Galaxy S23 – Ultra Xiaomi 13 Pro – vivo X90 Pro: Μια σπουδαία χρονιά για τη mobile φωτογραφία

galaxy s23 ultra, Galaxy S23 – Ultra Xiaomi 13 Pro – vivo X90 Pro: Μια σπουδαία χρονιά για τη mobile φωτογραφία

Είμαστε μόλις στον τρίτο μήνα του 2023 και ήδη έχει γίνει σαφές πως πρόκειται για μια σπουδαία χρονιά για τον τομέα της mobile φωτογραφίας. Είτε μιλάμε για το snapper των 200 MP του Galaxy S23 Ultra, τον αισθητήρα 1 ίντσας του Vivo X90 Pro είτε για την εξαιρετική απόδοση τηλεφακού πορτρέτου του Xiaomi 13 Pro, υπάρχουν πολλά που μπορούν να μας ενθουσιάσουν.

Samsung Galaxy S23 Ultra
Η τεχνολογία binning pixel 16-in-1, ένας αισθητήρας 1/1,3 ιντσών και ένα διάφραγμα f/1,7 συνεργάζονται και κάνουν ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός στη φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό χωρίς να κάνουν τις λήψεις να φαίνονται αφύσικα φωτισμένες.

Αν το συγκρίνουμε με το Galaxy S22 Ultra, το οποίο ήταν πολύ ικανό φωτογραφικά, παρατηρούμε περισσότερες λεπτομέρειες, καλύτερη ακρίβεια χρώματος και περισσότερο φως, προσφέροντας τη δυνατότητα λήψης πραγματικά εντυπωσιακών φωτογραφιών σε χαμηλό φωτισμό.

O snapper 200 MP, σε συνδυασμό με τους εξαιρετικά ευρείς και πολλούς φακούς zoom, προσφέρει ένα αδιαμφισβήτητα ευέλικτο κάμερα set-up.

Vivo X90 Pro
galaxy s23 ultra, Galaxy S23 – Ultra Xiaomi 13 Pro – vivo X90 Pro: Μια σπουδαία χρονιά για τη mobile φωτογραφία

Το smartphone χρησιμοποιεί τον εντυπωσιακά μεγάλο αισθητήρα 1 ίντσας της κύριας κάμερας 50,3 MP για να συλλάβει μια σχεδόν απίστευτη ποσότητα φωτός, ακόμη και σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού, με τη Vivo να ισχυρίζεται ότι μπορεί να τραβήξει λήψεις σε περιβάλλοντα με λιγότερο από 1 lux φωτός.

Αποκτήστε το vivo X90 Pro από το ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr

Xiaomi 13 Pro 
Το πρόσφατα ανακοινωμένο Xiaomi 13 Pro έχει επίσης έναν μεγάλο αισθητήρα 1 ιντσών, αν και εστιάζει περισσότερο στη λήψη εικόνων που είναι πιο κοντά σε αυτό που βλέπουμε με γυμνό μάτι για πολύ πιο φυσικά αποτελέσματα.

Η απόδοση του τηλεφακού 3,2x 50MP πραγματικά ξεχωρίζει. Διαθέτει τεχνολογίες όπως το Focal Shift της Xiaomi, το OIS και τη σχεδίαση «αιωρούμενου» φακού που του επιτρέπει να διατηρεί το θέμα σε εστίαση ακόμα και όταν πλησιάζετε ή απομακρύνεστε. Μπορεί να προσφέρει εκπληκτική φωτογραφία πορτρέτου με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ένα φυσικό bokeh και μερικές από τις καλύτερες τεχνολογίες ανίχνευσης άκρων.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.