Galaxy S23 Ultra: Αξιόπιστος tipster υποστηρίζει ότι θα ανεβάσει τη νυχτερινή φωτογραφία σε πολύ υψηλό επίπεδο

galaxy s23 ultra, Galaxy S23 Ultra: Αξιόπιστος tipster υποστηρίζει ότι θα ανεβάσει τη νυχτερινή φωτογραφία σε πολύ υψηλό επίπεδο

Πληροφορίες για τις δυνατότητες νυχτερινής φωτογραφίες του Samsung Galaxy S23 Ultra φέρνει, με την έλευση του 2023, ο αξιόπιστος tipster Ice Univerce.

“Πρέπει να τονίσω ξανά ότι η νυχτερινή κάμερα του S23 Ultra είναι πραγματικά “νυχτερινή όραση”, έγραψε χαρακτηριστικά. Αν και το setting της κάμερας δεν έχει γίνει απόλυτα γνωστό, η κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA διέλυσε τη φήμη πως στο πίσω μέρος θα υπάρχει κάμερα 200 MP. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος του φετινού μοντέλου Galaxy S Ultra θα είναι 108MP σύμφωνα με την TENAA, σε σύγκριση με την κύρια κάμερα 108MP στο Galaxy S22 Ultra του περασμένου έτους.

Το Galaxy S23 Ultra θα διαθέτει επίσης ένα ζευγάρι κάμερες 12MP και έναν αισθητήρα 2MP. Ένας αισθητήρας εικόνας 12 MP θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την μπροστινή κάμερα. Από αυτές τις πληροφορίες δεν μπορεί να καταλάβει κανείς πως θα προκύψει η βελτίωση στη νυχτερινή φωτογραφία.

Σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες, η συσκευή θα καταγράφει βίντεο 8K στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS). Αυτό συγκρίνεται με τα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο στα οποία καταγράφει βίντεο η σειρά Galaxy S22, επομένως η νέα συσκευή θα καταγράφει πιο ομαλά βίντεο.

Η σειρά Galaxy S23 αναμένεται να παρουσιαστεί την 1η Φεβρουαρίου, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα κυκλοφορήσει στα ράφια στις 10 ή 17 Φεβρουαρίου.

Το Galaxy S23 Ultra θα τροφοδοτείται από ένα υπερχρονισμένο SoC Snapdragon 8 Gen 2. Σε αντίθεση με την κανονική παραλλαγή του τσιπ, η οποία κατασκευάζεται από την TSMC, το υπερχρονισμένο τσιπ παράγεται από τη Samsung Foundry και διαθέτει έναν πυρήνα X-3 υψηλής απόδοσης που λειτουργεί με ταχύτητα ρολογιού 3,32 GHz. Αυτό συγκρίνεται με την ταχύτητα ρολογιού 3,20 GHz στην οποία λειτουργεί ο πυρήνας X-3 στην έκδοση TSMC του τσιπ.

Ακόμα, σύμφωνα με την TENAA, το θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,8 ιντσών με ανάλυση 1440 x 3088. Η βασική διαμόρφωση του τηλεφώνου θα φέρει 8 GB RAM με 128 GB και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Η μονάδα με 512 GB αποθηκευτικού χώρου θα συνοδεύεται από 12 GB μνήμης RAM.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Η TSMC μπορεί να μην έχει έτοιμα τα chipset 2nm για την Apple

H Apple έγινε το 2023 ο πρώτος κατασκευαστής smartphone που πρόσφερε συσκευές που τροφοδοτούνται από επεξεργαστή εφαρμογών 3 nm (AP).

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.