Galaxy S23 Ultra: “Το καλύτερο smartphone” σύμφωνα με ενώσεις καταναλωτών

galaxy s23 ultra, Galaxy S23 Ultra: “Το καλύτερο smartphone” σύμφωνα με ενώσεις καταναλωτών

Το Galaxy S23 Ultra αναδεικνύεται σε ένα από τα πλέον δημοφιλή flagships της Samsung τα τελευταία χρόνια. Πολλές ενώσεις καταναλωτών σε όλη την Ευρώπη δείχνουν το πόσο πολύ έχουν εκτιμήσει το προϊόν, σύμφωνα με δημοσίευση της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung επισημαίνει ότι το Galaxy S23 Ultra έχει αναδειχθεί ως το νούμερο 1 smartphone από ενώσεις καταναλωτών σε επτά ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένων του Βελγίου, της Δανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αναλυτικότερα οι υψηλότερες βαθμολογίες που κέρδισε το smartphone, που και από ποιον:

Test Achats (Belgium): 81/100
Taenk (Denmark): 81/100
Altroconsumo (Italy): 81/100
Consumentenbond (the Netherlands): 8.3 / 10
Deco Proteste (Portugal): 81/100
OCU (Spain): 81/100
Which? (the UK): 84/100

Αυτές οι βαθμολογίες οδήγησαν το Galaxy S23 Ultra στην κορυφή της κατάταξης smartphone αυτών των ενώσεων καταναλωτών, καθιστώντας το το καλύτερο smartphone που έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Samsung ή μη, Android ή iOS.

Η συσκευή διαθέτει premium αίσθηση, υπέροχη οθόνη, ενώ η κάμερα 200MP τραβάει υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο. Έχει φανταστική απόδοση και πολύ ικανοποιητική διάρκεια ζωής της μπαταρίας .Είναι επίσης η πρώτη ναυαρχίδα του Galaxy S που χρησιμοποιεί chipset Snapdragon αποκλειστικά σε κάθε αγορά, επομένως οι Ευρωπαίοι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για την παραλλαγή Exynos και πιθανώς να έχουν φτωχότερη εμπειρία χρήστη από τους πελάτες στις αγορές της Qualcomm.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sonyman

Το έχω εδώ και 2 εβδομάδες και έχω μέινει άφωνος. Κάνει τ απάντα όλα και μετά μερικά ακόμα. Το μόνο σημείο που παίρνει (αρκετή) βελτίωση είναι η ταχύτητα φόρτισης αλλά με μπαταρία που εγγυημένα σου βγάζει την μέρα – αν η μέρα σου δεν σημαίνει φυσικά 10 ώρες youtube ή 10 ώρες παιχνίδια – απλά το βάζω το βράδυ στον ασύρματο φορτιστή, με την γρήγορη φόρτιση απενεργοποιημένη μάλιστα.

Δημητρης

Φίλε αγόρασες το φορτιστή των 45watt? Επίσης, έχεις ενεργοποιήσει την προστασία μπαταρίας ή πας μέχρι 100% (εγώ το πάω μέχρι 100% – 2 μέρες περίπου για κάθε φόρτιση). Συμφωνώ σε όλα όμως. Εκπληκτικό κινητό.

Sonyman

Πήρα τον samsung 65W trio, με 1 usb-A 65W PD3, και 2 usb-c (25W+15W) – Βολεύει ιδιαίτερα αν χρειαστεί να βάλεις ταυτόχρονα κινητό, ρολόι και τάμπλετ για φόρτιση, σε μια μπρίζα. Φυσικά οτι πρεπει και για ταξίδια, με ένα φορτιστή φορτίζεις ότι έχεις. Τώρα για ταχύτητα.. τι να σου πω. Κανά δεκάλεπτο γρηγορότερα αλλά οι PD3 ελιναι καλύτεροι στο να προστατεύουν την μπαταρία. Για την ταχύτητα μόνο, δεν αξίζει, μικρή η διαφορά.

Sonyman

Α ξέχασα, για την μπαταρία.. Δεν έχω ενεργοποιήσει το 80% αλλά για το βράδυ έχω φιαξει μια ρουτίνα που μεταξύ άλλων απενεργοποιεί την γρήγορη φόρτιση. Επίσης έχω ενεργοποιήσει το “light use” που κόβει την ταχύτητα του επεξεργαστή κατά περίπου 30%, σε καθημερινή χρήση – στα παιχνίδια και απαιτητικές εφαρμογές υπαρχουν άλλες ξεχωριστές ρυθμίσεις για αυτό. Του έχω πιεί το αίμα αλλά ποτε δεν κατάφερα να το πάω κάτω απο 25% μπαταρία στο τέλος της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.