Samsung Galaxy S7: Χαμηλότερη η ζήτηση συγκριτικά με το S6; [Ν. Κορέα]

Κατά την επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 στη Βαρκελώνη, ο επικεφαλής του τμήματος mobile έθεσε ψηλά τον πήχη, λέγοντας ότι οι νέες ναυαρχίδες θα ξεπεράσουν τις επιδόσεις των Samsung Galaxy S6.

Τα νέα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge εξωτερικά μπορεί να μην άλλαξαν πολλά συγκριτικά με τον προκάτοχό τους, όμως είναι κατά πολύ βελτιωμένα, έχουν καλύτερη κάμερα, είναι πιο δυνατά, έχουν καλύτερη οθόνη με νέα χαρακτηριστικά, προστέθηκε η πολυπόθητη υποδοχή για κάρτες microSD και αντοχή στο νερό. Έχουν λοιπόν όλα τα φόντα να ξεπεράσουν πράγματι τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge.

Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές, στην πατρίδα του τη Ν. Κορέα οι παραγγελίες του Samsung Galaxy S7 είναι λιγότερες από του προκατόχου του. Δεν πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση από τη Samsung, αλλά για πληροφορίες της Business Korea. Κάτι που είναι πράγματι παράξενο (αν ισχύει) καθώς όπως είπαμε το S7 είναι πολύ καλύτερο του S6 και η Samsung στην κάθε προ-παραγγελία δίνει δώρο Gear VR headset (η προωθητική ενέργεια λαμβάνει χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο).

Αν και θα περιμένουμε τους επίσημους αριθμούς της Samsung για να μιλήσουμε με βεβαιότητα, να πούμε ότι η αγορά των smartphones θεωρείται αρκετά κορεσμένη. Οι αναλυτές ο ένας μετά τον άλλο κάνουν λόγο για πτώση στις αποστολές των smartphones και όχι μόνο για τη Samsung. Ακόμη και η Apple προειδοποίησε για πτώση στις αποστολές του iPhone, για πρώτη φορά από το 2007.

Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η πορεία των νέων Galaxy και στην παγκόσμια αγορά. Ήταν αρκετές οι αλλαγές που έκανε η Samsung φέτος, και το δωρεάν Gear VR για να πείσει τους χρήστες;

galaxy s7 orders lower than s6, Samsung Galaxy S7: Χαμηλότερη η ζήτηση συγκριτικά με το S6; [Ν. Κορέα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
viel

λογικο…

fotis

Λογικο αφου παρουσιαζει μονο το edge .παντως εγω που εχ το 6ς μπορει να παρω το σ7 το απλο σαν δευτερο κινητο γιατι το edge κατα την γνωμη μου ειναι πεταμενα χρηματα

Wolf

Το edge κατά την γνώμη μου είναι ότι πιο όμορφο και πιο ολοκληρωμένο εκεί έξω αυτήν τη στιγμή…! Φοβερή συσκευή.. και λίγα λέω…! Αλλά δυστυχώς έτσι όπως έχει η κατάσταση στην Ελλάδα, ακόμα και να σου περισσεύουν τα 830, το σκέφτεσαι για να τα δόσεις..!

hatzipanos

Ρε παιδιά είναι λογικό. Όταν υπάρχει γενικά μια παγκόσμια κρίση και σε συνδυασμό με την επαναλαμβανόμενη αγορά από τα ίδια άτομα, προφανώς και η αγορά της κινητής τηλεφωνίας θα έχει πρόβλημα. Παράδειγμα εμένα, έχω κινητό του 2013 και φέτος θα πάρω άλλο, ενώ υπάρχουν άτομα χειρότερα από εμένα που μπορεί να περιμένουν να χαλάσει για να πάρουν άλλο. Άραγε δεν είναι υπερβολή να έχεις κινητό του 2015 και να το αντικαθιστάς (πόσο μάλλον ναυαρχίδα ) με ένα του 2016; Πόσοι από εμάς έχουμε αυτή τη δυνατότητα;

