Το Galaxy S8 με Exynos 8895 εντυπωσιάζει με σκορ 7101 στο Geekbench

galaxy s8 geekbench, Το Galaxy S8 με Exynos 8895 εντυπωσιάζει με σκορ 7101 στο Geekbench

Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ είναι δυο από τα κορυφαία smartphones της αγοράς και κάθε μοντέλο έχει δυο εκδόσεις με διαφορετικό επεξεργαστή. Έχουμε Snapdragon 835 με οκταπύρηνη CPU και Adreno 540 GPU για αγορές όπως οι ΗΠΑ και Exynos 8895 με οκταπύρηνη CPU και Mali-G71 MP20 GPU για Ευρώπη.

Το Samsung Galaxy S8 με Exynos 8895 πέρασε από το Geekbench benchmark test κια κατάφερε σε multi-core να δώσει σκορ 7101. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκορ που έχουν σημειωθεί ποτέ από smartphone. Στο single-core το κοντέρ έγραψε 2121 πόντους.

Ο Exynos 8895 είναι ο κορυφαίος επεξεργαστής της Samsung, που κατασκευάζεται με τη διαδικασία των 10nm FinFET. Αυτό σημαίνει πολύ καλή απόδοση σε συνδυασμό με την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

galaxy s8 geekbench, Το Galaxy S8 με Exynos 8895 εντυπωσιάζει με σκορ 7101 στο Geekbench

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Demis

Πλέων τα score κλπ περνανε απαρατήρητα εκεί που έφτασε το hardware, μεγάλη διαφορά κάνει αυτονομία (ολοι στον πάτο εκεί) Camera, ποιότητα κατασκευής και αντοχή, και καλή λειτουργία

Ντ. Ζ

Άλλη μια απόδειξη για τους sd. Exynos, Kirin ουσιαστικά καλύτεροι.

Φωτης

Εχω ακουσει απο χρήστες οτι κ το s8 εχει lag κ κολληματα..ΙΣΧΥΕΙ;

Chris07

Εντυπωσιακό τα κινητά γίνονται ποιο γρήγορα ποιο έξυπνα, αλλά το πρόβλημα είναι η μπαταρία αδειάζει γρήγορα. Αφού δεν ενδιαφέρονται να κάνουν κάτι τουλάχιστον στα κινητά που στοιχίζουν 1000€ ας δίνουν δώρο την μπαλαντεζα.

John

Το S6 με Android 6 πήγαινε σφαίρα , μόλις αναβάθμισα σε Nugat άρχισε να μου κάνει κολλήματα , όχι συνέχεια αλλά είναι ενοχλητικό κάποιες φορές. Μάλλον ίδια περίπτωση με το 5 που δεν βγήκε τόσο άψογο όσο το Android 4.4.

Christos

@chris07 Το s8 plus έχει καλύτερη αυτονομία από το s7 edge κι ας έχει μικρότερη μπαταρία.

Giannaras

Πρώην κάτοχος s7 edge και τώρα s8 plus
Είναι πιο φρέσκο ταχύτερο η μπαταρία κρατάει περισσότερο αλλά σε σχέση με το 7 αργεί παραπάνω να φορτίσει
Σαν κάμερα έχει καλύτερη απόδοση το βράδυ χωρίς να βλέπω μεγάλες διαφορές
Το γεγονός ότι είναι 64g το βλέπεις όταν αντιγραφείς (Ταινίες και τετοια)
Τώρα Σαν σχήμα κάθεται πολύ καλύτερα στο χέρι μου κουμπωνει παρότι είναι το plus
Σε πολλές εφαρμογές δεν εκμεταλλεύεται όλη την οθόνη του
Τώρα για lag που αναφέρει πιο πάνω ο φίλος 20 μέρες που το έχω δεν μου έχει κάνει τίποτα μπορεί να έχει την 7 αλλά είναι άλλη έκδοση από το σ7 στο οποίο είχα κάποια θεματάκια όντως ιδίως σε κάποιες εφαρμογές όπου κάποια στιγμή σε αναβάθμιση των εφαρμογών άρχισα να λύνονται
Σε γενικές γραμμές είναι πολύ ευχαριστημένος αλλά νομίζω ότι σε σχέση με το 7 όπου έχει σήμερα διπλάσια χρήματα θέλει πολύ σκέψη
Εύχομαι να βοήθησα

nikosar

@Giannaras +
Ευχαριστούμε φίλε …

JohnWave

Πραγματικά επειδή δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό δεν γνωρίζω το βαθμό στον οποίο αυτές οι βελτιώσεις στα benchmarks φαίνονται στην πράξη στο gaming. Τώρα όσο αφορά γενικά το S8, η αγορά του αυτήν την εποχή σίγουρα δεν είναι έξυπνη σε αντίθεση με την αγορά του S7. Πέρα από τη δραστική μείωση των bezels δεν βλέπω κάτι στο εσωτερικό του που να οδηγήσει κάποιον να σκάσει 80% περισσότερα σε σχέση με το S7 ( 718€ vs 402€ ). Η διαφορά απόδοσης των δύο συσκευών ( κατασκευή, οθόνη, κάμερα, chipset, μπαταρία ) δεν φτάνει με τίποτα αυτό το ποσοστό.

Apostolos

Κάτοχος s7 περιμένω το s9 και αυτό μόνο αν έχει οθόνη που να μη σπάει τόσο εύκολα

Αγγελος

Κατοχος s8plus κι εγω.δεν εχω δει κανενα lag μεχρι στιγμης εκτος κι αν εννοειτε lag το να κολλησει μια εφαρμογη ανεπανορθωτα ωστε να θελει κλεισιμο για να ξεκολλησει.η αληθεια ειναι μιας που αναφερθηκε η καμερα οτι ενω περιμεναμε μηδεν βελτιωση κι ομως εχουμε διαφορα που την καταλαβαινεις.καλα για την μεσα καμερα δε το συζηταω ειναι αλλη φαση.παρολα αυτα ελπιζω να χωρεσουν στο note 8 καμερα ιδιας τεχνολογιας με περισσοτερα mp και πιστευω το αποτελεσμα θα ειναι απλα εκπληκτικο.εγω παντως τα λεφτα μου δε τα κλαιω θεωρω οτι ηταν καλη αναβαθμιση το s8 και μονο που ειναι αισθητικα τελειο και χαιρεσαι να το κρατας και φυσικα βελτιωμενο σε ολα του

ΝΙΚΟΣ

Άλλο ένα πολυδιαφημισμένο , υπερκοστολογημένο και εφετζίδικο τηλέφωνο με κόστος όσο ένα πολύ καλό 2-1. Αφού δε το έχουν οι Κορεάτες με το software ,τι το παλεύουν. Τα τηλέφωνα είναι 99% software πλέον και αυτοί παλεύουν να πουλήσουν ακόμη πιο γυαλιστερές χάντρες σε πιστούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.