Galaxy S23 Ultra: Οι μεγάλες αλλαγές στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

galaxy s23 ultra, Galaxy S23 Ultra: Οι μεγάλες αλλαγές στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Το Galaxy S23 Ultra μοιάζει σε πολλά με τον προκάτοχό του, Galaxy S22 Ultra, ωστόσο το παλιό τρώει τη σκόνη του καινούργιου όσον αφορά στην απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο τσιπ Snapdragon 8 Gen 2 για Galaxy της Qualcomm που φοράει η σειρά Galaxy S23, τη στιγμή που διατηρεί την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας – 5.000 mAh – με πέρυσι.

Η βελτίωση αυτή κάνει τη νέα ναυαρχίδα την πρώτη της Samsung που δε χρειάζεται να φορτίσετε στο 100% για να βγείτε για λίγες ώρες από το σπίτι.

Για τη διατήρηση της υγείας της μπαταρίας, μια ρύθμιση στη συσκευή επιτρέπει στο τηλέφωνο να φορτίζει μέχρι το 85% της χωρητικότητας αντί για το 100%. Ο αξιόπιστος tipster Ice Universe, ωστόσο, θεωρεί ότι δε χρειάζεται να την ενεργοποιήσει ο χρήστης.

galaxy s23 ultra, Galaxy S23 Ultra: Οι μεγάλες αλλαγές στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

“Ο χρόνος κατανάλωσης του Galaxy S23 Ultra από το 100% στο 90% είναι πιο μεγάλος σε σχέση με τα υπόλοιπα αντίστοιχα εύρη”, επισήμανε χαρακτηριστικά, εννοώντας πως με την ενεργοποίηση αυτής της ρύθμισης, ο χρήστης δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymos

Οποιος ξερει να στηνει μια συσκευη δεν εχει τετοια προβληματα… S22 U εχω και μου δινει 8 ωρες οθονη τη μερα χωρις να στερηθω τιποτα…. Μ.Ο το χρησιμοποιω 3 ωρο οποτε….

ΝΕΚΤΆΡΙΟΣ

Οπότε καιρός να δώσεις το 22 σου φίλε όσο είναι ακόμη χειμώνας.

Δημητρης

Η ενημέρωση που κάνετε ισχύει σύμφωνα με reviews στο XDA και επίσης η αυτονομία της μπαταρίας είναι πολύ καλύτερη από τον προκάτοχο. Αυτό με έκανε να το τσιμπίσω άμεσα (τι άμεσα…τελευταία στιγμή δηλαδή. δεν έβρισκα το πράσινο ή μαύρο και το εντόπισα μόλις έληγαν οι προπαραγγελίες με το κοψίδι στο χέρι) από Samsung και μάλιστα στα 1050€, χρησιμοποιώντας την προσφορά (στην τιμή των 256 παίρνεις το 512), έκπτωση 10% και απαλλαγή ΦΠΑ.
Anonymos δώσε μας τα φώτα σου περί στησίματος!!!
ΥΓ: Αντώνη αφήνω προς στιγμήν το Forbes και βάζω πλώρη για το Dragon’s Den!

Νικος

Για ένα τηλέφωνο Samsung Galaxy S23 Ultra που πληρώνεις €1400 για να εχεις μια καλυτερη μπαταρία η οποια δεν βγάζει την μέρα ή μια συνεχόμενη χρίσει 5 ωρών , μην το αγοράσετε. Η μπαταρία είναι χάλια

Last edited 4 μήνες πριν by Νικος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.