NtinosMD

Με τιμή εκκίνησης 700 κ 800 ευρώ λογικό είναι άλλωστε. Ποσό μάλλον αν κυκλοφορείς το Α5 2016 με 290 ευρώ. Τα mid-tier devices πλέον υπέρ αρκούν για το μέσο χρήστη, όποτε ποιο το νόημα να δώςεις τόσα λεφτά για νέα ναυαρχίδα day one? Κ γω με το s6 μέχρι και το 2018 χαλαρά θα τη βγάλω κ έχω κ το ir blaster μου ( ζήλευε κατοχε του s7 ) !!!! Όταν φτάνεις σε plateau δύσκολα ξεφεύγεις κ η αγορά των ταμπλέτ ήδη έχει κορεστεί ( βλ. Φέτος δεν παρουσιάστηκαν νέα ανδροειδή ταμπλέτ ) , όποτε ζήτημα χρόνου είναι κ για τα κινητά.

JohnWave

Πολύ λογικό θα μου φανεί αν το S7 δεν πάει τόσο καλά όσο το S6. Oι λόγοι είναι εξής : 1) Οι οθόνες είναι ίδιες και μάλιστα του S6 ελαφρώς καλύτερη ως προς τη φωτεινότητα με βάση τις μετρήσεις που έκαναν στα reviews τους μεγάλα γνωστά sites. 2) H κάμερα του S7 βελτιώθηκε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, έκανε ακόμα πιο γρήγορο το auto focus αλλά εκείνη του S6 υπερτερεί σε συνθήκες καλού φωτισμού ( μεγαλύτερη λεπτομέρεια). 3) Ο επεξεργαστής δυνάμωσε και άλλο στο S7 αλλά ποιος χρήστης στην καθημερινή ακόμα και βαριά χρήση δεν καλύπτεται από τον πολύ δυνατό exynos 7420 ; 4) Το S7 έγινε αδιάβροχο. Μάλιστα. Πάρτε 1000 χρήστες , πείτε τους να βάλουν σε σειρά τα κριτήρια επιλογής κινητού και αν το θέμα “αδιαβροχοποίηση” είναι στα σημαντικότερα κριτήρια αγοράς, σφυρίξτε μου κλέφτικα. 5) Το S7 απέκτησε υποδοχή εξωτερικής κάρτας μνήμης. Σε αυτό το θέμα δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα αλλά τουλάχιστον στο δικό μου κύκλο δεν γνωρίζω χρήστη που να μην καλύπτεται από τον εσωτερικό χώρο του S6. Ίσως οι μικρότερες ηλικίες που παίζουν πολλά games να είχαν πράγματι ανάγκη για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Πάω πάσο σε αυτό το θέμα. 6) Εμφανισιακά πολύ μικρές οι διαφορές… Συνέχεια »

παπαροκας tiamat

Jus not make sense !

giannogeorge

Φαντάζεστε να αγοράζαμε νέο μοντέλο τηλεόρασης κάθε χρόνο;

Τόσο παράλογο.

VasilisA3

Στην παγκόσμια αγορά όμως οι προ παραγγελίες ξεπέρασαν τις προσδοκίες συμφωνά με σημερινό επίσημο δημοσίευμα.

g8t

Θα συμφωνησω μτ φιλο παραπανω ! Οταν οι καθημερινες αναγκες καληπτονται μ κινητο 3ετιας, για καποιους δ υπαρχει νοημα ν αγορασουν τ τελευταιο μοντελο μονο κ μονο γιατι ειν πιο γρηγορο! Τ τελευταια χρονια εχουν βγει υπεροχες συσκευες αλλα ποσες απ αυτες χρειαζονται πραγματικα φια τ μεσο χρηστη! Ακομη κ η καταβαλωτικη μανια τελειωνει καποτε! – αποψη μου παντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.