Samsung Galaxy S6: Εμφανίστηκε με Android 7.0 σε GFXBench και GeekBench

Με το Android 7.0 να είναι ήδη σε δοκιμή για τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge, σε χώρες όπως η Κίνα, η Νότιος Κορέα, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, η μέρα που αυτό θα κυκλοφορήσει δεν θα αργήσει πολύ. Ταυτόχρονα όμως, δεν είχαμε ακούσει κανένα νέο για το τι θα γίνει με την περσινή ναυαρχίδα, το Samsung Galaxy S6.

Από ότι φαίνεται τα νέα είναι θετικά, και το Android 7.0 για το Galaxy S6 δεν θα αργήσει, αφού η Samsung έχει αρχίσει ήδη τις τελικές δοκιμές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα Samsung Galaxy S6 το οποίο έτρεχε Android 7.0 Nougat, έκανε την εμφάνισή του στα GeekBench και GFXBench, αποδεικνύοντας ότι το build για την συγκεκριμένη συσκευή είναι σχεδόν έτοιμο.

Συγκεκριμένα, η δοκιμή στο GeekBench αφορούσε μια έκδοση του Android 7.0 ειδικά φτιαγμένη για το Samsung Galaxy S6, ενώ η δοκιμή στο GFXBench αφορούσε μια άλλη έκδοση Android 7.0 συνολικά για όλα τα μοντέλα υπό την επωνυμία S6.

Το σημαντικό είναι ότι ολόκληρη η οικογένεια Samsung Galaxy S6 θα λάβει το update σε Android 7.0, το οποίο είναι φυσιολογικό μιας και μιλάμε για μια ναυαρχίδα που κυκλοφόρησε λιγότερο από δύο χρόνια πριν.

Τα καλά νέα συνεχίζονται, αφού από ότι φαίνεται το update είναι προγραμματισμένο να έρθει νωρίτερα από ότι ήρθε το Android 6.0 Marshmallow, το οποίο έφτασε στις συσκευές μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο.

Samsung Galaxy S6 Android 7.0 Nougat Update coming Samsung Galaxy Family, Samsung Galaxy S6: Εμφανίστηκε με Android 7.0 σε GFXBench και GeekBench

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Αν κρίνω με το roadmap πέρσι για το S5 και το marshmallow (μιας και ήταν στην ίδια θέση που είναι το S6 φέτος) βλέπω τους τυχερούς που έχουν το S6 να παίρνουν το update μέσα Απριλίου αρχές Μαΐου… Μυαλό δεν βάζει η Samsung. Έπρεπε για τα S6/7 να έβγαινε ταυτόχρονα και μέσα στο 2016. Αρχές 2017 να έβγαζε για τα A… Αλλά είπαμε, ποιος θα αγόραζε το πιο πρόσφατο μοντέλο μετά; Εμένα παντως έτσι ακριβώς με έχασε απο πελάτη. Μπορεί σαν μονάδα να της κοστίζω μόνο όσο μια συσκευή, αλλά πιστέψτε με, υπάρχουν πολλοί σαν εμένα Άννα τον κόσμο και ελπίζω να γίνουν περισσότεροι.

Τώρα που έχω Xperia δεν μπορώ να πω ότι πετάει στο θέμα update, αλλά με έχει στο roadmap για το 7 μέχρι το Μάρτιο του 2017 για το XA των 299€… Αυτό νομίζω λέει πολλά. Ας μην ξεχνάμε ότι τα φετινά A3, A5 και J3, J5 της Samsung βγήκαν με την 5.1 σχεδόν εφτά μήνες μετά την κυκλοφορία του 6! Το XA βγήκε με marshmallow. Δεν πειράζει όμως, ευτυχώς εχουμε επιλογές.

Ioannis

αν και εχω samsung s6 edge plus δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο την samsung σε οτι αφορα τις αναβαθμισεις οι οποιες ειναι προχειρες απλα για να γινουν σ πεταει μια αναβαθμιση ειδικα η πρωτη απο την καθε εκδοση android ειναι για τα πανηγυρια με λαγκαρισματα κ περιμενεις το επομενο update να στρωσει

Ioannis

και ενας απο τους λογους π επισης μαλλον δεν θα ξαναπαρω samsung ειναι το θεμα update

G.J.

Τι νέο θα προσφέρει στο σ6 που δεν το είχε ? Εννοω 2 προγράμματα σε σπλιτ μπορούσες να έχεις ήδη … Τι νέο θα έχει με το νουγκατ ?

JohnWave

Αν και δεν είμαι φανατικός των updates, το συγκεκριμένο το θέλω καθαρά για λόγους εμφάνισης αφού στην Ν θα υπάρχει όπως έχω ακούσει η δυνατότητα dark interface. Είμαι ήδη με μαύρο θέμα από το theme store αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που ο theme editor για την M δεν αφήνει τους developers να τα αλλάξουν και παραμένουν λευκά. Στην Ν θα αλλάξει αυτό λένε. Κατά τα άλλα είμαι τόσο ικανοποιημένος από τη συσκευή και γνωρίζοντας ότι η N δεν προσφέρει καμιά θεαματική αλλαγή, δεν περιμένω κάτι ουσιαστικό.

Το πιο σημαντικό για οποιαδήποτε update είναι να ελαφραίνει τη συσκευή και να κάνει όσο το δυνατό καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Όλα τα άλλα τα βρίσκω μηδαμινά.Πιο ουσιαστική θεωρώ την αλλαγή που προσφέρει ένας launcher στο κινητό σε σχέση με τον stock παρά τις μικροαλλαγές που φέρνουν τα updates = Μια συσκευή με καλή L και Nova Prime είναι θεωρώ πιο μπροστά σε σχέση με το μια ίδια συσκευή με καλή M και stock launcher. Γνώμη μου.

lsantas

Αποκλείεται δηλαδή λέω να είναι προβήματα του touch wiz.. σε έναν φίλο που του εγκατέστησα τον nova launcher σταμάτησε να έχει κολλήματα και lag.. νομίζω έχει ένα a5.. τώρα δεν είχα ποτέ Samsung οπότε δεν μπορώ να κρινω… Ένας λόγος που είχα προβεί στην αγορά του opo είναι οι πολύ συχνές ανάβαθμισεις ήδη έχει 7.1 nightlies αν και έχω μεινει ακόμη στην 6.0.1 για λόγους σταθερότητας με ότι συν και πλην έχει ή CyanogenMod.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.