Galaxy S23 Ultra: Με νέο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων

galaxy s23 ultra, Galaxy S23 Ultra: Με νέο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων

Μετά την παρουσίαση των foldables Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4, η Samsung θα φέρει τη σειρά Galaxy S23 τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο. Η επερχόμενη σειρά θα περιλαμβάνει ένα μοντέλο Ultra, το οποίο, σύμφωνα με μια νέα φήμη, θα διαθέτει τον αισθητήρα σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων 3D Sonic Max της Qualcomm.

Τον αισθητήρα αυτόν τον έχουμε δει στο iQOO 9 Pro και στο vivo X80 Pro. Αυτό σημαίνει ότι το Samsung Galaxy S23 Ultra θα διαθέτει ταχύτερο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων με μεγαλύτερη περιοχή σάρωσης.

Δεν είναι σαφές εάν η Samsung θα χρησιμοποιήσει αυτόν τον νέο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων σε όλα τα smartphone Galaxy S23 ή αν θα είναι μόνο το Galaxy S23 Ultra που θα αναβαθμιστεί.

Μια άλλη αναφορά για τη συσκευή φαίνεται ότι «επιβεβαιώνει» τις πληροφορίες που τη θέλουν να έρχεται με κάμερα 200 MP. Σύμφωνα με πηγές μέσα από τη Samsung, η εταιρεία ενημέρωσε τους “μεγάλους συνεργάτες κάμερας” ότι θα χρησιμοποιήσει κάμερα 200 MP στην επόμενη γενιά της flagship συσκευής.

Η ανάλυση των 108 MP που χρησιμοποιείται τώρα έκανε το ντεμπούτο του με το Galaxy S20 Ultra πριν από δύο χρόνια και θα είναι τριών ετών μέχρι την κυκλοφορία του S23.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.