Galaxy S23 Ultra: Ξεπέρασε iPhone 14 Pro Max και Pixel 7 Pro σε τεστ απόδοσης

galaxy s23 ultra, Galaxy S23 Ultra: Ξεπέρασε iPhone 14 Pro Max και Pixel 7 Pro σε τεστ απόδοσης

To κανάλι του Youtube “In Depth Tech Reviews” πραγματοποίησε μια δοκιμή απόδοσης συγκρίνοντας το iPhone 14 Pro Max της Apple, το Galaxy S23 Ultra της Samsung και το Pixel 7 Pro της Google.

Ποιος ήταν ο νικητής;

Η ομάδα του καναλιού υπέβαλε τα premium smartphones τεστ ακραίων δοκιμών διάρκειας 30 λεπτών για την αξιολόγηση της ταχύτητας, της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της θερμικής απόδοσής τους.

Πιο συγκεκριμένα, έτρεξαν μια σύσκεψη στο Microsoft Teams, ένα βίντεο YouTube 4K σε λειτουργία P2P, τους Χάρτες Google με Πλοήγηση και το Asphalt 9 ταυτόχρονα.

Το Galaxy S23 Ultra ολοκλήρωσε το τεστ χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ τα άλλα δύο απέτυχαν. Το Pixel 7 Pro εμφάνισε προειδοποίηση υπερθέρμανσης και έριξε το δίκτυο, ενώ το iPhone 14 Pro Max laggαρε.

Όσον αφορά στη θερμοκρασία, το smartphone της Samsung έφτασε τους 47,4 βαθμούς Κελσίου, ενώ το iPhone 14 Pro Max τους 49,5 βαθμούς Κελσίου. Το Galaxy S23 Ultra χρησιμοποίησε το 10% της μπαταρίας του κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ενώ το iPhone μόνο το 7%.

Το συμπέρασμα είναι πως όσοι κάνουν βαριά και απαιτητική χρήση των τηλεφώνων τους θα πρέπει να εξετάσουν την περίπτωση του S23 Ultra αφού ανταπεξήλθε καλύτερα σε σχέση με τους αντιπάλους του στη δοκιμή (και στις αγορές).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.