Galaxy S7: Αδιάβροχο, με μεγαλύτερη μπαταρία, microSD και “always-on display”;

Όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7, που αναμένεται να γίνει στις 21 Φεβρουαρίου, τόσο πιο πολλές πληροφορίες παίρνουμε για τη νέα ναυαρχίδα των Κορεατών. Σύμφωνα με τον @evleaks τα Galaxy S7 και S7 edge θα είναι αδιάβροχα, χαρακτηριστικό που υπήρχε στο Galaxy S5, αλλά όχι στα S6 και S6 edge.

Ο ίδιος αναφέρει ότι θα έχουν πιστοποίηση IP67 που σημαίνει ότι θα είναι προστατευμένα και από τη σκόνη.

Επιπλέον, τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge θα έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες από τους προκατόχους τους, το S7 αναμένεται με μπαταρία 3000mAh ενώ το S7 edge με 3600mAh. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε έχουμε σημαντική βελτίωση στην μπαταρία η οποία στα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge ήταν 2550mAh και 2600mAh, αντίστοιχα.

Δυστυχώς όμως οι μπαταρίες και φέτος δεν θα είναι αποσπώμενες, όμως η μπαταρία του S7 θα φορτίζει ασύρματα μέσα σε 2 ώρες και η μπαταρία του S7 edge σε 2.2 ώρες.

Το Samsung Galaxy S7 λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5.1 ιντσών QHD και το edge την ίδια ανάλυση αλλά με μεγαλύτερο μέγεθος στις 5.5 ίντσες. Και τα δυο θα έχουν μια λειτουργία που ονομάζεται “Always On Display”, η οποία δεν καταναλώνει μπαταρία και επιτρέπει στους χρήστες να ρίξουν μια ματιά σε notifications και άλλες πληροφορίες, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει ολόκληρη η οθόνη.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που αναμένεται να επιστρέψει είναι η υποδοχή για κάρτες microSD, κάτι που δεν υπήρχε στα S6 και σχολιάστηκε έντονα.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιμένουμε μια έκδοση με Exynos 8890 και μια με Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32 ή 64GB.

galaxy s7 larger battery waterproof, Galaxy S7: Αδιάβροχο, με μεγαλύτερη μπαταρία, microSD και “always-on display”;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκάς tiamat

Εργαλειο ακουγεται!

VasilisA3

Ναι Αντε σιγά σιγά να δούμε στο S8 premium κατασκευή με αφαιρουμενη μπαταρία και όλα τα υπόλοιπα. Άρα τι θέλουμε ένα S5 με S6 ή Σεξυ εμφάνιση.

mixtri

Απογοήτευση. Περιμένω Huawei P9 και βλέπουμε.

nick2010

Αν ισχύουν τα παραπάνω…. τούμπανο !!!

Γιάννης

Το κινητό από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πολύ δυνατό.Η επανεμφάνιση της microSD είναι το καλό της χαρτί.Μια ερώτηση μόνο.Αν κάποιος θέλει να το πάρει θα έχει τη δυνατότητα επιλογής της έκδοσης(exybos ή snapdragon) ή όπως με τα iPhone(αν φορά τον TSMC ή της Samsung),θα το παίξει στη τύχη;

a.m s6

Εγω παντως εχω το κολλλημα με την αποσπωμενη,απο την ωρα ειδικα που η μπαταρια μου φορτιζει ως το 90% μονο κ δε στρωνει ουτε με calibration ουτε με επεανεκκινηση ουτε μεhard reset.Ξερει κανεις με s6 τι πρεπει να κανω η πρεπει να παω σερβις για… μια απλη αλλαγη μπαταριας???

Σταύρος Χρι

Αν επαναφέρει την SD θα βουλώσει στόματα….. (κι το δικό μου)
Να λέμε τα κακά αλλά να λέμε κι τα καλά κι να ήμαστε δίκαιοι
Όσο αφορά την αδιαβροχοποίηση το θεωρώ ανούσιο μιας κι κανείς δεν παίρνει ένα τέτοιο κινητό επειδή αντέχει νερό κι σκόνη (ας ήμαστε λογικοί)
Ας κάνει τα πρώτα βήματα συγχώρεσης επαναφέροντας τα απαραίτητα κι μπορεί να μας ξανακερδίσει του απογοητευμένους…
Τώρα που το σκέφτομαι καλή μαγκιά αυτό που κάνει η Samy… Σου λέει οι περισσότεροι αγοράζουν κινητό ανά 2 χρόνια…. Άρα τον 1 χρόνο θα βγάζουμε κινητό για τους φίλους του design (κόβοντας future λόγο κέρδους) κι τον 2 χρόνο επαναφέρουμε τα futures (κρατώντας ίδιο design λόγο κέρδους)…
Ιδιοφυές

shadgr

Νάτην και η micro SD… Η δύναμη είναι στον καταναλωτή και αυτό φαίνεται και εδώ..
Μένει η μπαταρία και το ράδιο.. Όσοι θέλουν ένα “κουκλί” κινητό για μόστρα ας πάρουν μια λατέρνα..

Iraklis

Θα ειναι δυσκολη η επιλογη αναμεσα σ αυτο και το g5 που ερχεται.

@Γιαννης λογικα ο exynos θα ειναι μονο για κορεα

ChrisG

έως τώρα η Samsung κάθε φορά που βάζει άλλο επεξεργαστή το δηλώνει με την ανάλογη κωδική ονομασία.συνεπώς φαντάζομαι οτι οι εκδόσεις exynos και snapdragon θα ξεχωρίζουν ανέτως.ο exynos θα βγαίνει για την Ευρώπη.στις υπόλοιπες χώρες θα βγαίνει με snapdragon.

@iraklis νομίζω οτι δεν ισχύει αυτό που λές.κορέα,ιαπωνία,ευρώπη θα πάρουν exynos.Aμερική,Κίνα θα πάρουν snapdragon.τουλάχιστον αυτό διαβάζω μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.