Galaxy S23, Galaxy S23+: Η φωτογραφία στο επίκεντρο των πόστερ που διέρρευσαν

galaxy s23, Galaxy S23, Galaxy S23+: Η φωτογραφία στο επίκεντρο των πόστερ που διέρρευσαν

Μερικές ακόμη αφίσες των Galaxy S23 και Galaxy S23+ δημοσίευσε το WinFuture ενόψει της επίσημης παρουσίασής τους στο Samsung Unpacked της 1ης Φεβρουαρίου.

Τα περισσότερα πόστερ φαίνεται πως επικεντρώνονται στη φωτογραφία και ο επικεφαλής της Samsung, TM Roh, έγραψε πρόσφατα ότι η σειρά Galaxy S23 θα έχει ένα πιο έξυπνο σύστημα κάμερας που θα της επιτρέπει να τραβήξει τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο από οποιοδήποτε άλλο Galaxy έχει υπάρξει, ανεξάρτητα από το διαθέσιμο φως.

Ένα από τα πόστερ φέρει τον τίτλο “Τι υπάρχει στο κουτί” και δείχνει το Galaxy S23, ένα καλώδιο USB-C σε USB-C και το εργαλείο για τη SIM. Λίγα χρόνια πριν θα βλέπαμε επιπλέον ένα φορτιστή και ενσύρματα ακουστικά.

Τα Galaxy S23 και Galaxy S23+ διαθέτουν στρογγυλεμένες γωνίες σε αντίθεση με το Galaxy S23 Ultra που εξακολουθεί να υιοθετεί τα σχεδιαστικά στοιχεία της καταργηθείσας σειράς Galaxy Note. Αυτό σημαίνει ότι το κορυφαίο μοντέλο έχει τετραγωνισμένες γωνίες, διαθέτει την ψηφιακή γραφίδα S Pen και διαθέτει ένα σιλό στη συσκευή όπου βρίσκεται το S Pen.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεξ

iphone του 2016 !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.