 αναφέρομαι στα μεγάλα πολυκαταστήματα κ 1000 στα υπόλοιπα! Η εταιρια μου η sony ε? Κ τους είπα είναι πολλα τα 500 μύρια για την δισκογραφία του μπρους… Συνέχεια »

Δημητρης

Κώστα Βλαχάκη, ισχύει οτι αναφορές σε Volvo και οικοδομικα υλικά δεν επιτρέπονται ως σχόλιο παρά μόνο πραγματα τεχνολογιας? Ή εστω οτι πρεπει να αποφευγονται? Παλι καλα που δεν εβαλες και 3 ή 5 τιμες. Πολυκαταστηματα, skroutz, second hand price (επιτρεπεται η αγγλική γλωσσα ή ουτε και αυτη?) κλπ. Οτι θες λες και μετα τα δικαιολογεις. Η Ελλαδα λεει δεν υπολογίζεται και πολυ στους Ιάπωνες….για πες. που το στηριζεις αυτο? πες μου πηγη άμεσα!!! Φιλε τελικα εισαι σαν κατι τυπακια που συναντας σε κάτι συγκεντρωσεις-γιορτες, που εχουν αποψη για όλα και στο τέλος τπτ. Λενε λενε λενε, χωρις πηγες, χωρις τεκκηρια. Εαν φιλε οντως ισχυει αυτο που λες (δεν υπαρχει περιπτωση διοτι λες οτι αρλουμπα σου ερθει), δηλαδη στελνει μονο 5000 κομματια και δε τη νοιαζει διοτι και καλα (αχαχαχαχα δεν αντεχω) ξερει οτι θα πουλησει τοτε η εταιρια πάει κατα διαολου. Sorry για την εκφραση αλλα ο δοκιμος όρος που ταιριαζει σε σένα ειναι οτι εισαι μεγάλος ΦΑΦΛΑΤΑΣ!!! ΥΓ: Στις επιχειρησεις δεν γινονται αυτα που λες. Η sony φερνει κομματια αρχικα με προβλεψη που εχει κανει και στη συνεχεια συμφωνα με την ζητηση που εχει. Ρε σου μαθαινω δωρεαν επιχειρηματικα πραγματα. Ενα 30χρονος τελικα με μυαλο 15χρονου. ΥΓ2: “Δεν εχει… Συνέχεια »

Δημητρης

Επίσης, ποια δισκογραφία ρε φιλε? Κλαμπακι το καναμε? Ποσο εισαι? 12 ή 14 ετων? Αν θες να μιλησεις για για ροκ πηγαινε σε ροκαδικο. Το techblog δεν είναι για ροκ. Το ειπες ενα παλικαρι πιο πανω!
Όπα. Κατσε. Εσυ ησουν το παλικαρι!
Και τωρα τιθεται η πιο σημαντικη ερωτηση που απαιτει απαντηση. Γνωριζεις τις εννοιες διπολικος και διχασμενη προσωπικοτητα?
ΥΓ: στον τρελό πούλα τρέλα!!! φιλε πρεπει λιγο να ψαξεις τι λες και να μην τα αναιρεις. χθες λες αλλα, σημερα άλλα αυριο αλλα. Γενικα εχω καταλαβει οτι οι σκεψεις σου παρταρουν πολυ ασχημα εκει μεσα. Επισης, ο λογος σου ειναι μη συγκροτημενος. Οτι σκεψη σου ερχεται την πετας χωρις να υπαρχει συνοχη. Ψαξε το!!! Αν επιτρεπεται εκθεση ποσο εγραψες? Εγω δεν εχω γραψει ακομα – Γυμνασιο!!!

Ιωάννης jb

Είσαι για ψυχιατρείο παιδάκι μου!
Περνας στο ντούκου αυτά που δεν σε συμφέρουν και αρχίζεις την γνωστή σου φλυαρία σε συνδυασμό με μια δυνατή δόση ειρωνείας!
Δεν θα καθίσω να ασχοληθώ άλλο μαζί σου.. κ να απαντήσω στα τρέλα που σκαρφίζεται ο εγκέφαλος σου.. έχει παραγίνει το κακό

Δημητρης

Εεε ναι. Λογικο. Αρχισαν οι δυσκολες ερωτησεις.
Κριτές μας ειναι οι αναγνώστες του Techblog. Μην ανησυχεις!
Κάτι τελευταιο. Τόσα χρόνια ριχνεις τις ευθυνες που δεν πουλάει κινητα η Sony στους παρόχους. Οπως έχεις ηδη αναφέρει σε Αμερικη και υπόλοιπες ηπειρους μια θα σου φταίει ο αποκλεισμος και εαν προκειται για Κίνα θα σου φταιει που η εταιρια σου δεν εχει καταγωγη απο εκει (να υο πω με αλλα λογια διοτι μπορει να σταθεις μονο εκει – σου φταιει που οι αλλες εταιριες ειναι κινεζικες). Εαν οντως ισχυει αυτο που ειπες για την Ελλαδα (μόνο εσυ ξερεις που βρηκες αυτη την κοτσανα) τοτε ρε φίλε μην απορεις που δε πουλαει η εταιρια. Στις μισες εχει φαει αποκλεισμο και στις αλλες μισες δεν ενδιαφερεται. Ααα και που εισαι. Ολα αυτα που γραφω είναι συμφωνα με το συλλογισμο σου. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι στην πραγματικοτητα τπτ απο αυτα που λεμε δεν ισχυει!!!! Απλα προσαρμοζομαι στις φανταστικες δικαιολογιες που λες μηπως και ξυπνησεις.

Δημητρης

Τωρα που ξαναδιαβασα το σχολιο υπαρχει μια ανακριβεια. 1100. απο 1300. και μετα 1000. τι γινεται? 1100 ή 1000? παντως εδω μπορω να εντοπισω μια μειωση 200 ή 300 ευρω. η εταιρια σου ποσο? ααα ναι ξεχασα. δεν εχει περιθωρια. Αφιερωμενο σε σενα και στην εταιρια σου. https://youtu.be/51PmSw62Ikk

Kostas_falcon

Το θεμα ειναι τα κακά νέα απο τον νέο Soc της Qualcomm ο οποίος ψήνει φαγητό στο Motorola που μπήκε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.